تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 4105 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953100314031903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام، خوبین دوستان.
    بابا من که هر جا میرم همه خدمتشون از من بالاتره. یا داره ترخیص میشه یا 1 ماه دیگه تمومه.
    راستش منم مثل خیلی از شما یکم خیلی دیر اومدم خدمت. 2 سال دانشگاه که ولش کردم و 2 سال هم کار میکردم واسه خودم. هرچند الان خوشحالم که بموقع اومدم خدمت و شامل قانون جدید نشدم. و الا نمیدونم چطور 27 ماه خدمتو (21 ماه خود خدمت+6 ماه اضافه واسه غیبت) تحمل میکردم.
    واسه منی که توی ستاد فرماندهی اونم رکن 1 هستم خیلی سخته که میبینم هر از گاهی یکی داره امضا جمع میکنه و آخر سر من برگه رهائیشو پر میکنم که امضا کنه و خلاص!
    خدائیش بعضی از سربازا که میرن حسابی دلم میسوزه چون واقعا آدمای گلی بودن.
    منکه فعلا 5 ماه و نیم خدمت کردم و 13 ماه دیگه بیشتر ندارم. اینم بگه که منم مثل خیلیها اولش خدمت برو نبودم، اما یه بار تصمیم گرفتم و اومدم. الانم 5 ماه گذشت، درسته سختی و راحتی زیاد داشت اما گذشت. یادمه 1 سال پیش هر وقت بهم میگفتن که برو خدمت، دیر میشه و این حرفا میگفتم ولش کن بابا، 3 ماه سنواتم میکشم، مگه چقدره. همش 3 ماه که بیشتر نیست. اما دیدم که حتی یه روزش هم زیادی زوره!!!
    واسه کسایی که دوراهی خدمت رفتن موندن بگم که اگه لازمتون میشه این کارت لعنتی، هر چه زودتر برین.
    جالبه که من سعی کردم یه فصل خوب شروع کنم خدمتو که اذیت نشم، اما آخرش هم ماه دی و بهمن آموزشی بودم. اونم 04 بیرجند. هرچند واسه من خیلی آسونتر از بعضیها گذشت.
    در مورد پرسنل کادر هم اینو بگم، منکه بیشتر در جریان اوضاعشون هستم و میبینم که بعضیها چطور ضعف مرخصی دارن، چطور منفک میشن و جیم میزنن، چطور از زیر دوره ها در میرن، چطور آدمای بیسوادی اومدن کادری شدن و ...، واقعا حسرت میخودم که یکی مثل من و شما چرا باید تحت امر اینجور آدما باشیم!! اما اینم بگم که آدم با شعور و معرفت هم پیدا میشه که واقعا مارو درک میکنن و خوشحالم از اینکه حداقل چند نفر خوب توی سازمانهای نظامی پیدا میشه. البته من خودم همیشه سعی کردم که هوای وظیفه رو داشته باشم و تعجب میکنم که چرا بعضیها با یه نفر تازه وارد که تا دیروز هم خودشون مثل یکی ازونا بدون، رفتار مضخرفی دارن.
    به نظر من اگه یه جمله رو بهش عمل کنیم، زندگی واسه همه لذتبخشتر میشه و اونم اینه که: با دیگران طوری رفتار کن که دوست داری با تو رفتار بشه.
    بگذریم، این چندروز یکم واسم سخت گذشته و همش دارم فکر میکنم که کی میشه منم اون برگه های تسویه دستم باشه و برم دنبال امضاهام!! یعنی میاد اون روز کذایی تا 13 ماه دیگه!! راستی اونایی که ترخیص میشین، بگید اولین کاری که بعد از گرفتن برگه رهایی و خارج شدن از زندان(پادگان) کردین چی بوده. واسم همیشه جالب بوده.
    بهر حال امیدوارم همتون موفق باشین و خدمت آسونتری داشته باشین.
    تا پست بعدی خداحافظ

2. 3 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه والا !!! يه ديوونه داريم به نام ملكي! نميدونم ميشناسيش يا نه.خيلي باحاله!
    بچه هاي پرسنلي رو اكثراً ميشناسم !‌
    ايني كه گفتي شنيدم اسمشوو! خيلي آشناست!!!
    كي بود؟؟؟
    قبلا مسئول پرسنلی بود و امریه میزد برای بچه ها.خیلی من رو اذیت کرد.کچل هم بود.
    یه یارو دیگه ای هم بود بد اخلاقو چشم سبز و یه وانت مزدا داده بودن بهش.اسما رو بگی یادم میاد.ولی این ملکی قبلا نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.. من متولد 68 هستم و دانشجو هستم .پدرم 61 سالشه..بیمه نداره.ناراحتی قلبی داره عمل کرده.مادرمم دیابت داره.برادر بزرگ دارم اما ازدواج کرده و رفته. میخوام بدونم راهی هست که بتونم از شر این خدمت خلاص شم?? ممنونم راهنماییم کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون دوستمون که میگفت هواناجا کجاست باید بگم که یه سرچ کوچیک کردم دیدم نوشته توی خیابون قلعه مرغی میباشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توروخدا یکی نیست بدونه واسه امریه اموزش پرورش و وزارت کار کی باید اقدام کرد؟؟؟خود نظام وظیفه هم رفتم کسی نمیدونه...دارم دیوانه میشم

داره خودمونی میشه majidhotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

توروخدا یکی نیست بدونه واسه امریه اموزش پرورش و وزارت کار کی باید اقدام کرد؟؟؟خود نظام وظیفه هم رفتم کسی نمیدونه...دارم دیوانه میشم
    سلام . من خودم امریه آموزش و پرورش گرفتم . بهمن ماه پارسال ثبت نامش بود و فردا هم اعزام هستم به آموزشی . برای امریه باید بری خود سازمانی که می خوای ازش امریه بگیری من هم همون موقع که آموزش و پرورش ثبت نام می کرد رفتم نظام وظیفه هیچی نمی دونستن . اصلا یارو می گفت سرباز معلمی چی هست . معمولا آموزش و پرورش بهمن و اسفند ثبت نام می کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره ما هم فردا اعزامیم. کسی هتل خاتمی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من فردا اعزامم. پادگان 01 ارتش. به نظر شما چون پنج شنبه س میذارن برگردیم یا نگهمون میدارن؟ امشب کچل کنم یا نه؟

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من فردا اعزامم. پادگان 01 ارتش. به نظر شما چون پنج شنبه س میذارن برگردیم یا نگهمون میدارن؟ امشب کچل کنم یا نه؟
    چه جالب منم 01 هستم. بریم الان کچل کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان در نیروی انتظامی مدرک فوق دیپلم هیچ مزیتی نسبت به دیپلم نداره؟با لیسانس چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •