تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 2365 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953100314031903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه بتونی دست دو بگیری که عالیه
    یه 7016 دست دو پیدا کن حدودا 350-60 درمیاد
    یه اسپیکر معمولی هم میتونی بگیری حدودا 100 - 150
    چون مثل روز برام روشنه که بعدا پشیمون میشی و چون تا رنج قیمت 600-700 تومن از 7016 بهتر نیست پخش رو حتما 7016 بگیر
    اسپیکرم صبر کن تا آقا حمید بیاد راهنماییت کنه
    موفق باشی
    سلام به دوستان عزیز
    حقیقتا با این بودجه ، جنس های درجه 1 نمیشه تهیه کرد برای مثال یا باید به جنس های بی نام و نشون روی آورد یا اینکه به خرید قطعات دست دو و گاها دیده شده فیک رو آورد که زیاد توصیه نمیشه!
    با این بودجه شما ابتدا به دنبال پخشی باشید که سطح کوالیتی را براورده کنه برای آمپ و اسپیکر.
    برای مثال 7016 که دوستان پیشنهاد دادن به شما که باید دنبال استوک آن باشید یا پخش جی وی سی که مدل هایی نظیر r900 و ... که آن هم به همین ترتیب میباشد.
    در مورد اسپیکر ها به نظر من اگر باز هم پافشاری بر همین مقدار بودجه را دارید و هدف بر این دارید که آکبند خریداری کنید به سمت دی ال اس میتونید بروید اما نه 1073 زیرا اصلا با بودجه شما همخوانی ندارد.
    بهتر است dls 269 استفاده شود که از میدرنج کاغذی بهره میبرد و صدای کیفتی قابل قبولی دارد.
    در مورد هزینه های بعدی هم باید به برش زدن طاقچه و اجرت نصب نصاب هم فکر کنید که حداقل 25 تومن میباشد.
    در کل به شما پیشنهاد میدم که از من و دیگر دوستان به شما نصیحت که دنبال بیس زیاد نباشید دنبال همخوانی زنگ صدا ها باشید.
    دوستان همونجوری که گفتم انتظار زیادی از سیستم ندارم، یعنی کلا سیستم باز نیستم پخش ماشینم خراب شده، باندهام هم از همون اول خوب نبودن حالا میخوام از فرصت استفاده کنم به اندازه ی پولم سیستم خوب ببندم، دوست دارم سیستمم کیفیتش خوب باشه و یکی دیگه اینکه اگه بشه یه پخش بگیرم که مثل این مدل های حرفه ای پایونیر نوشته هاش ریز باشه ( کاری به داشتن دمو ندارم) در همین حد اگه اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم. جنس دست دو هم نمی خوام بگیرم
    راستی این پخش 7016 کنوود نوش چه قیمتیه الان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوستان همونجوری که گفتم انتظار زیادی از سیستم ندارم، یعنی کلا سیستم باز نیستم پخش ماشینم خراب شده، باندهام هم از همون اول خوب نبودن حالا میخوام از فرصت استفاده کنم به اندازه ی پولم سیستم خوب ببندم، دوست دارم سیستمم کیفیتش خوب باشه و یکی دیگه اینکه اگه بشه یه پخش بگیرم که مثل این مدل های حرفه ای پایونیر نوشته هاش ریز باشه ( کاری به داشتن دمو ندارم) در همین حد اگه اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم. جنس دست دو هم نمی خوام بگیرم

یادش بخیر اون زمانا با 200 250 میشد خریدش الان باید بالای 450 برای آکبندش هزینه کنی!
    در مورد اسپیکر هم به نظرم یا نخرید یا اینکه و به همون فابریکی ها اکفتا کنید چون که دلیلی نداره پول زحمت کشیده برای یه جنس بی کیفیت بدین.
    برای پخش مورد نیاز شما به نظرم شما به پایونر- کنوود - جی وی سی فکر کنید،برند های دیگه ای مثل آلپاین و کلاریون هم هستند اما خوب پخش های رده ی پایین جالبی ندارند و قیمت زیادی باید صرف کنید برای خرید یه پخش مناسب از این برند ها.

پایونر که تقریبا میشه گفت خیلی نزدیک به بودجه شما هست و خرید منطقی تری میباشد.
    باز هم برای دیدن بیشتر محصولات میتونید به سایت پایونیر شاپ مراجعه کنید که هم قیمت زده و هم مشخصات رو ذکر کرده است و نکته دیگر که خرید اینترنتی نیز دارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    DEH-2550UI
    DEH-1550UB
    DEH-X3550UI
    کنوود هم مدل زیاد داره اما خوب مشخص هست که
    7016
    8016
    8019
    تاپ ترین آن در رنج قیمتی 450 تا 600 تومن هستند که با بودجه شما همخوانی ندارند.
    جی وی سی.
    از مدل های
    r816
    r711
    r905
    میتونید استفاده کنید.که قیمت معقولی دارند نسبتا بین 300 تا 360 هستند.

باز هم میگم مجبور به خرید جنس ها به صورت یکجا نیستید اینو همیشه استادگرامی حمید خان جبلی تو این چند سال یاد آوری میکردن.

دوست عزیزی که در مورد دی ال اس 1073 اطلاعات میخواستند باید به عرض کنم که طبق گفته دوست عزیزمون اسپیکر خوب و پر بیسی هست حمید آقا یه زمانی بر روی ماشینشون داشتند قدیما ولی فروختن و به کامپ روی آوردن. برای کسی که ساب نخواد کافیست و اگر بخواهیم با 6975 های قدیم مقاسیه کنیم تقریبا پا به پای هم هستند.

مشخصات از ابعاد تا توان و پیک وات دهی را داخل لینک زیر نوشته شده میتونید مراجعه کنیدو مطالعه کنید سوالی داشتین بپرسید.

علی جان با 400 تا 500 هزار تومان میتونید از برند هرتز و آدیو سیستم کامپ تهیه کنید و بعدها آمپ به آن اضافه کنید.خرید 6975 تو این دزد بازار کار زیاد جالبی نیست زیرا همشون بی کیفیت هستند و زیاد توصیه نمیشه خریدشون.
    موفق و موید باشید
    Last edited by mohamad reza_2010; 14-01-2013 at 19:45.

3. 5 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان سلام.لطفا يك راهنمايي براي خريد هديونيت براي پژو پارس كه جديدا ديگه بدون پخش ميدن مي خواستم.به نظر شما خريد 7016 براي استفاده از باند هاي فابريك درسته يا اينكه از رهياب آپكو يا پخش هاي چيني به جاي اون استفاده كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان بنظرتون کدوم یکی از این دو کامپوننت بهتر هستش؟
    Alpine SPS-610C
    Kenwood KFC-XP184C
    خواستم از هر لحاظ چه قیمتی و کیفیتی و ساختار با هم مقایسه بشن و خرید کدمو پیشنهاد میکنید برای استیج جلو؟
    در کل کدوم بهتره و راحتر در دسترس هستش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خدمت متخصصین مخصوصا آقا حمید که داره یه تنه جواب دوستان رو میده و اگر افتخار بده مارو هم راهنمایی کنه
    فقط اولش بگم بنده تخصصی در این زمینه ندارم و لطفا پیشنهاداتی که میفرمایید تو بازار موجود باشه تا انشاالله اول هفته آینده میخوام خرید کنم (تهران هستم)

آقا حمید من میخوام باسه ال نودم یه سیستم کامل (به همراه هزینه نصب و سیم و ...) 2 میلیون فیکس بشه (شاید تا 2500 هم بشه اما شما همون 2 فعلا در نظر بگیر)
    میخوام هم سیستم صدا بیس خوبی داشته باشه و هم تریبل خوب که بشه تا ولوم آخر بدون اینکه مثلا ساب قطع بشه یا برق کم بیاره و یا آمپیلی کم بیاره و .... بخوبی کار کنه
    رو ماشین قبلیم همه وسایلم از قبلی ضبط و باند و ساب و آمپیلی همگی پایونیر بود حالا میخوام رو ال نودم هم یا پایونیر یا کنود باشه خلاصه با اسم و رسم از این متفرقه ها نمیخوام
    ضبط قبلیم 7150 بود خداییش سه سال مثل مرد باسم کار کرد با قدرت بود و از همه جالبتر نور پنل که سفید بود و با پشت آمپرم ست میشد باسه این پخش تا 700 یا 800 هزینه خوبه ؟؟
    راستی حتما ضبط پنل usb از پشت و بلوتوث داشته باشه
    فقط زحمت بکشید حدود قیمت (حالا 20-30 بالا و پایین) رو هم بفرمایید .
    شرمنده خیلی زیاد شد

بازم پیشاپیش ممنون که راهنمایی میفرمایید
    Last edited by MVP77; 14-01-2013 at 23:01.

7. این کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت متخصصین مخصوصا آقا حمید که داره یه تنه جواب دوستان رو میده و اگر افتخار بده مارو هم راهنمایی کنه
    فقط اولش بگم بنده تخصصی در این زمینه ندارم و لطفا پیشنهاداتی که میفرمایید تو بازار موجود باشه تا انشاالله اول هفته آینده میخوام خرید کنم (تهران هستم)

آقا حمید من میخوام باسه ال نودم یه سیستم کامل (به همراه هزینه نصب و سیم و ...) 2 میلیون فیکس بشه (شاید تا 2500 هم بشه اما شما همون 2 فعلا در نظر بگیر)
    میخوام هم سیستم صدا بیس خوبی داشته باشه و هم تریبل خوب که بشه تا ولوم آخر بدون اینکه مثلا ساب قطع بشه یا برق کم بیاره و یا آمپیلی کم بیاره و .... بخوبی کار کنه
    رو ماشین قبلیم همه وسایلم از قبلی ضبط و باند و ساب و آمپیلی همگی پایونیر بود حالا میخوام رو ال نودم هم یا پایونیر یا کنود باشه خلاصه با اسم و رسم از این متفرقه ها نمیخوام
    ضبط قبلیم 7150 بود خداییش سه سال مثل مرد باسم کار کرد با قدرت بود و از همه جالبتر نور پنل که سفید بود و با پشت آمپرم ست میشد باسه این پخش تا 700 یا 800 هزینه خوبه ؟؟
    راستی حتما ضبط پنل usb از پشت و بلوتوث داشته باشه
    فقط زحمت بکشید حدود قیمت (حالا 20-30 بالا و پایین) رو هم بفرمایید .
    شرمنده خیلی زیاد شد

بازم پیشاپیش ممنون که راهنمایی میفرمایید
    عرض سلام و احترام خدمت شما عزیز دل و همه دوستان گلم که محبت میکنید و پاسخ سوالات بچه های عزیز p30رو میدید.آقا محمد رضای گل،محمد کیلر عزیز،لنگرود مهربان و... دیگر عزیزان.
    نمیدوم در جریان هستید یا نه (برخی از دوستان که با من در تماس هستند در جریان موضوع هستند)
    روز چهارشنبه هفته گذشته ساعت 14:30 با ماشین پدر همسرم که یکدستگاه پراید نوک مدادیه از دانشگاه آمد منزل. قرار بود ساعت 16 برم مهد کودک دنبال پسرم و از اونجا برم دبستان دنبال دخترم.سر ساعت از منزل خارج شدم که دیدم جا تره و بچه نیست.!!؟بله جناب دزد ماشین امانتی رو برده بودند.خیلی حالم گرفته شد. از یه طرف بچه ها منتظر بودن از طرفی ماشین امانت و... خلاصه تماس با عوامل محترم 110 و......رفتم پایگاه یکم اگاهی.گفتند انشاءالله پیدا میشه.شرمندگیش برام مونده بود. ازخدا خواستم و متوسل شدم به آقا رسول الله(ص) و آقا امام حسن(ع) خواستم اگر خیر و صلاح هست ماشین پیدا بشه و من از شرمندگی در بیام اگر هم نیست،راضیم به رضای او.
    سرتون رو درد نیارم. ساعت 23 پنج شنبه (فرداش) عوامل گشت کلانتریه 126 تهرانپارس با گوشیم تماس گرفتن و گفتن خودروتون کشف شده.اشک تو چشمهام حلقه زد و از ته دل خدا رو شکر کردم.
    تا امروز ماشین تو پارکینگ بود و کارهای ترخیصش خیلی دنگ و فنگ داشت. ظهر اولین امتحانم رو دادم و به اتفاق پدر خانومم رفتم ماشین رو تحویل گرفتم.متاسفانه گلگیر سمت راننده +چراغ و چراغ سر گلگیر رو داغون کرده فکر کنم موادی چیزی کشیده بوده که این بلا رو سر ماشین آورده.
    البته باز هم خدا رو شکر که لخت نکردنش و از وسایل فقط پخش و مقداری پول تو داشبورد و کلیه CD ها رو بردهببخشید خیلی حرف زدم،شرمنده.
    ================================================== ======

خدمتت عرض کنم در مورد سیستم شما.به نظر من اصلا طرف پایونیر نرو. مگه بخواهی مثلا سری PRS رو بگیری که البته خیلی کمیاب شده.
    در مورد پخش که فکر نمیکنم فعلا پخش خوبی مثل 7016 گیر بیاد.
    برای استیج جلو و عقب من کامپوننت MX 165 plus رو کمه ارزونترین سری آدیو سیستم هست پیشنهاد میکنم.
    آمپلیفایر هم سری m-line مدل ml 75.4
    میتونی فعلا ساب و آمپ ساب نگیری ولی اگر خواستی اونم چشم ولی کمی هزینه بالا میره.
    اینم سایت برندها برای مطالعه.البته حتما شناخت دارید
    دوستان بنظرتون کدوم یکی از این دو کامپوننت بهتر هستش؟
    Alpine SPS-610C
    Kenwood KFC-XP184C
    خواستم از هر لحاظ چه قیمتی و کیفیتی و ساختار با هم مقایسه بشن و خرید کدمو پیشنهاد میکنید برای استیج جلو؟
    در کل کدوم بهتره و راحتر در دسترس هستش؟
    من MX165PLUS رو پیشنهاد میکنم. قیمت کن وود رو ندارم ولی از آلپاین 45 تومن ارزونتر براتون تهیه میکنم.خیلی صدای بهتر و بلند تری نسبت به اونها داره.
    برید امتیازات مکسوبه اش رو ببینید!
    دوستان سلام.لطفا يك راهنمايي براي خريد هديونيت براي پژو پارس كه جديدا ديگه بدون پخش ميدن مي خواستم.به نظر شما خريد 7016 براي استفاده از باند هاي فابريك درسته يا اينكه از رهياب آپكو يا پخش هاي چيني به جاي اون استفاده كنم.
    خیر به هیچ عنوان سراغش نرو. یه 7016 بگیر خیالت رو راحت کن.
    Last edited by hamidR15; 15-01-2013 at 01:00.

9. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به اساتید محترم

من تو مدلهای 7150-7450-9450 پایونیر موندم
    میشه فرقشونو بگین همه 7150 رو پیشنهاد میدن علت چیه فقط 7باند اکولایزرشه قیمت آکش 800
    قیمت 7450=470و 9450 =550
    نمیدونم چیکار کنم میخام یه پخشی داشته باشم که در آینده بخوام سیستم نسبتا" حرفه ای ببندم پاسخگو باشه .
    ممنون میشم منو راهنمائی کنید

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان همونجوری که گفتم انتظار زیادی از سیستم ندارم، یعنی کلا سیستم باز نیستم پخش ماشینم خراب شده، باندهام هم از همون اول خوب نبودن حالا میخوام از فرصت استفاده کنم به اندازه ی پولم یه پخش و یک جفت باند بگیرم، دوست دارم سیستمم کیفیتش خوب باشه و یکی دیگه اینکه اگه بشه یه پخش بگیرم که مثل این مدل های حرفه ای پایونیر نوشته هاش ریز باشه ( کاری به داشتن دمو ندارم) در همین حد اگه اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم. جنس دست دو هم نمی خوام بگیرم

ممنون ار دوستان عزیز، آقا حمید عزیز شما هم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم، بودجه هم تا 500-600 در نظر بگیرید،ممنون میشم

راستی Pioneer DEH-7450SD بهتره یا همین 7016 کنوود که بچه ها پیشنهاد میدن؟ به چه دلیل؟
    اگه قیمت دقیق این ها رو هم لطف کنید ممنون میشم،
    Pioneer 1469
    Pioneer 7450
    Kenwood 7016
    باند Pioneer TS-A6964S
    Last edited by siamak5561; 15-01-2013 at 03:43.

در آغاز فعالیت شعبده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا حمید ؟؟؟؟؟؟

سلام آقا حمید داداش منم دریاب دوستان که حالمونو گرفتن!!!شوخی کردم..... بازار اینقد خراب شده که دیگه نمیشه حتی یه سی دی خرید گذاشت تو سیستم درک میکنم ولی من میخوام یه سیستم ببندم تا 500تومن میخواستم راهنماییم کنید چی ببندم که عالی باشه و جلوی بقیه کم نیارم!!!! ساب و آمپ هم الان نمیخوام فقط ضبط و باند اگه عکساشم باشه که دیگه محشره..... راستی من کیفیت صدا و دستگاه برام مهمه زیاد درگیر برند نیستم مثلا شنیدم که JVCارزون تر از پایونیره و هم خود دستگاهاش هم صداشون کیفیتش خوبه خلاصه اگه شد ضبط و باند با این شرایط بخرم که عالیه ولی اگه نشد اول ضبط میخرم بعد باند پیشنهاد شما تو هردو حالت چیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حمید جان یک سوالی که داشتم این کامپوننت
    MX165PLUS
    در مقایسه با ESK 165L هرتز چه جوری هستش؟از هر لحاظ مخصوصا صدای صاف و غیر تیز کدوم بهتر هستن؟در کل شما کدوم پیشنهاد میکنید؟
    اگه میشه قیمت این مدل
    MX165PLUS هم بگید ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •