تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 1298 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خواهشن راهنمای کنید
    من دو طرح 2 مگابیت تابستانه و 10 مگابیت حرف ای یکساله دارم بر روی یک خط
    چطور میتونیم از این دو طرح به طور همزمان استفاده کنم.دو مودم wifi دارم.برای دو سیستم جدا میخوام وصل کنم ولی هر وقت مودم یک روشنه مودم دوم به هیچ عنوان وصل نمیشه.مگر اینکه اولی خاموش کنم تا دومی وصل بشه.چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس اینی که اینجا گفتن مضخرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ARMANSTNT; 25-12-2014 at 11:08.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خواهشن راهنمای کنید
    چطور میتونیم از این دو طرح به طور همزمان استفاده کنم.دو مودم wifi دارم.برای دو سیستم جدا میخوام وصل کنم ولی هر وقت مودم یک روشنه مودم دوم به هیچ عنوان وصل نمیشه.مگر اینکه اولی خاموش کنم تا دومی وصل بشه.چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

3. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان این سامانه پلوتون امروز برا من 1 گیگ شارز کرده اتومات در حالی که من نه رو قبض خریدم و نه با درگاه بانک تو قسمت پرداختها و شارزها هم نیست یعنی رو قبض نمیاد؟؟؟؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان این سامانه پلوتون امروز برا من 1 گیگ شارز کرده اتومات در حالی که من نه رو قبض خریدم و نه با درگاه بانک تو قسمت پرداختها و شارزها هم نیست یعنی رو قبض نمیاد؟؟؟؟
    درود بر شما...
    اگر فاکتور در قسمت پرداخت ها صادر نشده باشد روی قبض هزینه ایی نمیاد.
    خواهشن راهنمای کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس اینی که اینجا گفتن مضخرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز همانطور که در سایت گفته شده امکان استفاده از چند طرح وجود دارد یعنی در 24ساعت شما میتوانید هر کدام از طرح های خود مثلا زرین یا کمپین و... را به صورت جداگانه استفاده کنید امکان استفاده دو مودم روی یک خط وجود ندارد.

6. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان این یوزر و پسی که مخابرات داده برا نت من اینقدر سادس که هر بچه ای میتونه بدستش بیاره چاره چیه؟قفل مکم که ندارن ماشالا که یوزر و پسورد رو مودم دیگه ای کار نکنه کجا باید عوضش کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان این یوزر و پسی که مخابرات داده برا نت من اینقدر سادس که هر بچه ای میتونه بدستش بیاره چاره چیه؟قفل مکم که ندارن ماشالا که یوزر و پسورد رو مودم دیگه ای کار نکنه کجا باید عوضش کرد؟
    داخل پنل پلوتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببینم مگه یوزر و پسورد پنل همون یوزر و پسورد نت نیست؟میزنم میگه اشتباهه
    یه سری از دوستام میگن مخابرات حجم دزدی داره درسته این؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من خیلی نمیخوام بحث رو کشش بدم ولی حاضرم شرط ببندم این سرویس با این شرایط کنونی موفق نخواهد شد
    مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود!!
    شما کل این صفحات رو بگرد ببین چند مورد داریم که برا دانلود گلایه کنن تازه اینایی که اینجا هستن کاربرایی هستن که تقریبا با اینتر آشنا هستن و میان توی وب
    شاید باور نکنی ولی به عنوان مثال دو تا از دوستای خود من اینترنت گرفتن فقط برا شبکه های اجتماعی موبایلشون! یکیشون اصلا کامییوتر نداره یکیش هم اصلا وصل نیست به کامیپوتر
    به نظر من دیدتون اشتباه هست
    گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد
    ضمنا شما مثلا میگید طرف ماهی 8 تومن بده تا اگه یه چیزی خواست سریع دانلود کنه (این بر میگرده به همون دید اشتباهاتون) ولی از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟
    ضمنا این مقایسه هاتون اشتباه مثلا یعنی چی 8 تومن پول یه ویندوز در مغازه هست؟؟؟؟
    و در اخر به نظر شما یه اینترانت داخلی (اینترانت) ماهی چقدر ارزش داره که ادم براش بده؟ یعنی ارزشش بیشتر از ماهی 8 تومن هست؟ تازه من به شخصه اگه جایی باشه که اینترانت رو ماهی 8 تومن هم بده شاید نگیرم چون عملا هزینه اضافه هست و کمبودی ندارم از طرفی بخوام اینترانت بگیرم که از اینترنت استفاده نکنم (مثلا هزینه هام کم بشه) بازم به درد نمیوره چون با اینترانت خالی اکثر کاراهم لنگ میمونه
    موفق باشید
    مغلطه ، مغلطه و فقط مغلطه
    1- اشکال شما اینجاست که بخودتان اجازه میدهید بدون داشتن اطلاعات میدانی قضاوت کنید ، شما می فرمایید که "مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود" ، دقیقاً بنده مطمئن هستم که بسیاری از مشترکین مخابرات این سرویس را برای دانلود بخصوص دانلودهای حجیم و شبانه گرفته اند، این موارد بر اساس اطلاعات و مشاهدات میدانی مخابرات هم تأیید شده است، پس ادعای شما مبنی بر اینکه مشترکین مخابرات هدف دانلود ندارند %100 رد می شود

2- اصولاً کاربران اینترنت همراه و موبایل ارتباطی با این تاپیک ندارند،منظور شما از مطرح کردن این موضوع فقط مغلطه است

3- مغلطه فرموده اید که "از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟" بنده هم خدمتان عرض میکنم که "از کجا معلوم که همان محتوایی که بخواهد در این سایت وجود نداشته باشه؟" ؛ می بینید ، فقط سعی کرده اید مغلطه کنید و با یکسری پیشفرضهای غلط ادعاهای اشتباه خودتان را اثبات کنید

4- این سرویس روزبه روز پیشرفت میکند و مشترکین خودش را جذب خواهد کرد ، همینطور سرویسهای جدیدی به سرویسهای ارزش افزوده مخابرات اضافه خواهد شد، و در پایان اولین دوره شش ماهه خواهید دید که این سرویس موفق است یا خیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببینم مگه یوزر و پسورد پنل همون یوزر و پسورد نت نیست؟میزنم میگه اشتباهه
    یه سری از دوستام میگن مخابرات حجم دزدی داره درسته این؟
    شما یک یورز و پسورد پنل دارید و یا یوزر و پسورد سرویس ، این دوتا با هم متفاوت هستند
    متأسفانه نرم افزار پلوتو مخابرات دچار خطای سیستم است ، گروهی به این می گویند حجم دزدی ولی واقعیت این است که همه نرم افزارها خطای سیستمی محاسبه دارند
    ولی درصد خطای سیستمی پلوتو متأسفانه از استانداردهای رایج بالاتر است ، قطعاً هم مخابرات نیازی به حجم دزدی از کاربرانش ندارد ولی مشکل پلوتو را نتوانسته اند تا الان حل کنند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان عزیز بهتره این بحث را تمام کنید من خودم این سایت مورد نظر را بررسی کردم در حال حاضر کامل نیست و ارشیو جامعی ندارد در صورتی که در دنیای امروز همه دنبال دانلود مباحث مختلفی هستند تا دانلود یک نرم افزار خاص یا کاربردی... امیدوار در آینده این سایت با دید متفاوت نسبت به کاربرها و نیازهایشان پیشرفت کند.

13. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •