سلام، خوبین دوستان.
بابا من که هر جا میرم همه خدمتشون از من بالاتره. یا داره ترخیص میشه یا 1 ماه دیگه تمومه.
راستش منم مثل خیلی از شما یکم خیلی دیر اومدم خدمت. 2 سال دانشگاه که ولش کردم و 2 سال هم کار میکردم واسه خودم. هرچند الان خوشحالم که بموقع اومدم خدمت و شامل قانون جدید نشدم. و الا نمیدونم چطور 27 ماه خدمتو (21 ماه خود خدمت+6 ماه اضافه واسه غیبت) تحمل میکردم.
واسه منی که توی ستاد فرماندهی اونم رکن 1 هستم خیلی سخته که میبینم هر از گاهی یکی داره امضا جمع میکنه و آخر سر من برگه رهائیشو پر میکنم که امضا کنه و خلاص!
خدائیش بعضی از سربازا که میرن حسابی دلم میسوزه چون واقعا آدمای گلی بودن.
منکه فعلا 5 ماه و نیم خدمت کردم و 13 ماه دیگه بیشتر ندارم. اینم بگه که منم مثل خیلیها اولش خدمت برو نبودم، اما یه بار تصمیم گرفتم و اومدم. الانم 5 ماه گذشت، درسته سختی و راحتی زیاد داشت اما گذشت. یادمه 1 سال پیش هر وقت بهم میگفتن که برو خدمت، دیر میشه و این حرفا میگفتم ولش کن بابا، 3 ماه سنواتم میکشم، مگه چقدره. همش 3 ماه که بیشتر نیست. اما دیدم که حتی یه روزش هم زیادی زوره!!!
واسه کسایی که دوراهی خدمت رفتن موندن بگم که اگه لازمتون میشه این کارت لعنتی، هر چه زودتر برین.
جالبه که من سعی کردم یه فصل خوب شروع کنم خدمتو که اذیت نشم، اما آخرش هم ماه دی و بهمن آموزشی بودم. اونم 04 بیرجند. هرچند واسه من خیلی آسونتر از بعضیها گذشت.
در مورد پرسنل کادر هم اینو بگم، منکه بیشتر در جریان اوضاعشون هستم و میبینم که بعضیها چطور ضعف مرخصی دارن، چطور منفک میشن و جیم میزنن، چطور از زیر دوره ها در میرن، چطور آدمای بیسوادی اومدن کادری شدن و ...، واقعا حسرت میخودم که یکی مثل من و شما چرا باید تحت امر اینجور آدما باشیم!! اما اینم بگم که آدم با شعور و معرفت هم پیدا میشه که واقعا مارو درک میکنن و خوشحالم از اینکه حداقل چند نفر خوب توی سازمانهای نظامی پیدا میشه. البته من خودم همیشه سعی کردم که هوای وظیفه رو داشته باشم و تعجب میکنم که چرا بعضیها با یه نفر تازه وارد که تا دیروز هم خودشون مثل یکی ازونا بدون، رفتار مضخرفی دارن.
به نظر من اگه یه جمله رو بهش عمل کنیم، زندگی واسه همه لذتبخشتر میشه و اونم اینه که: با دیگران طوری رفتار کن که دوست داری با تو رفتار بشه.
بگذریم، این چندروز یکم واسم سخت گذشته و همش دارم فکر میکنم که کی میشه منم اون برگه های تسویه دستم باشه و برم دنبال امضاهام!! یعنی میاد اون روز کذایی تا 13 ماه دیگه!! راستی اونایی که ترخیص میشین، بگید اولین کاری که بعد از گرفتن برگه رهایی و خارج شدن از زندان(پادگان) کردین چی بوده. واسم همیشه جالب بوده.
بهر حال امیدوارم همتون موفق باشین و خدمت آسونتری داشته باشین.
تا پست بعدی خداحافظ