سلام ,
دوستان میخوام 1 مگ نا محدود بگیرم با کارت دانشجویی میده؟ این مودم URoad با usb هم واسه pc قابل استفاده هست؟ یا حتما باید کارت شبکه wireless بگیرم؟
سلام ,
دوستان میخوام 1 مگ نا محدود بگیرم با کارت دانشجویی میده؟ این مودم URoad با usb هم واسه pc قابل استفاده هست؟ یا حتما باید کارت شبکه wireless بگیرم؟
واقعا واسه ایرانسل متاسفم دزده به تمام معناست< اگه برید تو سایته ایرانسل تو قسمت جشنواره زمستانی وایمکس 91 نوشته :پیشنهادهای ویژه برای کاربران جدید
• کابران جدید در استان های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان و فارس در ازای پرداخت هزینه اشتراک ماه اول سرویس انتخابی خود، سرویس ماه بعد را به عنوان هدیه از ایرانسل به صورت رایگان دریافت خواهند نمود!
من ثبت نام کردم ماه اولم که تموم شد ماه دوم رایگانی در کار نبود ، هر چی هم زنگ زدم بعضیاشون جواب سر بالا دادن بعضیاشونم میل زدنو ... از اخرم نتیجه نداد که نداد مجبور شدم هزینه اشتراکه ماه بعدم بدم ، دزدی تو روز روشن صدام به کجا میرسه!
مودم همراه یا همون URoad از طریق اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا پی سی فقط شارژ میشه و استفاده از اینترنت اون تنها از طریق ارتباط بی سیم یا همون وای فای امکان پذیره. بنابراین لازمه کامپیوتر شما کارت شبکه بی سیم داشته باشه.
سلام دوستان. در سایت ایرانسل قسمت تعرفه های اعتباری این جدول هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که "- سرویسهای بلندمدت ۳، ۶ و ۱۲ ماهه تنها مختص کاربران جدید است."
توی تغییر تعرفه هم اسمی از این تعرفه های بلند مدت نیست. هیچ جوره نمیشه 3 ماهه یا 6 ماهه یا 1 ساله رو بگیریم؟![]()
Last edited by Mehran14233; 07-02-2013 at 15:20.
ممنون
راستی نگفتین با کارت دانشجویی میتونم بگیرم یا ایرانسل هم نامه ای چیزی میخواد؟
راستی من یه اشنا تو بانک دارم یه نامه از طرف بانک واسه خودم ببرم قبول میکنه ایرانسل؟ همراه با مهر؟
باید از دانشگاه معرفی نامه بگیری اگه هم سرعت توش قید شده باشه بهتره
اسم ایرانسل هم باید باشه
باید به اسم خودتون باشه فکر کنم
جواب همه این سوال ها را میشه ا یه تماس با ایرانسل پرسید
707
سلام
کسی بلده که چطوری توی مومدم فضای خارجی ایرانسل باید حذف فرکانس کرد ؟
اگه فرکانسی رو حذف کنی ، امکانش هست بدون دردسر برش گردوند؟
دوستان چند تا سوال درباره وایمکس ایرانسل داشتم:
1-سرعت دانلود توی تعرفه128(خانگی) به طور متوسط چقدره؟
2-آیا وایمکس ایرانسل دانلود شبانه رایگان هم داره؟
3-برای تهیه وایمکس باید به صورت اینترنتی از سایت ایرانسل اقدام کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟(راحت تر باشه)
4-اگه خودم مودم وایمکس رو از قبل داشته باشم،برا تهیه تعرفه از طریق سایت میشه اقدام کرد؟ یا باید به نام بشه؟
5-در کل مبین نت رو پیشنهاد مید یا ایرانسل؟
Last edited by Green_life; 09-02-2013 at 22:47.
1- سرعت تقریبا همیشه ثابته روی 16 کیلوبایت بر ثانیه
2- از اول پاییز تا الان داشته 2 شب تا 6 صبح
3-اینترنتی
4-اگه مودم رو داشته باشید باید زنگ بزنید و مک آدرس مودم رو ثبت کنید و بگید که روی اون مک تنظیم کنن
5-کاملا سلیقه ای هست. هرکی یه چیزی میگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)