تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 903 از 2403 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953100314031903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چه خوب مشکل شما به این زودی حل شد راستش من هیچ تغییری ندیدم هیچ حتی یه طورس شده تو روز هم سرعت دانلود به سرعت قانونی هم نمیرسه چه برسه به اینکه سرعت زیادتر بشه و شبا که استفاده نکنی و خاموش کنی بهتره. این سه شنبه ها هم فکر نمیکنم دوتا باشه همینطور ادامه داره تا یکی خلاصه کوتاه بیاد حالا امکان داره روزهای بیشتری هم بشه.

تماس بگیر با پشتیبانی. اینکه هم تو اندیشه مشکل داشتی هم اینجا امکان داره مشکل از خطت باشه نه آی اس پیت. در ضمن من بت گفتم برا سرویس 128 یا 256 آی اس پیت و عوض نکن و خودتو به دردسر ننداز اما گوش نکردی حرفمو. حالا با پشتیبانی تماس بگیر ببین اونا چی میگن.

2. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mosi3mosi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا یه دوست غیر کارشناسم جوابمو بده خوشحال میشما !!!

در مورد مودم ZyXEL مدل P-660HW تازه گرفتم و چند تا سوال از دوستان داشتم :

1.جنس و کارکردش چجوریه ؟
    2.من تقریبا هر 30 دقیقه یکبار dc میشم علتش چیه ؟ قبلا مودم tp link معمولی داشتم ولی اصلا dc نمیشدم چی کار باید بکنم ؟
    3.برای تقویت آنتن دهیش چیکار میشه کرد ؟
    4.اگه میزان سیگنال پایین بیاد خیلی تو سرعت تاثیر داره ؟
    5.ممکنهروش نویز باشه ؟ چیکار باید کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

4. 2 کاربر از mosi3mosi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تماس بگیر با پشتیبانی. اینکه هم تو اندیشه مشکل داشتی هم اینجا امکان داره مشکل از خطت باشه نه آی اس پیت. در ضمن من بت گفتم برا سرویس 128 یا 256 آی اس پیت و عوض نکن و خودتو به دردسر ننداز اما گوش نکردی حرفمو. حالا با پشتیبانی تماس بگیر ببین اونا چی میگن.
    به پشتیبانی اطلاع دادم و اونها هم قبول کردنند که سرویسم مشکل داشت به قول خودشون و گفتند مشکل برطرف شد یعنی مزخرف طوریکه برطرف شدن مشکل هیچ تاثیری بحال سرویس نداشته و صد در صد مطمعنم که خط من مشکل نداره چون آشنای مخابراتی تو خط خودمون دارم و مشکلی باشه بهش زنگ میزنم. آخه میدونی چیه این مورد قبول نیست یه شرکتی با این همه ادعا بیاد سرویس 128 یا 256 رو بد بده به مشترسها و سرویس مثلا" 2 مگ رو خوب بده این باعث میشه موجودیت خودش رو خدشه دار بکنه.

رفیق گول حرفایی که اینجا زده می شه رو نخور اینجا فقط داره تبلیغ کذب می شه واسه شاتل شما رو هم فریب دادن ولی خوبه که دستشون داره واسه همه رو می شه جالبه که دوستان پستهای منو هم پاک می کنن واقعا که
    خوب موردی نداره اینکارها برای اون شرکت که مشتری رو ناراضی نگه میداره به ضرر خودشه شاید به یه مشتری ضرر برسونن ولی یهو میبینی این مشتری یکی از نردیکترین اقوامش صاحب یکی از بهترین و بزرگترین شرکتهای کامپیوتری رشته(مثل من که حقیقتا" بهم گفته بودنند شاید اندیشه مشکل داشته باشه ولی در حال حاضر شرکت خوبیه و مثل اون آشنای مخابراتی که بهم گفته بود تو مخابرات فلاح رشت یعنی همون خط 8 تا اونجایی که من میدونم اندیشه بهترینه چرا میخوای سرویست رو عوض کنی) که با کلی آدم سر و کار داره و مطمعنا" این اون شخص نیست که ضرر میکنه این اون شرکته .و باید بحال اینطور شرکتها متاسف بود برای من فرقی نداره من 3 برابر سرعت همین سرویس رو دویاره آخر این ماه از اندیشه میگیرم شاید هم زودتر با این تفاوت که اندیشه 15500 هست و این سرویس درب و داغون . این شرکت درب و داغون 28800 تومن. این کار هم تبلیغی میشه برای این شرکت .و یک خواهشی که از شما دوستان دارم دوستیتون رو بخاطر این شرکتها که وظیفه دارن بما خدمات و سرویس خوب ارائه بدن خراب نکنید هدفمون از شرکت تو این تاپیک اینه که اطلاعاتمون از شرکتها بیشتر بشه نه اینکه با همدیگه دعوا بگیریم و بخاطر پر شدن و کلاهبرداریهای شرکتهای اینترنتی اعصابمون رو داغون کنیم.

6. 2 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

1.جنس و کارکردش چجوریه ؟
    2.من تقریبا هر 30 دقیقه یکبار dc میشم علتش چیه ؟ قبلا مودم tp link معمولی داشتم ولی اصلا dc نمیشدم چی کار باید بکنم ؟

عجیبه خوب چرا از پشتیبانی فنی شرکتت سوال نمیکنی؟ تا اونجا که من میدونم zyxel وایر لس یکی از بهتریناست. از انتن بزرگ مدمت استفاده کن اگه تغییری نکرد حتما به پشتیبانی زنگ بزن یا یه کارشناس بپرس. من کارشناس نیستم اما چون همین مودم و دارم و خیلی رازیم نظر دادم.
    Last edited by soosmar_asl; 05-03-2011 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به پشتیبانی اطلاع دادم و اونها هم قبول کردنند که سرویسم مشکل داشت به قول خودشون و گفتند مشکل برطرف شد یعنی مزخرف طوریکه برطرف شدن مشکل هیچ تاثیری بحال سرویس نداشته و صد در صد مطمعنم که خط من مشکل نداره چون آشنای مخابراتی تو خط خودمون دارم و مشکلی باشه بهش زنگ میزنم. آخه میدونی چیه این مورد قبول نیست یه شرکتی با این همه ادعا بیاد سرویس 128 یا 256 رو بد بده به مشترسها و سرویس مثلا" 2 مگ رو خوب بده این باعث میشه موجودیت خودش رو خدشه دار بکنه.
    به همون آشنات بگو یه سرویس توپ برات بگیره دادا. این که انقدر جوش زدن نداره2 ماهه داری جوش میزنی! نگران خدشه دار شدن موجودیت شاتلم نباش. به من و تو چه که خدشه دار شه یا نه! تو برو یه جا که سرویس خوب بت بدن. اندیشه که میگی دروغ گو بودن و تو اون پیام خصوصی ای که به من دادی در حد چییییییییی دلت پر بود. شاتلم که الآن میگی داغون تر از اونه!!!! تو یه سرویس خوب پیدا کردی مارم با خبر کن به افتخارش یه پارتی بگیریم
    Last edited by soosmar_asl; 05-03-2011 at 20:59.

9. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به همون آشنات بگو یه سرویس توپ برات بگیره دادا. این که انقدر جوش زدن نداره2 ماهه داری جوش میزنی! نگران خدشه دار شدن موجودیت شاتلم نباش. به من و تو چه که خدشه دار شه یا نه! تو برو یه جا که سرویس خوب بت بدن. اندیشه که میگی دروغ گو بودن و تو اون پیام خصوصی ای که به من دادی در حد چییییییییی دلت پر بود. شاتلم که الآن میگی داغون تر از اونه!!!! تو یه سرویس خوب پیدا کردی مارم با خبر کن به افتخارش یه پارتی بگیریم
    راستش من زیاد حال و حوصله بحث ندارم ولی اونطوری که معلومه فکر کنم پارتیهای شما تو شاتل بیشتر
    باشه که اینطور بهتون بر خورد.من تو پیغام خصوصی هم به غول شما دلم پر بود و از اندیشه ناراحت بودم حق با شماست چون تا حالا سرویسی مزخرفتر از اون رو ندیده بودم و مثل اینکه یه خرده کم حواسی هم دارین 2 ماه نیست که جوش میزنم تازه دارم حقیقت رو به دوستان میگم شما چرا بهتون بر میخوره؟ ناراحت نشو عزیز من به شرکت شاتل بد وبیراه میگم شما ناراحت نشو.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستش من زیاد حال و حوصله بحث ندارم ولی اونطوری که معلومه فکر کنم پارتیهای شما تو شاتل بیشتر
    باشه که اینطور بهتون بر خورد.من تو پیغام خصوصی هم به غول شما دلم پر بود و از اندیشه ناراحت بودم حق با شماست چون تا حالا سرویسی مزخرفتر از اون رو ندیده بودم و مثل اینکه یه خرده کم حواسی هم دارین 2 ماه نیست که جوش میزنم تازه دارم حقیقت رو به دوستان میگم شما چرا بهتون بر میخوره؟ ناراحت نشو عزیز من به شرکت شاتل بد وبیراه میگم شما ناراحت نشو.
    به من بر خورده؟ من گفتم بهم بر خورده؟ من دارم میگم شما هر جا میری فقط شکایت میکنی و جالبم اینه که به حرف هیشکیم گوش نمیدی! من اگه قرار بود الآن بم بر بوخوره اون موقع ازم راهنمایی خاسته بودی نمیگفتم بت اگه همین سرویس و میخوای همونجا بمونی بهتره! فقط شوخی کردم الآن بات همین! شما که انقدر ادعای رفاقت میکردی تو اون پیغامات بعیده ازت که با یه شوخی انقدر ناراحت شی! حق با شماست من اشتبا کردم که باتون شوخی کردم! ظاهرا شما اصلا شوخی نداشتی بام!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته شما بهم گفتین همونجا بمونم ولی منم مشکل سرعت این سرویس رو به گردن شما ننداختم که و در ضمن اگرم توجه بکنید نگفتم شرکت اندیشه عالیه گفتم نسبت به شاتل عالیه و از شاتل سرتره و این رو به کسانی گفتم که میخوان سرویسشون رو عوض بکنن و حتی این رو هم گفتم تا یه نفر خودش یه سرویس رو نگیره نمیتونه تفاوت دو تا شرکت رو متوجه بشه .اونجا هم نوشتم گفتم دو تا شرکت دیگه دارن کلاهبرداری میکنن دوستان داخل تاپیک الکی اعصابشونو خرد میکنن هدفمون هم از شرکت تو این تاپیک اینه که بهترین سرویس یا ای اس پی معلوم بشه البته چیزی بنام بهترین که اصلا" داخل ایران وجود نداره منظور مابین بد و بدتر و گرنه سرویسی که از اون بالا میاد یکیه اسمها فقط فرق داره. دیگه هم خودمو راحت کردم اعصابمم بخاطر این سرویس از این به بعد داغون نمیکنم شب که اومد پایین قبل از اون گوگل ریدر و باز میکنم اخبار میخونم و این مدت کوتاه رو تحمل میکنم تا سرویسمو دوباره عوض کنم .

