تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 1211 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین.خوبی؟ راستی ببینم تو هنوز از انجام این بازی لذت میبری؟ من که داشتم کم کم نا امید میشدم که این جناب آقای juce که خدا پدرو مادرشو بیامرزه اون کیت سرور رو درست کرد میشد سرعت بازی رو تنظیم کرد و جالبتر از اون قابلیت custom LOD که میتونست جزئیات گرافیکی بازیکنان در هنگام بازی تنظیم کنی که خیلی عالی بود و بالاخره میشد UNTUCKED SHIRT رو از نمای دوربین واید ببینی که برای من خیلی مهم بود.کلا بازی با این کیت سرور و اون پچ PESedit بازی از این رو به اونرو شد.

از این بنرها من مارسی و بوردو رو میخوام.اگه آرسنال و رئال مادرید رو هم داشتی آپلود کن البته اگه زحمتی نیست.
    یه سوال اینکه من چجوری میتونم face بازیکنانی که در بازی ادیت نیستن رو در بازی ایمپورت کنم؟ با چه برنامه ایی؟
    به به امین عزیز حالت خوبه امین جان ؟ دلمون برات تنگ شده بود !

در مورد چهره بازیکنان آرمین عزیز راهنماییهای لازمه رو توی چند صفحه اخیر تاپیک قرار داده . حقیقتا این juce با کیت سرور و فایل تنظیم سرعت بازی کار بزرگی انجام داد راستش اون اوایل سرعت زیاد بازی منو هم خیلی دلسرد کرده بود همینطور شوتهای نامتعارف و سرعت های غیر معمول بعضی از بازیکنان که میتونستن یک تنه توی زمین پیشروی زیادی بکنن خدا رو شکر تقریبا بیشتر مشکلات بازی با برنامه های این برنامه نویس بزرگ و همینطور تنظیم stat بازیکنان برطرف میشه .
    امین جان میدونم تو هم مثل من و مهران و چند تا از گیمرهای دیگه طرفدار شبیه سازی در بازی هستی و چندان از بازی آرکید خوشت نمیاد و از سختی بازی استقبال میکنی . همونطوریکه میدونی بخشهایی از گیم پلی بازی چندان واقعی طراحی نشده مثل همین قدرت شوتها و سرعت غیر طبیعی بعضی از بازیکنان و سرعت زیاد بازی .
    مشکل سرعت بازی با برنامه juce حل میشه . در مورد بقیه مشکلات گیم پلی بازی باید بگم من هفته ها وقت گذاشتم و ساعات زیادی رو صرف گرفتن بازخورد از این تغییرات کردم ( اگه یادت باشه حتی بخشی از گیم پلی نسخه دمو رو هم وارد نسخه نهایی کردم ) تا اینکه نهایتا چند هفته پیش به یک بالانس بسیار مناسب توی گیم پلی دست پیدا کردم که در عین حالی که بازیو طبیعی تر و واقعی تر میکنه بازی رو هم به مراتب سخت تر میکنه و جالب اینجاست که اصلا نیازی نیست که از گیم پلی نسخه دمو برای گیم پلی نسخه نهایی استفاده بشه . من چند بار این مطلب رو توی تاپیک گذاشتم تا هر کسی از دوستان علاقه داشت از این تعادل ایجاد شده در گیم پلی این بازی بهره مند بشه نمیدونم شما هم مطلع شدی یا نه به هر حال اگه خواستی من تغییرات لازمه رو میتونم روی آپشن فایل بازی شما هم اعمال کنم و اگه دوست داری اصلا روش کار رو بگم این کار رو خودت نجام بدی . اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
    ماحصل این تغییرات بعلاوه برنامه سرعت juce سبب میشه گیمر برای باز کردن دروازه حریف به روشهای تاکتیکی متوسل بشه چون از طریق شوت از فواصل بسیار زیاد و یا تکروی و تک به تک شدن باز کردن دروازه حریف تقریبا غیر ممکن شده هرچند که هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی با تکنیک بالای خودشون کارهایی میتونن بکنن که این مساله طبیعیه . با این تغییرات گل زدن به حریف واقعا سخت شده . با این گیم پلی من تا الان نتونستم یک جام اروپایی رو توی مستر لیگ فتح کنم . این مساله سبب شده نتونم درآمدهای زیادی برای باشگاه فراهم کنم و نتیجتا برای خرید بازیکنان بزرگ باید دقت زیادی به خرج بدم تا استفاده بهینه ای از منابع باشگاه داشته باشم . به هر حال الان این بازی جذابیت بسیار زیادی برای من پیدا کرده .چون با مدیریت درست باشگاه و خریدهای لازم و استفاده از تاکتیکهای متناسب با بازیکنانی که دارم سال به سال رتبه تیمو توی لیگ دارم بالاتر میارم مورد زیر نتایج تیمو در سال اول نشون میده :

اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :

دو نمونه رئال مادرید :

ریور پلاته :

و آرسنال :

حسین جون خوبی چخبرا؟ اولا شهادت امام حسین(ع) و فوت شدن آیت ا... عظمی منتظری رو تسلیت میگم.
    دوم اگر میشه بارسلونا رو هم بزار.
    آرمین جان بنر بارسا متاسفانه هنوز توی بازی وارد نشده برای وارد کردن اون به بازی درحال حاضر ما فقط میتونیم از برنامه های ویرایشگر hex استفاده کنیم نمونشو پایین آوردم . اما خبر خوب اینه که سازنده برنامه جامع pro evo studio دیروز میگفت تا آخر سال میلادی ( نهایتا یک هفته ) نسخه جدید این برنامه رو منتشر میکنه که توی این نسخه برنامه Banner Relink هم وجود خواهد داشت . از طریق این برنامه بنر تمام تیمها رو میشه وارد کرد .

یک نمونه از بنر بارسا :

جحم بنر کل تیمها حدود 25 مگ میشه که با فشرده سازی میشه به 15 مگ کاهشش داد .

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این پچ گیمینگ اکسس ورژن RC 3
    ایا باید ورژن های RC 1 , RC 2 را هم دانلود کنم؟

4. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    من به یه مشکل اساسی برخورد کردم
    توی مستر لیگ سرمایه ای که دارم از هزینه هایی که قراره بدم کمتره
    همش بهم هشدار میده
    تا 3 هفته هم اگه پرداخت نکنم فکر کنم تیمم از بین میره
    حالا چیکار کنم؟
    تموم مربیا و هزینه های تیم های جوانان و ... رو هم روی کمترین قیمت گذاشتم
    چند تا بازیکن رو هم توی لیست فروش گذاشتم اما کسی نمیخره اینارو
    چیکار کنم؟
    کسی این مشکل رو داشته؟
    ضمنا این مشکل بعد از خرید کاکا و رونالدو که هزینه ی زیادی داشتن به وجود اومده
    لطفا راهنمایی کنید

6. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام، من پج 1.02 رسمی بازی رو نصب کردم، بعد فایل exe کرک شده ای که بچه ها لینکش رو دادن رو هم ریختم اما هیچ تغییری اعمال نشده (باید transfer ها درست بشه، چند تا face مثل vermaelen تو arsenal درست بشه)
    کسی می تونه کمکم کنه، در ضمن پچ 1.03 که دیروز اومده مشکل save کردن ترکیب رو حل می کنه، بچه های winningelvenblog می گن داور و دروازبان ها رو هم خیلی بهتر می کنه، کسی فایل crack ش رو نداره؟
    1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم چون من جایی ندیدم که کونامی پچ داده باشه البته جهل نمی کنم توی این مرد خاص به صورت وحشتناکی خبر رسانی کونامی ضعیفه به قدری که پارسال از یکی از بچه ها بعد یک هفته شنیدم که کونامی پچ جدید داده. به همین علت جهل نمی کنم ممکنه پچ جدید داده لطفا لینک بذار تا ببینم حرفت صحت داره یا شایعه هست ممنونم

2- پچی که شما می گی ربطی به دیتا بیس نداره شاید مجموعا این صدمین بار باشه که توی مجموع دو تاپیک گفته شده این موضوع در هر صورت دوست خوبم شما اگه در نظر داری دیتا بیس بازیت آپدیت بشه باید بری داخل بازی از قسمت سیستم ستینگ گزینه دانلود رو انتخاب کنی تا نقل و انتقالات و اینا به روز بشه. این پچ های اکسترنال که دانلود و نصب می کنی یه کارای دیگه انجام میده اکثرا به خاطر اشکالات گزارش شده برای مود آنلاین این پچ ها عرضه میشه.

موفق و پیروز باشی عزیز جان

سلام
    همش بهم هشدار میده
    حالا چیکار کنم؟
    چیکار کنم؟
    کسی این مشکل رو داشته؟
    لطفا راهنمایی کنید
    بری به My Team ببین بازی کنی که بیشترین حقوق Salary رو می گیره اون رو بیخیال شو و آزاد کن درسته یه کم جریمه می دی ولی حداقل می تونه باعث بشه ورشکست نشی یا اگه بتونی اونایی که حقوق بالا می گرن رو رد کنی برن عالیه

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    همش بهم هشدار میده
    حالا چیکار کنم؟
    چیکار کنم؟
    کسی این مشکل رو داشته؟
    لطفا راهنمایی کنید
    بله متسفانه این مشکل برای بندی هرسال در میان پیش میاید؛ تیم بنده منچشتر میباشد و الان سال 2026 میباشم.

در سال جدید در اولین دعوت بازیکنان به تیم ملی به علت کمبود مالی برخی بازیکنان تیم را ترک میکنند.

و اگر بازیکنی که تیمت را ترک میکند خیلی با ارزش است؛ تنها راحش این است یک بازیکنی را که قمت بالایی دارد بفروشی تا از این دردسر خلاص شوید.

البته هربازیکنی را نمیخرند؛ بازیکنانی را باید در لیست فروش قرار دهید که تیمهایی خواهان خرید آنها هستند؛ و اگر بازیکنی که کسی نمیخواهد او را بخرد در لیست فروش قرار دهید کسی آنها را نمیخرد.

تنها راه فروش یک بازیکن خوب برای تامین هزینه هاست.
    و برای تکرار نشدن این موضوع نباید بازیکنان گران خریداری کنید.

بای بای

10. این کاربر از FGi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم

داداش آرمين فكر كنم اين لينك پچ 1.3 كونامي باشه

فقط كرك واسش پيدا نكردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Time of Release: 21/12/2009

Users can now save all settings except “Mark Settings” when stocking their Game Plans. The Stocked Data will also be loaded automatically.

Icons showing the connectivity status of both the user and the opponent(s) have been changed as below:

Grey

Checking Connection Speed: Grey
    Good: Green
    Average: Yellow
    Poor: Red

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding
    Last edited by hobgoblin; 22-12-2009 at 15:18.

12. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

بری به My Team ببین بازی کنی که بیشترین حقوق Salary رو می گیره اون رو بیخیال شو و آزاد کن درسته یه کم جریمه می دی ولی حداقل می تونه باعث بشه ورشکست نشی یا اگه بتونی اونایی که حقوق بالا می گرن رو رد کنی برن عالیه
    اگه release کنم مشکل حل میشه؟

14. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

راستی اگه تو لیست فروش قرار بدم بهتره یا لیست قرضی؟
    توی 3 هفته که فرصت دارم میتونم بفروشمشون؟
    راستی چطور متوجه میشیم که چه تیم هایی اونارو میخوان؟و چکار کنم که زود پیشنهادشون بررسی بشه و بتونم ردشون کنم؟

16. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آره داداش اين پچو از يكي از لينكاي زير دانلود و نصب كن به بيشتر خواسته هات مي رسي

کد:

کد:

کد:
    آقا ما یه بار درخواست دادیم که پچی معرفی کنید که تیم ها رو کامل لایسنس کنه مثل تیم های چلسی و آرسنال و همچنین ورزشگاه های خودشون رو به بازی اضافه کنه ....
    این دوست خوبمون اون لینک ها رو معرفی کردن که ظاهرا لینک ها دیگه کار نمیکنن.
    حالا از دوستان ممنون میشم لینک دوباره بدن برای این پچ های لایسنس...
    البته من بهترین و کامل ترینش رو میخواستم.
    همچنین پچی میخوام که تبلیغات کنار زمین رو در لیگ ها درست کنه.

منتظر کمک شما دوستان هستم.

18. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هیچ کدوم اجازه دانلود نمیدن برای چی
    فاصله بین لینک اولی رو بردار درست میشه خودم تست کردم مشکلی نداره..

20. 2 کاربر از shahi666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •