درسته پارسا جان، کارت طلایی فقط یکبار و اونم برای سرویس اولیه هست. اون 25 تومن هم نیازی نیست بدید، اون برای رانژه و نصب هست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته پارسا جان، کارت طلایی فقط یکبار و اونم برای سرویس اولیه هست. اون 25 تومن هم نیازی نیست بدید، اون برای رانژه و نصب هست.
از کجا بفهمم میتونم اک. بگیرم یا نه ؟پیش شمارم 8802 و مرکز مخابرات قدس هستم .
میشه بگید
و اینکه اون میزان ميزان ترافيك/ گيگا بايت که واسه 3ماهه نوشته واسه کل سه ماهه یا برای هر ماه ؟
مثلا 128 رو 3 ماه 5 gb واسه کل 3 ماه؟
تو این صفحه باید میگشتی پیش شمارتو
خیر فقط ظاهرا شما تحت پوشش آرت هستین و اکو نمیتونید بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون میزان ترافیک برای کل سه ماه هستش
برای مخابرات پیام نور ( 4441 )
میشه اکو گرفت یا نه ؟
آخه یکی از دوستان میگفت که هنوز نمیدن
من از کجا بیارم 29 تومن بدم ....
سلام یک سوال داشتم
من از سرویسEco256-3استفاده میکنم و مشکل اساسیی که دارم :
برای مثال در عرض یک رب کانکت بودن چند مگ از حجم دانلودم کم میشه !
و در اون لحظه هیچ چی دانلود نمی کنم و مطمعنم هیچی اپدیت نمیشه (1000 بار چک کردم)
please HELP
این جوری پیش بره اکنت سه ماهم یک ماهه مصرف میشه![]()
یا احتمال داره از برنامه هات خودشون رو آپدیت میکنند با ویندوز آپدیتت فعاله یا این که سایت هایی میری که از لحاظ حجمی سنگین هستند آنتی ویروس هم فکر نکنم زیاد مصرف کنه...
parsa205 جان من همه ی چیزهایی که گفتی رو چک کردم نبود
اونوقت باري ehsan_old ثبت شد؟ يعني كارتش باطل شد؟
سلام دوستان. سرعت دانلود یه سرویس اکو 128 چه قدر باید باشه؟
برای من تا 65 کیلوبایت میرسه. طبیعیه؟
یه هفته پیش تا 20 بیشتر نبود و قابلیت ریزیوم دانلود داشت. ولی الان که 65 شده دیگه این قابلیت رو نداره!
مشگل چیه؟"
مال شاتل بین 16 الی 18 هستش ولی اخیرا شاتل به 128 ها حال داده سرعت دانلودشون شده 65 در ضمن قابلیت رزیوم به لینک دانلود و سایتش بستگی داره نه به شاتل ....
هم اکنون 175 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 175 مهمان)