تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 966 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من معافیت تحصیلیمو از پلیس +10 گرفتم
    ولی هنوز به دانشگاه تحویل ندادم
    میخواستم بدونم مشکلی نداره؟
    شنبه میخوام بدم
    برای ثبت نهای ثبتام شما برگه معافیت تحصیلی باید باشه.تا استعام بدون مشکل تحصیلتون به دانشگاه صادر بشه

2. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اینجا کسی برای تحصیل خارج از کشور اقدام کرده؟؟ من بیچاره شدم تا بتونم مدارک لازم رو بگیرم ولی نمی تونم حالیشون کنم که چه می خوام. مثلا تعداد واحدهایی که مونده تا پاس کنم یا اطلاعات کلی در مورد رشتم (مهندسی صنایع) که چند واحده و مدت دوره چقدره. تنها چیزی که تونستم بگیرم ریز نمراتم بوده. می خواستم بدونم دانشگاه آزاد مرجعی نداره که در مورد رشته هاش همچین اطلاعاتی داشته باشه؟ کسی تا حالا اقدامی مشابه من نکرده؟

این مدارکیه که یکی از دانشگاه های اتریش برای مدیریت زنجیره تامین می خواد

محتوای مخفی: wu 
    Documents required for all programs (as PDF files, max. size: 2 MB each upload):
    1. In the event that you have already completed your relevant first degree program: Degree certificate
      (Applicants who will finish their Bachelor's programs after the application deadline but before the start of the Master's program are welcome to apply as well.)
    2. Official transcripts of all courses passed within the relevant first degree program, including grades, weekly hours and/or ECTS credits or credits. Please also read this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    3. Information provided by your university about the legally required duration of the program and the number of ECTS credits or credits or weekly hours required for the completion of the program (e.g. Diploma Supplement or confirmation issued by your university, WU students are not required to provide this information). Please also read this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    4. Official curriculum of the relevant Bachelor's program (WU students are not required to submit the curriculum)
    5. Official confirmation indicating all courses you still have to pass for completion of the program. The confirmation has to indicate the weekly hours and/or ECTS credits or credits required for each course (WU students are not required to submit this confirmation)
    6. Proof of adequate competence in English: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Please note: There are different requirements for some programs!)
    7. Passport (only the page with your personal information)
    8. In case of change of name after completion of the first degree program: the document proofing this change (e.g. marriage certificate)

Additionally required for the MSc in Supply Chain Management:
    1. Proof of further skills and knowledge: certificates or letters of recommendation about skills and knowledge in production/transport/logistics and management information systems/geoinformatics and mathematics/statistics acquired in addition to the qualifications included under "Prerequisites" (in the online application tool)
    2. Proof of aptitude: valid GMAT or an equivalent standard test or letters of recommendation written by a course teacher, an advisor or supervisor of an academic thesis, or the educational institution at which the course or courses were attended or the academic thesis was written, detailing your achievement potential

Please note that the information about

• the legally required duration of your program (minimum duration)
    • the number of ECTS credits or credits or weekly hours required for the completion of the program (= overall workload)
    • the workload of each course/module you have already passed (indicated on your transcript either in ECTS credits or credits or weekly hours) and the grades obtained
    • the courses/modules you still have to pass for completion of the program, including the workload of each course (indicated either in ECTS credits or credits or weekly hours)
    • in case of modules: information about the courses contained within each module (Please see explanatory remarks below!)

is indispensable for the evaluation of your program.

The evaluation of your program is NOT possible if

• the unit for the overall workload of your program and for the workload of each course is not the same
      i.e. If your university documents the overall weekly hours required for completion of the program (= overall workload), also the weekly hours for each single course have to be documented in your transcript.
      If your university documents the overall ECTS credits required for completion of the program but for each single course only the weekly hours are indicated (instead of the ECTS credits), evaluation is not possible!
    • only module-titles, but not the individual course-titles within each module are provided
    • not all information indicated above is given
    • the above listed information is only given by yourself (within the application form or an uploaded statement) but not documented within an uploaded official document (stamped and signed by your university)

If ECTS credits/credits/weekly hours are only indicated for modules, but not for the individual courses contained within the modules, please note:
    An entire module may only be considered for the fulfilment of the minimum admission requirements if each individual course within the module can clearly be assigned to the relevant field of study. This means that a module containing both relevant and non-relevant courses cannot be considered. Providing us with official information about the ECTS credits/credits/weekly hours of each individual course would therefore be beneficial for your application. In this case each individual relevant course can be considered.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آقا من شهرویر به صورت بدون آزمون کارشناسی قبول شدم و او نزمان نمی تونستم واسه ترم مهر ثبت نام کنم چون یکی از درسام نمرش نیومده بود، پرس و جو کردم گفتن می تونی واسه ترم بهمن ثبت نام کنی، میخوام بدونم این ثبت نام ترم بهمن چه زمانیه؟ چه شرایطی داره؟ باید شهریه ثابت ترم قبل رو پرداخت کنم؟ کسی تجربه داشته؟

الان تو سایت سازمان سنجش یه خبرایی نوشته شده در مورد ثبت نام بدون آزمون برای مراکز غیر دولتی، این به من مربوط می شه؟ (دوباره باید شرکت کنم برای بدون آزمون؟):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *Necromancer; 15-11-2014 at 18:50.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

آقا من شهرویر به صورت بدون آزمون کارشناسی قبول شدم و او نزمان نمی تونستم واسه ترم مهر ثبت نام کنم چون یکی از درسام نمرش نیومده بود، پرس و جو کردم گفتن می تونی واسه ترم بهمن ثبت نام کنی، میخوام بدونم این ثبت نام ترم بهمن چه زمانیه؟ چه شرایطی داره؟ باید شهریه ثابت ترم قبل رو پرداخت کنم؟ کسی تجربه داشته؟

الان تو سایت سازمان سنجش یه خبرایی نوشته شده در مورد ثبت نام بدون آزمون برای مراکز غیر دولتی، این به من مربوط می شه؟ (دوباره باید شرکت کنم برای بدون آزمون؟):
    در مورد یونی ازاد شما از فردا تا اسفتد هر زمانی بری ثبت نامت میکنن ولی شهریه ثابت این ترم رو ازت میگیرن..

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sarhang10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه در مورد آزاد داری صحبت میکنی،هیچ ربطی به سازمان سنجش نداره
    در مواقعی که بدون آزمون برای مهرماه قبول میشی،باید حتما بری و اگه نری اون رشته ای که قبول شدی سوخته*
    اما اگر با آزمون جایی قبول شدی،میتونی بهمن ماه هم برای ثبت نام بری؛منتها نبمی از شهریه ثابت ترم مهر ماه رو که نرفتی باید بدی*

*در مورد اول اگه بخوای بهمن بری دانشگاه باید در بدون آزمون دوباره شرکت کتی که همین الآن هم این سامانه باز هست و میتونی ثبت نام کنی:
    *در مورد دوم هم اگه بخوای پول اضافه ندی باید تکمیل ظرفیت شرکت کنی،که اون سامانه هم بازه ولی زودتر بری بهتره چون معلوم نیست تا کی بازه:
    اما اون لینک سنجشی که دادی مربوط یه غیرانتقاعی ها و پیام نور صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است.
    موفق باشی!

8. این کاربر از sarhang10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اگه در مورد آزاد داری صحبت میکنی،هیچ ربطی به سازمان سنجش نداره
    در مواقعی که بدون آزمون برای مهرماه قبول میشی،باید حتما بری و اگه نری اون رشته ای که قبول شدی سوخته*
    اما اگر با آزمون جایی قبول شدی،میتونی بهمن ماه هم برای ثبت نام بری؛منتها نبمی از شهریه ثابت ترم مهر ماه رو که نرفتی باید بدی*

*در مورد اول اگه بخوای بهمن بری دانشگاه باید در بدون آزمون دوباره شرکت کتی که همین الآن هم این سامانه باز هست و میتونی ثبت نام کنی:
    *در مورد دوم هم اگه بخوای پول اضافه ندی باید تکمیل ظرفیت شرکت کنی،که اون سامانه هم بازه ولی زودتر بری بهتره چون معلوم نیست تا کی بازه:
    اما اون لینک سنجشی که دادی مربوط یه غیرانتقاعی ها و پیام نور صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است.
    موفق باشی!
    سلام
    ممنون
    آره من مورد اولی هستم
    من الان از طریق سایت مرکز آزمون برای نیمسال دوم ثبت نام کردم
    توی اخبار نوشته بود که ثبت نام برای نیمسال دوم تا آذر ادامه داره
    و نتایجش هم دی ماه میاد.
    امیدوارم دیگه مشکلی وجود نداشته باشه و شهریه اضافه هم لازم نشه بدم.

حالا این با آزمون و بدون آزمون در اعتبار مدرکی که می دن تاثیر داره؟ البته من فکر می کنم بدون آزمون حتی بهتر هم هست چون من معدلم بالا بوده.

بعد یه سوال دیگه: این تکمیل ظرفیته که الان ثبت نامش هست مال اونایی هست که تازه دیپلم گرفتن و کنکور دادن؟
    Last edited by *Necromancer; 17-11-2014 at 21:56.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان کسانی که کارشناسی میخونن میتونن مدرک معادل کاردانی بگیرن برای سرکار رفتن؟ اگه آره چند واحد باید پاس شده باشه؟

داره خودمونی میشه 50R005H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آره میشه. باید 70 واحد پاس کرده باشی معدلت هم بالای 12 باشه.
    Last edited by 50R005H; 26-11-2014 at 20:51.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا وضعیت مالیتون رو چک کنید از سامانه ببینید براتون بدهی منظور شده یا نه!
    انگار علاوه بر اون 15 % شهریه که زیاد شده برای من و دوستام در واحد واحد های دیگه مبلغ دروس آزمایشگاه به طور چشم گیری نزدیک به 400 هزارتومن افزایش پیدا کرده!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام کسی میدونه شماره تلقن سنجش و پذیرش چند هست؟؟؟ این ۲۳۵۳۳۰ میگه اشتباه هست..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •