یک عکس از disk managment سیستم بدید
همچنین چک کنید با show hidden اطلاعات دیده میشه یا نه نشد بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن هارد است روی یک حجم دیگر
یک عکس از disk managment سیستم بدید
همچنین چک کنید با show hidden اطلاعات دیده میشه یا نه نشد بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن هارد است روی یک حجم دیگر
اقا ata خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
اقا اتا من منتظرم
سلام دوستان من یک هارد 500 گیگ سیگیت خریدم مدل st500dm002 1bd1 42tata چطور مدلی هست؟!کدوم سری هست؟12 یا 14؟ضمنا تک پلاتر هست یا دو پلاتر؟4k هست یا 512؟!!
سلام .
از سری 7200.14 و تک پلاتر و 4K هست . تمام مشخصات این مدل را میتونید از Product manual بدست بیارید .
ضمنا سرعتش چطوره؟سرعت این مدل بیشتره یا سرعت 1 ترابایت این مدل؟؟؟ من با hd tune تست کردم دیدم حداکثر سرعتش به 148 مگابایت در حالت خوندن میرسه و متوسط سرعتش به 115 مگابایت و اکسس تایم هم به 15.7 !!ولی سرعت مدلهای یک ترابایت رو تو سایت سرچ کردم دیدم به 220 مگابایت میرسه!!پس چرا سرعت مال من کمه؟!
سرعت 500GB کمتر از ST1000DM003 هست . با توجه به اینکه اختلاف قیمت بین 500GB و 1TB خیلی زیاد نیست (حدوداً 30 هزار تومن) بهترین کار این بود که 1TB را میخریدید که نه تنها دوبرابر حجم بدست میاوردید بلکه پرفورمنس بهتری داشت .
به نظر شما علتش چیه که اینقدر سرعتش پایینتره!!یا شاید تو نرم افزار hd tune اینطور باشه ولی در عمل هیچ تفاوتی از لحاظ پرفورمنس نداشته باشند؟!
اقا اتا چرا سوال بقیه رو جواب میدی ولی سوال مال من و جواب نمیدی؟!!
یکی از علتهای کمتر بودن Sequential Transfer rate پایینتر بودن Areal density در مدلهای 500GB هست که در Copy/Pastـها موثر هست . ضمناً هارد دیسکی که از لحاظ Access & Seek Time/IOPS بهتر باشد سرعت اجرای نرم افزارها و یا بوت ویندوز بیشتر خواهد بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)