تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 903 از 3745 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953100314031903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یادش بخیر من 3 ماه پاییز امسال 2 مگ محدود داشتم که شبها موقع رایگان سرعت دانلودم 450 بود یعنی شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکردم.. ولی این اواخر سرعت افتضاح شده بود و مجبور شدم بیکران برنزی 512 بگیرم ...

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من اسيلتك فارس استفاده ميكنم سرعت دانلود شبانم از سي رسيده به ده. خدا لعنتشون كنه.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی میگه سرعتت خیلی هم خوبه
    میگم چرا پس سرعت بقیه زیاد شده میگه غیر ممکنه میگم یعنی چیه غیر ممکنه الان همسایه مون از اسیاتک سرویس داره سرعتش خیلی بیشتره بعد یه مشت چرت و پرت میگه برو کامپیتورت رو با اون عوض کن ببین با کامپیتور تو هم همون سرعتو بهش میده بعدش بهش فهموندم داره چرت و پرت میگه گفت شماره اون رو بده بهش میگم میخوای سرعت اونم کم کنید نمیدونست چی بگه با خنده ردش کرد

بعدم یه مشت چرت و پرت دیگه درباره اشتراک 1 به 8 و دستور مخابرات برا کم کردن سرعتو و ... اینها گفت که واقعا خنده داره بودند یعنی حوصلتون سر میره حتما به این ها زنگ بزنید یکم بخندید از صد تا جک باحال تره میگه adsl یعنی فرهنگ اشتراک باید اینی که بین 8 نفر تقسیم شده باهم کنار بیایید
    منم بهش گفتم این چیزی نبود که سفارش دادم و چاره ای جز فسخ قرار داد نیست گفت هر جور سلاح میدونید حالا شنبه که رفتم سراغشون میفهمند این طرف همونی که ازش سرویسم رو خریدم نبود متوجه نشد داره با کی حرف میزنه فکر میکرد الان بهش میگم دستت درد نکنه که کلا نتم رو قطع نکردی

4. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من با h-tt-ps باهمین 60 کیلو دانلود میکنم یعنی هیچ فرقی نمیکنه..

راستی تو امضاتون نوشتی مازندران 20 مگ سرعت داره؟؟؟؟؟ جریان چیه؟؟؟
    مخابراتشون، سرویش 2 مگش رو 18.9 مگه.... شبانه رایگان کلی حال میکنن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

میگم چرا پس سرعت بقیه زیاد شده میگه غیر ممکنه میگم یعنی چیه غیر ممکنه الان همسایه مون از اسیاتک سرویس داره سرعتش خیلی بیشتره بعد یه مشت چرت و پرت میگه برو کامپیتورت رو با اون عوض کن ببین با کامپیتور تو هم همون سرعتو بهش میده بعدش بهش فهموندم داره چرت و پرت میگه گفت شماره اون رو بده بهش میگم میخوای سرعت اونم کم کنید نمیدونست چی بگه با خنده ردش کرد

بعدم یه مشت چرت و پرت دیگه درباره اشتراک 1 به 8 و دستور مخابرات برا کم کردن سرعتو و ... اینها گفت که واقعا خنده داره بودند یعنی حوصلتون سر میره حتما به این ها زنگ بزنید یکم بخندید از صد تا جک باحال تره میگه adsl یعنی فرهنگ اشتراک باید اینی که بین 8 نفر تقسیم شده باهم کنار بیایید
    منم بهش گفتم این چیزی نبود که سفارش دادم و چاره ای جز فسخ قرار داد نیست گفت هر جور سلاح میدونید حالا شنبه که رفتم سراغشون میفهمند این طرف همونی که ازش سرویسم رو خریدم نبود متوجه نشد داره با کی حرف میزنه فکر میکرد الان بهش میگم دستت درد نکنه که کلا نتم رو قطع نکردی
    ایول! فکر میکردم فقط 2020 کرمانشاه جزء هیات علمیه!!!!!! حالا خوبه نگفته مانیتور عوض کنی!

adsl یعنی فرهنگ اشتراک گذاری؟ یا اشتراک گذاری یعنی دزدی از مردم؟ یکی به من توضیح بددددددههههه!!!!!!
    دارن یه باند مثلا 256 کیلوبایتی رو ده بار میفروشن!!!! شما نگین دزدی! بگین فرهنگ دزدی

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

دوستان امیدی به برگشت بازه رایگان برای سرویس های 6گیگ هستش؟؟؟ در غیر این صورت باید قید سرویسای محدود رو زد چون اصلا ارزش خرید ندارن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان امیدی به برگشت بازه رایگان برای سرویس های 6گیگ هستش؟؟؟ در غیر این صورت باید قید سرویسای محدود رو زد چون اصلا ارزش خرید ندارن
    کلا هیچ کدومش ارزش نداره

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

منم مثل شما میخوام از این شرکت برم به خاطر قیمتهای بالا و کیفیت پایین شاید شانس منه که از هر شرکتی که میگیرم فقط ماه اول خوبه بعدش افتضاح به معنای واقعی میشه
    باید دم به دقیقه از این شرکت بریم اون شرکت واقعا خسته کنندست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اتفاقا به نظر من هدف از افزایش قیمت افزایش کیفیت بوده چرا که پورت ها از روی 4 مگ روی 6 مگ بسته میشن و سرعت بهتری می دهند کسی که دنبال دانلود هست باید پول بیشتری هم بده کسی هم دنبال وب گردی نیازی به دانلود رایگان نداره به نظر شما با سرعت 500 یا 600 دانلود کنیم بهتره یا با سرعت زغالی 60 تا؟

12. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من الان تعرفه های جدید دیدم وافعا مسخره شده ؟!؟!
    5 گیگ کلا حذف کردن به جاش 6 گیگ گذاشتن شبانه نیم بها !!!
    بعد از 6 گیگ پریده رفته 10 گیگ شبانه رایگان !!! که این وسط 5 هزار تومن اضافه از ما میگیرن
    الان سرعت 440-450 هستش شب که میشه میرسه به 120
    اگه همین طور بمونه اصلا ارزش نداره
    قیمت 5 گیگ شبانه رایگان بالا میبردن بهتر بود از این 10 گیگ هر ماه 2-3 گیگ اضافه میاد که یعنی پولمون ریختیم تو دور ؟!؟!؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •