تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 1137 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نگفتین واسه فیزیک پیش 2 آموزش چی خوبه ؟ ( اگه گفتین من ندیدم )
    نمیخوام حجمش زیاد باشه . جوری که 10 تا 20 روزه بشه تمومش کرد . خیلی سبز چه طوریه ؟
    با این مشخصات که تو کتاب میخوای همون خیلی سبز برات خوبه
    البته به صورت مروری میشه 20 روزه تموم کرد ااگه بخوای شروع کن به خوندن حداقل یه ماه زمان میبره که مسلط بشی مگه اینکه بخوای فشرده بخونی

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

با این مشخصات که تو کتاب میخوای همون خیلی سبز برات خوبه
    البته به صورت مروری میشه 20 روزه تموم کرد ااگه بخوای شروع کن به خوندن حداقل یه ماه زمان میبره که مسلط بشی مگه اینکه بخوای فشرده بخونی
    ممنونم . یکی از دوستام تو کتابخونه میگه نشر الگو هم خوبه . نظرت درباره اون چیه ؟
    در واقع هدف من اینه که تا امتحان نهایی فیزیک که 7 خرداد هست فیزیک رو تموم کنم. به نظرت با خیلی سبز میشه تا اون موقع خوند و یاد گرفت ؟
    کلا من 5 تا کتاب نشر الگو دارم که فقط از دین و زندگی و هندسه تحلیلیش ( که خیلی حال کردم باهاش ) و عربیش خوشم اومده . گسسته اش خیلی مزخرفه قبول داری ؟ واسه گسسته چی پیشنهاد داری ؟ گسسته رو میخوام فقط دو فصل آخرش رو بخونم !
    Last edited by A.N.A.P; 01-05-2012 at 13:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنونم . یکی از دوستام تو کتابخونه میگه نشر الگو هم خوبه . نظرت درباره اون چیه ؟
    در واقع هدف من اینه که تا امتحان نهایی فیزیک که 7 خرداد هست فیزیک رو تموم کنم. به نظرت با خیلی سبز میشه تا اون موقع خوند و یاد گرفت ؟
    کلا من 5 تا کتاب نشر الگو دارم که فقط از دین و زندگی و هندسه تحلیلیش ( که خیلی حال کردم باهاش ) و عربیش خوشم اومده . گسسته اش خیلی مزخرفه قبول داری ؟ واسه گسسته چی پیشنهاد داری ؟ گسسته رو میخوام فقط دو فصل آخرش رو بخونم !
    من درسته رشتم ریاضیه و پیش ریاضی رو تموم میکنم ولی کنکور تجربی میدم و کتاب های تخصصی ریاضی رو خب ندارم ازشون .

برای امتحان نهایی پیش دانشگاهی بهترین کار اینه :

کتاب درسی + گام به گام دروس طلایی؛ اگه با این دوتا به تمرین ها و مثال ها و فعالیت های کتاب درسی مسلط بشی مطمعن باش بالای 17 میگیری توی امتحان.

خیلی سبز اصلا برای امتحان نهایی مناسب نیست . برای خوندن مبتکران هم که وقت نداری

5. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

من درسته رشتم ریاضیه و پیش ریاضی رو تموم میکنم ولی کنکور تجربی میدم و کتاب های تخصصی ریاضی رو خب ندارم ازشون .

برای امتحان نهایی پیش دانشگاهی بهترین کار اینه :

کتاب درسی + گام به گام دروس طلایی؛ اگه با این دوتا به تمرین ها و مثال ها و فعالیت های کتاب درسی مسلط بشی مطمعن باش بالای 17 میگیری توی امتحان.

خیلی سبز اصلا برای امتحان نهایی مناسب نیست . برای خوندن مبتکران هم که وقت نداری
    دقیقا ، یه انتشاراتی هست به اسم بنی هاشمی، نمونه سوال 13-14 سال نهایی رو همراه با راهنمای تصحیح میفروشه 1000 تومن ( هر درس جدا )
    اگه نگاه کنی اکثر سوال ها مثل هم هستن و فقط اعداد عوض میشن ...

خیلی سبز اصلا به درد نمیخوره با این وقت محدودت !
    یه رمزینه بخر ، واسه هر مبحث که 15-16 صفحه هست ، 3-4 صفحه اول رو بخونی کافیه ... من برای 2 فصل آخر دارم همین کار رو میکنم ... تمام تمرینای کتاب رو هم خیلی راحت جواب میدم ، تست کن عالیه !

7. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها لطفا جواب بدین

برای تاریخ ادبیات رمزینه یا کتاب همایش سبطی یا...؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فوریه
    کتاب واسه آموزش دو فصل اول فیزیک 3 تجربی میخواهم که در حد عالی یاد بگیرم
    خواهش میکنم نظرتون رو در مورد کتابهای خیلی سبز - رمزینه - مبتکران بگید کدومش خوبه؟ واسم توضیح بدین
    چند دفعه سوال کردم کسی جواب نداده
    لطفا کمکم کنید زودتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فوریه
    کتاب واسه آموزش دو فصل اول فیزیک 3 تجربی میخواهم که در حد عالی یاد بگیرم
    خواهش میکنم نظرتون رو در مورد کتابهای خیلی سبز - رمزینه - مبتکران بگید کدومش خوبه؟ واسم توضیح بدین
    چند دفعه سوال کردم کسی جواب نداده
    لطفا کمکم کنید زودتر
    اگه در حد عالی میخوای برو خیلی سبز رو بگیر. کتاب سبز یه کتاب جدید فیزیک 3 تجربی هم قراره تا چند روز دیگه بزنه که اگه تهرانی میتونی هجدهم بری و از نمایشگاه کتاب بگیریش که به نظرم اون باید بهتر یاشه

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

سلام. دوستان کتاب عربی جامع ده استاد رو تایید میکنید؟
    من یه نگاهی بهش انداختم و بنظر کتاب خوبی بود . آموزش کامل + تست و پاسخ تشریحی هم داشت. با وجود این کتاب آیا به کتاب فوت و فن ، گاج سبز یا ایاد فیلی نیازی هست یا نه؟ در ضمن سطح عربیم متوسطه و ضعیف نیستم به اونصورت !
    ممنون!
    اگه این کتاب رو داری و تا حالا از رو همین خوندی همونو بخون

11. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه در حد عالی میخوای برو خیلی سبز رو بگیر. کتاب سبز یه کتاب جدید فیزیک 3 تجربی هم قراره تا چند روز دیگه بزنه که اگه تهرانی میتونی هجدهم بری و از نمایشگاه کتاب بگیریش که به نظرم اون باید بهتر یاشه

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

اگه این کتاب رو داری و تا حالا از رو همین خوندی همونو بخون
    فیزیک 3 تجربی خیلی سبز که یه ساله اومده الان چه کتابی میخواد برای فیزیک 3 بده ؟ آخه توی سایتشون در کتاب های در دست تالیف و کتاب های جدید همچین چیزی ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

فیزیک 3 تجربی خیلی سبز که یه ساله اومده الان چه کتابی میخواد برای فیزیک 3 بده ؟ آخه توی سایتشون در کتاب های در دست تالیف و کتاب های جدید همچین چیزی ندیدم
    دوست عزیز یه سر به لینک زیر بزن و پنجمین مورد رو نگاه کن. موفق باشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خدا کنه این کتاب آموزش خیلی سبز مثل مبتکران مفهومی باشه ولی روانتر از محمودزاده توضیح داده باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •