به به امین عزیز حالت خوبه امین جان ؟ دلمون برات تنگ شده بود !
در مورد چهره بازیکنان آرمین عزیز راهنماییهای لازمه رو توی چند صفحه اخیر تاپیک قرار داده . حقیقتا این juce با کیت سرور و فایل تنظیم سرعت بازی کار بزرگی انجام داد راستش اون اوایل سرعت زیاد بازی منو هم خیلی دلسرد کرده بود همینطور شوتهای نامتعارف و سرعت های غیر معمول بعضی از بازیکنان که میتونستن یک تنه توی زمین پیشروی زیادی بکنن خدا رو شکر تقریبا بیشتر مشکلات بازی با برنامه های این برنامه نویس بزرگ و همینطور تنظیم stat بازیکنان برطرف میشه .
امین جان میدونم تو هم مثل من و مهران و چند تا از گیمرهای دیگه طرفدار شبیه سازی در بازی هستی و چندان از بازی آرکید خوشت نمیاد و از سختی بازی استقبال میکنی . همونطوریکه میدونی بخشهایی از گیم پلی بازی چندان واقعی طراحی نشده مثل همین قدرت شوتها و سرعت غیر طبیعی بعضی از بازیکنان و سرعت زیاد بازی .
مشکل سرعت بازی با برنامه juce حل میشه . در مورد بقیه مشکلات گیم پلی بازی باید بگم من هفته ها وقت گذاشتم و ساعات زیادی رو صرف گرفتن بازخورد از این تغییرات کردم ( اگه یادت باشه حتی بخشی از گیم پلی نسخه دمو رو هم وارد نسخه نهایی کردم ) تا اینکه نهایتا چند هفته پیش به یک بالانس بسیار مناسب توی گیم پلی دست پیدا کردم که در عین حالی که بازیو طبیعی تر و واقعی تر میکنه بازی رو هم به مراتب سخت تر میکنه و جالب اینجاست که اصلا نیازی نیست که از گیم پلی نسخه دمو برای گیم پلی نسخه نهایی استفاده بشه . من چند بار این مطلب رو توی تاپیک گذاشتم تا هر کسی از دوستان علاقه داشت از این تعادل ایجاد شده در گیم پلی این بازی بهره مند بشه نمیدونم شما هم مطلع شدی یا نه به هر حال اگه خواستی من تغییرات لازمه رو میتونم روی آپشن فایل بازی شما هم اعمال کنم و اگه دوست داری اصلا روش کار رو بگم این کار رو خودت نجام بدی . اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
ماحصل این تغییرات بعلاوه برنامه سرعت juce سبب میشه گیمر برای باز کردن دروازه حریف به روشهای تاکتیکی متوسل بشه چون از طریق شوت از فواصل بسیار زیاد و یا تکروی و تک به تک شدن باز کردن دروازه حریف تقریبا غیر ممکن شده هرچند که هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی با تکنیک بالای خودشون کارهایی میتونن بکنن که این مساله طبیعیه . با این تغییرات گل زدن به حریف واقعا سخت شده . با این گیم پلی من تا الان نتونستم یک جام اروپایی رو توی مستر لیگ فتح کنم . این مساله سبب شده نتونم درآمدهای زیادی برای باشگاه فراهم کنم و نتیجتا برای خرید بازیکنان بزرگ باید دقت زیادی به خرج بدم تا استفاده بهینه ای از منابع باشگاه داشته باشم . به هر حال الان این بازی جذابیت بسیار زیادی برای من پیدا کرده .چون با مدیریت درست باشگاه و خریدهای لازم و استفاده از تاکتیکهای متناسب با بازیکنانی که دارم سال به سال رتبه تیمو توی لیگ دارم بالاتر میارم مورد زیر نتایج تیمو در سال اول نشون میده :
اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :
دو نمونه رئال مادرید :
ریور پلاته :
و آرسنال :
آرمین جان بنر بارسا متاسفانه هنوز توی بازی وارد نشده برای وارد کردن اون به بازی درحال حاضر ما فقط میتونیم از برنامه های ویرایشگر hex استفاده کنیم نمونشو پایین آوردم . اما خبر خوب اینه که سازنده برنامه جامع pro evo studio دیروز میگفت تا آخر سال میلادی ( نهایتا یک هفته ) نسخه جدید این برنامه رو منتشر میکنه که توی این نسخه برنامه Banner Relink هم وجود خواهد داشت . از طریق این برنامه بنر تمام تیمها رو میشه وارد کرد .
یک نمونه از بنر بارسا :
جحم بنر کل تیمها حدود 25 مگ میشه که با فشرده سازی میشه به 15 مگ کاهشش داد .