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درسته شما بهم گفتین همونجا بمونم ولی منم مشکل سرعت این سرویس رو به گردن شما ننداختم که و در ضمن اگرم توجه بکنید نگفتم شرکت اندیشه عالیه گفتم نسبت به شاتل عالیه و از شاتل سرتره و این رو به کسانی گفتم که میخوان سرویسشون رو عوض بکنن و حتی این رو هم گفتم تا یه نفر خودش یه سرویس رو نگیره نمیتونه تفاوت دو تا شرکت رو متوجه بشه .اونجا هم نوشتم گفتم دو تا شرکت دیگه دارن کلاهبرداری میکنن دوستان داخل تاپیک الکی اعصابشونو خرد میکنن هدفمون هم از شرکت تو این تاپیک اینه که بهترین سرویس یا ای اس پی معلوم بشه البته چیزی بنام بهترین که اصلا" داخل ایران وجود نداره منظور مابین بد و بدتر و گرنه سرویسی که از اون بالا میاد یکیه اسمها فقط فرق داره. دیگه هم خودمو راحت کردم اعصابمم بخاطر این سرویس از این به بعد داغون نمیکنم شب که اومد پایین قبل از اون گوگل ریدر و باز میکنم اخبار میخونم و این مدت کوتاه رو تحمل میکنم تا سرویسمو دوباره عوض کنم .

من که نفهمیدم این چیزایی که الآن گفتی چه ربطی به حرف من داشت! اما همین که فهمیدم که دیگه اعصاب خودتو نمیخوای داغون کنی از این به بعد خوشحالم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1.جنس و کارکردش چجوریه ؟

دوست من سلام.
    سوال هایی که شما پرسیدین، هر کدومشون یک دنیا جواب دارن که بهتره از هر شرکتی سرویس گرفتین به همون شرکت زنگ بزنی و سوالت رو از بخش فنی اونها بپرسی، اما توضیح کوچیکی به شما می دم:
    1. جنس و کارکردش خوبه؟
    پاسخ : به این سوال و سوال هایی از این ژانر می گن به اصطلاح سوالهای جهان شمول که n پاسخ حقیقی برای اونها وجود داره، اما دو تاپاسخ کوتاه داره.
    I - جنسش عالیه
    II - کارکردش عالی تر
    پاورقی : مثل برند Cisco، یکی از بهترین برندهای تجهیزات شبکه ست.

2. من تقریبا هر 30 دقیقه یکبار dc میشم علتش چیه ؟ قبلا مودم tp link معمولی داشتم ولی اصلا dc نمیشدم چی کار باید بکنم ؟
    پاسخ : Stability مودم های مختلف بر روی خطوط مختلف با توجه به مختصات فنی و فیزیکال فرق می کنه و می تونه این مشکل شما ناشی از همین باشه، البته باید اشاره کنم که این موضوع که گفتم معمولا از یه برند قوی به ضعیف اتفاق میافته نه برعکس، اینجا برند قبلی و ضعیف شما Tp-Link بوده و برند قوی و جدید زاکسل هست.
    در این مورد حتما باید با شرکتی که ازش سرویس گرفتی تماس حاصل کنی تا راهنماییت کنن.
    3. برای تقویت آنتن دهیش چیکار میشه کرد ؟
    پاسخ : داخل جعبه ی مودم شما یک آنتن قوی تر که اگر اشتباه نکنم 5 یا 8 db باید باشه که می تونین از اون استفاده کنین و اگر نیاز به Repeater حس کردین می تونین از خاصیت WDS استفاده کنین.
    4. اگه میزان سیگنال پایین بیاد خیلی تو سرعت تاثیر داره ؟

پاسخ : تا زمانی که سرعت لاگسن مودم شما زیر سرعت استاندارد نباشه، مشکلی تو سرعت و Dc شدن شما ایجاد نمی کنه. شما رو هدایت می کنم به خوندن پست های توضیحی خودم در این مورد در لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته مثل اینکه این انجمن تگ HTML نداره که لینک رو داخل اون قرار بدم چون این قانون تمامی فروم ها هست و برای همین کپی کردم.
    ممنون.

15. 4 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •