یادش بخیر من 3 ماه پاییز امسال 2 مگ محدود داشتم که شبها موقع رایگان سرعت دانلودم 450 بود یعنی شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکردم.. ولی این اواخر سرعت افتضاح شده بود و مجبور شدم بیکران برنزی 512 بگیرم ...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یادش بخیر من 3 ماه پاییز امسال 2 مگ محدود داشتم که شبها موقع رایگان سرعت دانلودم 450 بود یعنی شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکردم.. ولی این اواخر سرعت افتضاح شده بود و مجبور شدم بیکران برنزی 512 بگیرم ...
من اسيلتك فارس استفاده ميكنم سرعت دانلود شبانم از سي رسيده به ده. خدا لعنتشون كنه.
الان زنگ زدم به پشتیبانی میگه سرعتت خیلی هم خوبه
میگم چرا پس سرعت بقیه زیاد شده میگه غیر ممکنه میگم یعنی چیه غیر ممکنه الان همسایه مون از اسیاتک سرویس داره سرعتش خیلی بیشتره بعد یه مشت چرت و پرت میگه برو کامپیتورت رو با اون عوض کن ببین با کامپیتور تو هم همون سرعتو بهش میدهبعدش بهش فهموندم داره چرت و پرت میگه گفت شماره اون رو بده بهش میگم میخوای سرعت اونم کم کنید نمیدونست چی بگه با خنده ردش کرد
بعدم یه مشت چرت و پرت دیگه درباره اشتراک 1 به 8 و دستور مخابرات برا کم کردن سرعتو و ... اینها گفت که واقعا خنده داره بودند یعنی حوصلتون سر میره حتما به این ها زنگ بزنید یکم بخندید از صد تا جک باحال تره میگه adsl یعنی فرهنگ اشتراک باید اینی که بین 8 نفر تقسیم شده باهم کنار بیایید
منم بهش گفتم این چیزی نبود که سفارش دادم و چاره ای جز فسخ قرار داد نیست گفت هر جور سلاح میدونید حالا شنبه که رفتم سراغشون میفهمند این طرف همونی که ازش سرویسم رو خریدم نبود متوجه نشد داره با کی حرف میزنه فکر میکرد الان بهش میگم دستت درد نکنه که کلا نتم رو قطع نکردی![]()
مخابراتشون، سرویش 2 مگش رو 18.9 مگه.... شبانه رایگان کلی حال میکنن
ایول! فکر میکردم فقط 2020 کرمانشاه جزء هیات علمیه!!!!!! حالا خوبه نگفته مانیتور عوض کنی!
adsl یعنی فرهنگ اشتراک گذاری؟ یا اشتراک گذاری یعنی دزدی از مردم؟ یکی به من توضیح بددددددههههه!!!!!!
دارن یه باند مثلا 256 کیلوبایتی رو ده بار میفروشن!!!! شما نگین دزدی! بگین فرهنگ دزدی
دوستان امیدی به برگشت بازه رایگان برای سرویس های 6گیگ هستش؟؟؟ در غیر این صورت باید قید سرویسای محدود رو زد چون اصلا ارزش خرید ندارن
کلا هیچ کدومش ارزش نداره
منم مثل شما میخوام از این شرکت برم به خاطر قیمتهای بالا و کیفیت پایین شاید شانس منه که از هر شرکتی که میگیرم فقط ماه اول خوبه بعدش افتضاح به معنای واقعی میشه
باید دم به دقیقه از این شرکت بریم اون شرکت واقعا خسته کنندست![]()
اتفاقا به نظر من هدف از افزایش قیمت افزایش کیفیت بوده چرا که پورت ها از روی 4 مگ روی 6 مگ بسته میشن و سرعت بهتری می دهند کسی که دنبال دانلود هست باید پول بیشتری هم بده کسی هم دنبال وب گردی نیازی به دانلود رایگان نداره به نظر شما با سرعت 500 یا 600 دانلود کنیم بهتره یا با سرعت زغالی 60 تا؟
من الان تعرفه های جدید دیدم وافعا مسخره شده ؟!؟!
5 گیگ کلا حذف کردن به جاش 6 گیگ گذاشتن شبانه نیم بها !!!
بعد از 6 گیگ پریده رفته 10 گیگ شبانه رایگان !!! که این وسط 5 هزار تومن اضافه از ما میگیرن
الان سرعت 440-450 هستش شب که میشه میرسه به 120
اگه همین طور بمونه اصلا ارزش نداره
قیمت 5 گیگ شبانه رایگان بالا میبردن بهتر بود از این 10 گیگ هر ماه 2-3 گیگ اضافه میاد که یعنی پولمون ریختیم تو دور ؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)