کسی نیست؟پس من ثبت نام میکنم میخوان ارائه بدن میخوان ندن
![]()
کسی نیست؟پس من ثبت نام میکنم میخوان ارائه بدن میخوان ندن
![]()
به بخشنامه های اینها زیاد توجه نکنید...اتفاقا تابستان وقت خوبیه که درس های افتاده رو ادم پاس کنه...اگر که ترم قبل این درس رو افتادند و الان میخواهند پاس کنند هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد...ترم بعد هم میتونند مثل قبل طبق چارت پیش بروند
برای این درس هنوز ظرفیتی باز نکردند.شما با دانشگاه تماس بگیر و موضوع رو اطلاع بده...شاید اول قرار بوده بذارند بعد حذفش کردند...یا اینکه درس رو ارائه دادند یادشون رفته براش ظرفیت باز کنند
شما الان دانشجوی کدام شهر هستی؟یعنی توی اطلاعات جامع دانشجو مربوط به این ترم مرکزتون رو چی نوشته؟
اگر نوشته رشت پس این درس ها رو دانشگاه رشت ارائه داده.
اگر نوشته بم پس مربوط به دانشگاه بم هست
آقا بم کجا بود منظورم از بم بهم بود دانشگاه "بهم" گفتمن رشت هستم ولی چون مسئول آموزش بهم گفت ارائه نمیشه اما الان تو سایت میبینم هست تعجب کردم,من ثبت نامم رو انجام دادم این دروسی که برداشتم غیر من فقط یک نفر دیگه برداشته بود اینطوری مشکلی ایجاد نمیشه؟یعنی با 2 نفر آزمون رو برگزار میکنن؟الان 2تا از دروسی که برداشتم نوشته عادی جای خودخوان کلاس که نداره چرا زدن عادی؟اینطوری فقط پول بیشتر باید بدیم دیگه!!
من الان ثبت نام کردم اصلا ارائه نداده بودن
دوستان فكر كنم تو صفحات قبل توضيح داده بودين اما من گشتم و نديدم .. تربيت بدني 2 رو براي تابستون ارائه دادن ! چطوريه ؟ واحد عمليش رو چجوري ميگذرونيم ؟
مثل وقتایی که تو طول ترم غیر تابستونی ارایه میشه باید برید کلاس!
در واقع تنها واحدیه که تو تابستون هم کلاس داره و خودخوان نیست!
همین که نیستی هزارتا سوال میپرسن دوستان
جریانش اینه که میتونی به مسئول رشتت بگی برات درس جزء 30 قران رو کد3 اعمال کنه که نمرش تو معدل کل تاثیری نداشته باشه !!!!
مثلا شما درس حفظ جزء 30 رو ورداشتی و با یه نمره ی نچندان دلخواه پاسش کردی ( از اونجایی که درس مازاد بر سقف کل واحدهاس ) میتونه بگی کاری کنن که تو معدل کل ت تاثیر نداشته باشه !
در تکمیل فرمایشات ملا نصرالدین عزیز :
احتمالا قرار بود این درس رو ارائه بدن ، اما یحتمل مشکلی پیش اومد و منصرف شدن ، یا سیستم قاطی کرده و به زودی اوکی میشه !!!!
مسئول آموزش رو ولش کن ، اونا سواد کافی ندارنهمین که ارائه شده کلاهتو بنداز هوا ، برو ورش دار حالشو ببر
نه مشکلی پیش نمیاد ؛ یک نفر هم باشی امتحان برگزار میشه !
به نقل از پیام نورنا : با توجه به اینکه شهریه ثابت در ترم تابستان به صورت نصف می باشد و همچنین شهریه متغیر به دلیل خودخوان بودن نصف می باشد برخی مراکز متاسفانه در زمان ارائه لیست دروس آنها را به صورت عادی ارائه داده اند به همین دلیل شهریه برخی دانشجویان بیشتر از حد معمول ترم های تابستان می باشد.
دانشجویان عزیز دقت داشته باشید کارشناسان مراکز و واحدها بایستی این دروس را خودخوان نمایند تا شهریه هم به صورت خودخوان از دانشجویان اخذ گردد حال آنکه به تعطیلی تابستانه برخورد کرده است. لذا این دروس را کارشناسان مراکز و واحدها در شهریور خودخوان خواهند کرد و اگر دانشجویی به فرض شهریه اش را هم اکنون پرداخت نماید برای ترم آینده مبلغ مابه التفاوت را طلبکار خواهد شد.
این بستگی به مرکزتون داره ! احتمالا چند جلسه کلاس سوری میزارن باید شرکت کنید !
دوستان این سیستم گهستان واس شما هم باز نمیشه عایا؟!![]()
نه ، برا من که باز میشه![]()
من این ترم یه درسی میخواستم بردارم که ترم بعد به مشکل پیش نیاز بودن برنخورم ولی گویا اون درس رو برام ارائه نمیدن
چیکار میتونم بکنم ؟با دانشگاه حف زدم گفتن ما ارائه نمیدیم مهمان هم گفت این ترم دانشگاه به جایی نمیدیم
من چه خاکی به سرم بریزم؟این دانشگاه بی صاحب جایی نداره بریم ازش شکایت بکنیم؟ما بریم دردمون رو به کی بگیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)