آقا یه دوست غیر کارشناسم جوابمو بده خوشحال میشما !!!
در مورد مودم ZyXEL مدل P-660HW تازه گرفتم و چند تا سوال از دوستان داشتم :
1.جنس و کارکردش چجوریه ؟
2.من تقریبا هر 30 دقیقه یکبار dc میشم علتش چیه ؟ قبلا مودم tp link معمولی داشتم ولی اصلا dc نمیشدم چی کار باید بکنم ؟
3.برای تقویت آنتن دهیش چیکار میشه کرد ؟
4.اگه میزان سیگنال پایین بیاد خیلی تو سرعت تاثیر داره ؟
5.ممکنهروش نویز باشه ؟ چیکار باید کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کامل کنید
.gif)
دوست من سلام.
سوال هایی که شما پرسیدین، هر کدومشون یک دنیا جواب دارن که بهتره از هر شرکتی سرویس گرفتین به همون شرکت زنگ بزنی و سوالت رو از بخش فنی اونها بپرسی، اما توضیح کوچیکی به شما می دم:
1. جنس و کارکردش خوبه؟
پاسخ : به این سوال و سوال هایی از این ژانر می گن به اصطلاح سوالهای جهان شمول که n پاسخ حقیقی برای اونها وجود داره، اما دو تاپاسخ کوتاه داره.
I - جنسش عالیه
II - کارکردش عالی تر
پاورقی : مثل برند Cisco، یکی از بهترین برندهای تجهیزات شبکه ست.
2. من تقریبا هر 30 دقیقه یکبار dc میشم علتش چیه ؟ قبلا مودم tp link معمولی داشتم ولی اصلا dc نمیشدم چی کار باید بکنم ؟
پاسخ : Stability مودم های مختلف بر روی خطوط مختلف با توجه به مختصات فنی و فیزیکال فرق می کنه و می تونه این مشکل شما ناشی از همین باشه، البته باید اشاره کنم که این موضوع که گفتم معمولا از یه برند قوی به ضعیف اتفاق میافته نه برعکس، اینجا برند قبلی و ضعیف شما Tp-Link بوده و برند قوی و جدید زاکسل هست.
در این مورد حتما باید با شرکتی که ازش سرویس گرفتی تماس حاصل کنی تا راهنماییت کنن.
3. برای تقویت آنتن دهیش چیکار میشه کرد ؟
پاسخ : داخل جعبه ی مودم شما یک آنتن قوی تر که اگر اشتباه نکنم 5 یا 8 db باید باشه که می تونین از اون استفاده کنین و اگر نیاز به Repeater حس کردین می تونین از خاصیت WDS استفاده کنین.
4. اگه میزان سیگنال پایین بیاد خیلی تو سرعت تاثیر داره ؟
پاسخ : تا زمانی که سرعت لاگسن مودم شما زیر سرعت استاندارد نباشه، مشکلی تو سرعت و Dc شدن شما ایجاد نمی کنه. شما رو هدایت می کنم به خوندن پست های توضیحی خودم در این مورد در لینک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مثل اینکه این انجمن تگ HTML نداره که لینک رو داخل اون قرار بدم چون این قانون تمامی فروم ها هست و برای همین کپی کردم.
ممنون.