تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 903 از 1042 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اولا ببخشید که اینگیلیش تایپ کردم -من شبا با یوزر یکی دیگه دانلود میکنم حالا فهمیدی هدف چیه؟ ..بیبن تو وقتی adsl میگیری از اون پورتی که تو گرفتی 200 نفر دیگه هم اشتراک دارن پس تو راحت میتونی با یه پورت اسکنر معمولی و چنتا چیز دیگه یوزر پسوور یارو رو -- کونی و با استفاده از شارژ مفت لذت کافی رو از net ببری
    دوسته عزیز بله کاری که میگی دوستای خودمم انجام میدادن ولی بهتر نیست شما جای اینکه بیای تو یه فروم تخصصی بگی که adsl نگیرید بیای قشنگ راهکار های مبارز با این کارو اعلام کنید ؟؟
    در صورت اینکه شخص به شرکت مورد نظر اطلاع بده میشه آی پی شما رو رد گیری کرد و با استناد به قوانین جرایم اینترنتی شما یه خلافکار محسوب میشد
    ----------------------------------------------------
    هیچوقت مردم رو احمق فرض نکن
    هیچوقت مردم رو باهوش فرض نکن

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr.HeXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

من که راه مبارزه باهاش رو گفتم من نمی گم adsl نگیرید میگم اگه نیازی به سرعت بالا ندارید الکی نگیرید (الان با این سرعت dailupهمه مجبورن adsl بگیرن)یه بار دیگه هم میگم راه مبارزه باهاش رو :1-پورت 23 و 80 خودتونو ببندید (با استفاده از یه fairwall خوب میشه این کارو کرد ) 2- رمز confing مودم تون رو عوض کونید چون معمولا رمز مودم ها user:admin password:admin هست یه توصیه دیگه هم هست که میترسم بگم دوستان شاکی شن ولی میگوم مودم tp-link نخرید چون در قسمت config ضعف بزرگی داره پس بهترین کیس واسه ه ک هست
    Last edited by mr.HeXa; 22-03-2012 at 04:15.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

در این مورد که میگین ip منو ردگیری میکنن و پیدا میکنن باید بگم که با یه proxy ساده میشه حلش کرد اونوقت باید برن تو فرانسه دنبالم بگردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این مورد که میگین ip منو ردگیری میکنن و پیدا میکنن باید بگم که با یه proxy ساده میشه حلش کرد اونوقت باید برن تو فرانسه دنبالم بگردن

اولا کار شما غیر اخلاقی و غیرمنصفانه است
    ثانیا از نظر فنی نمیدونم راهکار شما چقد عملیه ولی بهر حال برای مشترکین نامحدود که 24 ساعته آنن ( مثه خودم ) این مساله نه مهممه نه ممکن
    ثالثا فکر میکنم کسی که میتونه از یه مکان دیگه وارد تنظیمات مودم من بشه و پسوورد اکانت منو بدزده اینقد باهوش هست که بتونه زندگی کرامت مندانه تری داشته باشی و خودش یه adsl مناسب احتیاجاتش تهیه کنه تا لازم نباشه مال کسی رو استفاده کنه
    رابعا مطمئنا کسی شما رو تعقیب قضایی نخواهد کرد و کسی اصولا به چنین جرایمی اهمیت نمیده. ولی بفرض اگر تو دستگاه امنیتی اراده کنن یک ساعته پیدات میکنن. دست بالا دست بسیاره دوست عزیز

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

اولا کار شما غیر اخلاقی و غیرمنصفانه است
    ثانیا از نظر فنی نمیدونم راهکار شما چقد عملیه ولی بهر حال برای مشترکین نامحدود که 24 ساعته آنن ( مثه خودم ) این مساله نه مهممه نه ممکن
    ثالثا فکر میکنم کسی که میتونه از یه مکان دیگه وارد تنظیمات مودم من بشه و پسوورد اکانت منو بدزده اینقد باهوش هست که بتونه زندگی کرامت مندانه تری داشته باشی و خودش یه adsl مناسب احتیاجاتش تهیه کنه تا لازم نباشه مال کسی رو استفاده کنه
    رابعا مطمئنا کسی شما رو تعقیب قضایی نخواهد کرد و کسی اصولا به چنین جرایمی اهمیت نمیده. ولی بفرض اگر تو دستگاه امنیتی اراده کنن یک ساعته پیدات میکنن. دست بالا دست بسیاره دوست عزیز
    در مورد اينكه چه كسي از اكانت اينترنتتون داره استفاده مي‌كنه شركت ارائه دهنده سرويس به راحتي ميتونه بفهمه.

در ضمن دوست عزيز:

بهتره امنيت سيستم خودتون رو خودتون تأمين كنيد و براي مودمتون رمز مخصوص به خودش رو بزاريد.

رمز پيشفرض بسياري از مودمها يكسان هست.

بهترين كار اينه كه رمز عبور مودمتون رو عوض كنيد.

شاد باشيد

7. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

براب پيدا كردن شما نيازي به داشتن IP نيست. و اينكه شما IP خودتون رو با پ-ر-و-ك-س-ي يا چيز پي ان هم عوض كنيد فايده‌اي نداره.

پيدا كردن شما به اندازه يه آب خوردن ساده هست.

شما بهتره ابتدا در مورد گفته‌هاي خودتون اطمينان حاصل پيدا كنيد و بعدش در اينجا بيان كنيد.

شاد باشيد
    Last edited by mjzaret; 22-03-2012 at 12:41.

9. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من که راه مبارزه باهاش رو گفتم من نمی گم adsl نگیرید میگم اگه نیازی به سرعت بالا ندارید الکی نگیرید (الان با این سرعت dailupهمه مجبورن adsl بگیرن)یه بار دیگه هم میگم راه مبارزه باهاش رو :1-پورت 23 و 80 خودتونو ببندید (با استفاده از یه fairwall خوب میشه این کارو کرد ) 2- رمز confing مودم تون رو عوض کونید چون معمولا رمز مودم ها user:admin password:admin هست یه توصیه دیگه هم هست که میترسم بگم دوستان شاکی شن ولی میگوم مودم tp-link نخرید چون در قسمت config ضعف بزرگی داره پس بهترین کیس واسه ه ک هست
    دوسته عزیز ضعف مودم tp-link اینه که پسور روش میمونه و شما میتونید با برنامه های خاص اون رمزو ببینید
    در مورد proxy هم باید بگم که این سیستم ها یجورایی فیلتر شکن هستند و در واقع شما دارید طرف مقابل رو
    گول میزنید یعنی اینکه اگه صاحب سایتی بخواد رد شمارو بگیره باید بره تو کشور های دیگه بگرده ولی شرکتی که شما دارید ازش اینترنت میگیرید در هر صورت رد شمارو پیدا میکنه به این صورت که :
    شما وقتی به یه مودم وایرلس وصل میشید و ------ استفاده میکنید دلیل بر این نیست که سرور نمیتونه رد شما رو بگیره بلکه شما دارید تو فضای اینترنتی با یه مشخصه دیگه وارد میشید و گرنه dns شما همون dns سرور و ایران هستش
    هیچوقت مردم رو احمق فرض نکن
    اینو یادت باشه!!!
    در هر صورت جدای از اخلاقی بودن یا نبودن این کار این کار یک نوع حماقت هستش و کافیه شما دست به استفاده از اینترنت یه شخص حرفه ای بزنید

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

حالا که منو نتونستن پیدا کنن کسی رو هم احمق فرض نکردم -ببین مهم ضعف net ایران هست حلا چه قابل رد گیری باشه چه نباشه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چه ربطی به نت داره
    دوسته عزیز دارم میگم این چیزی که شما میگی چیز جدیدی نیست
    در ضمن این مودم ها و تجهیزات که ساخت ایران نیستن رفیق

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

اگه اینجوری بود که الان همه رو باید تو کشورهای اروپایی دنبال کنن!!فکر کردی اگه از پ ر و ک س ی استفاده کنی دیگه هیچکاری نمیتونن بکنن؟حواست خیلی جمع باشه پلیس فتا خیلی خیلی قوی و هوشمنده/
    اینکاره شما هم یه دزدی و حروم خوری هستش که از سرویس دیگران سوء استفاده میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •