تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 2376 اولاول ... 403803853893899900901902903904905906907913953100314031903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اعتماد بيش از حد به طالب لو اشتباه است
    كاش «اوچه» دروازه بان بود!
    استقلال يك دروازه بان قابل اعتماد بيشتر ندارد و اين دروازه بان هم وحيد طالب لو است كه خود فراز و نشيب بسيارى دارد و معمولاً در يك فصل فراز و نشيب بسيارى در كارش ديده مى شود. با اين حال شنيده مى شود كه استقلالى اين روزها در صدد جذب مهاجمى به نام «اوچه» هستند كه البته هنوز در اين ارتباط چيزى قطعى نشده است اما اى كاش «اوچه» دروازه بان بود و مى توانست خيال استقلالى ها را از بابت درون دروازه راحت كند! استقلال البته فاقد يك گلزن ششدانگ است و به تداوم گلزنى هاى برهانى هم زياد نبايد اميدوار بود اما مسلماً آنها براى ليگ قهرمانان آسيا و ساير مسابقات حساس، بيشتر از مهاجم به يك دروازه بان خوب نياز دارند كه حداقل ذخيره مناسبى براى طالب لو باشد البته آنها بايد اين سنگربان را قبل از شروع ليگ جذب مى كردند.
    من هم بااین متن کاملا موافقم امیرقلعه نوعی درموردمهاجم خارجی هیچ وقت خوب عمل نکرده درعوض همیشه هافبکهای خوبی داشتیم

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ليگ برتر فوتبال ايران

روز دشوار آبي

بازي هاي عقب افتاده هفته پنجم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران از روز جمعه در حالي آغاز مي شود که دو تيم بزرگ پايتخت روزي دشوار را پيش روي خود مي بينند. استقلالي ها بايد با تيم مدعي برق بازي کند

* آبي مي برد يا پديده ؟
    ديدار تيم هاي استقلال تهران و برق شيراز در حالي برگزار مي شود که هر دو تيم از شرايط مطلوبي برخوردار هستند. شاگردان امير قلعه نويي که چند هفته اي است نتيجه هاي خوبي مي گيرند، اگر بتوانند برق مدعي را شکست دهند رسما به جمع بالانشينان جدول رده بندي خواهند پيوست . البته آنها مي دانند که شيرازي ها تنها تيم بدون باخت ليگ هشتم هستند و براي گرفتن سه امتياز بايد با هوشياري بيشتري نسبت به ديدارهاي قبلي شان در طول 90 دقيقه توپ را به چرخش در آورند.
    در آن سوي ميدان محمد عباسي و شاگردان بي ادعايش که در هفته قبل صدر جدول را از دست دادند، با انگيزه اي فوق العاده دنبال اين هستند تا با موفق شدن برابر استقلال نشان دهند که نتيجه هايي که به دست آورده اند اتفاقي نبوده و از شايستگي لازم براي قرار گرفتن در رتبه هاي بالاي جدول رده بندي برخوردار هستند.
    برقوزیادی بزرگش کردندفقط مربی خوبی داردوسه چهارتابازیکن درست وحسابی همین

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

فرزاد مجيدي در باشگاه استقلال

فرزاد مجيدي بازيكن فصل گذشته استيل آذين و هافبك سابق استقلال صبح امروز به دفتر اين باشگاه رفت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، فرزاد مجيدي براي كار شخصي به باشگاه مراجعه كرده بود. به نظر مي‌رسد وي از سال‌هاي گذشته مطالباتي دارد كه هنوز دريافت نشده است.

مجيدي در حال حاضر عضويت هيچ تيمي را ندارد و بازيكن آزاد به حساب مي‌آيد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك‌زاده در گفت و گو با ايپنا: با پيروزي بر برق راه قهرماني هموار مي شود

هافبك استقلال گفت: "اميدوارم روند صعودي استقبال هرگز متوقف نشود و ادامه پيدا كند."

در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) هاشم بيك‌زاده اظهار داشت:‌ "استقلال در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارد و تمام بازيكنان از لحاظ بدني در شرايط ايده‌آلي بسر مي‌برند و همه آنها با انگيزه بالا در تلاش هستند تا با يك روحيه‌اي خوب به مصاف برق شيراز بروند."

وي ادامه داد: "‌استقلال روند رو به رشدي را آغاز كرده و اميدوارم اين روند صعودي هرگز متوقف نشود و همين طور ادامه پيدا كند."

هافبك استقلال افزود: "‌در بازي مقابل استيل آذين از ناحيه تاندون دچار كشيدگي شده و دو جلسه نزد دكتر نوروزي به فيزيوتراپي پرداختم و اميدوارم بتوانم امروز با تيم تمرين كنم تا بتوانم در تركيب استقلال قرار بگيرم. هر چند كه بعيد مي دانم بتوانم بازي كنم."

وي در پايان گفت:‌ "برق تيم بسيار خوبي است و اميدوارم استقلال با پيروزي راه قهرماني خود را هموار كند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برقوزیادی بزرگش کردندفقط مربی خوبی داردوسه چهارتابازیکن درست وحسابی همین
    سلام
    100% با هات موافقم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مصاحبه ای با جان واریو که قبل از دربی انجام شده و قدیمیه ...ولی گفتم بزارمش تا شما هم بخونید بد نیست:
    با فابيو جان واريو، هافبك برزيلي استقلال
    مهم قهرماني است نه گل زدن من

جام جم آنلاين: پس از نتيجه خيره‌كننده استقلال در ششمين بازي اين فصل ليگ برتر و صعود ده پله‌اي اين تيم در جدول رده‌بندي، بازيكنان اين تيم بيشتر از قبل به انجام مصاحبه‌هاي بلند و طولاني علاقه نشان مي‌دهند. مصاحبه با فابيو جان واريو هافبك برزيلي اين فصل استقلال در لابي هتل المپيك، محل فعلي زندگي‌اش انجام شد.
    وي كه به همراه همسرش براي مصاحبه آمده بود، بيش از همه از طولاني شدن مدت اقامتش در هتل ناراحت بود و اين‌كه همسرش، پولي (polly) بيشتر از او از ادامه اين وضع خسته شده است.

با او از فوتبال برزيل، پرتغال و ايران گفتيم و از يك سال تجربه حضور در ليگ يك. فابيو حالا بيشتر از هر فوتباليست خارجي ديگري با زير و بم فوتبال ايران آشناست و از اين لحاظ مي‌تواند كمك زيادي به استقلال بكند.

با اين‌كه از قبل حساسيت داربي به او گوشزد نشده بود، اما قول پيروزي در اين مسابقه را به هواداران استقلال داد و اين‌كه مي‌خواهد با يك گل خود را بيش از پيش به آنها معرفي كند.

او به هواداران قول داد با شكست را‌ه‌آهن روند موفقيت استقلال تا پيش از داربي حفظ خواهد شد و در مقابل از آنها خواست در روز مسابقه با پرسپوليس نيمي از استاديوم را پر كنند.

در طول 2 ساعت گفتگوي ما با هافبك بازيساز استقلال، عليرضا نيكومنش مدير برنامه‌هاي او زحمت ترجمه را هم كشيد و از اين بابت از او بي‌نهايت سپاسگزاريم. گپ و گفت خودماني ما با فابيو جان واريو، تنها خارجي اين فصل استقلال پيش‌ روي شماست.

معمولا فوتباليست‌هاي ايراني فوتبال را با توپ پلاستيكي و در زمين‌هاي خاكي شروع كرده‌اند. شما در برزيل چطور؟

من با فوتسال شروع كردم تا 17 سالگي به طور حرفه‌اي در سالن بازي مي‌كردم و حتي بازيكن تيم ملي جوانان فوتسال برزيل هم بودم، اما پس از 17 سالگي ديگر فوتسال بازي نكردم. از آن موقع تا الان فقط فوتبال بازي كرده‌ام و از اين انتخاب راضي و خوشحالم.

چرا فوتسال را ادامه نداديد و به فوتبال آمديد؟

پيشرفت در فوتبال خيلي بيشتر از فوتسال است. دنياي فوتبال حرفه‌اي‌تر و جهاني‌تر است. مردم دنيا فوتبال را دوست دارند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم به طور طبيعي رشته‌اي را انتخاب كردم كه فراگير‌تر است.

در ايران و برزيل معمولا فوتباليست‌ها از خانواده‌هايي فقير هستند. اين موضوع درباره شما هم صدق مي‌كند؟ وضع مالي شما چطور بود؟

خوشبختانه از اين لحاظ وضعيت نرمالي داشتم. خانواده من خيلي پولدار نبودند، اما فقير هم نبوديم. از همان دوران كودكي پدرم بخوبي مرا حمايت مي‌كرد و هرگز در زندگي به مشكل مالي برنخوردم.

شغل پدر چه بود؟

پدر من در بيمارستان كار مي‌كرد. او به اصطلاح كارشناس دارويي بود. پدرم كمك زيادي به پيشرفت من و هميشه مرا تشويق مي‌كرد. ايده‌آل پدرم اين بود كه روزي فوتباليست بزرگي شوم. البته او روي درس خواندن من هم تاكيد داشت.

با توجه به اين كه شما يك فوتباليست تحصيل‌كرده‌اي، فكر نمي‌كني اگر در گذشته تمام وقتت را صرف فوتبال مي‌كردي، الان بيشتر پيشرفت كرده بودي؟

من مهندس عمران هستم. بعضي وقت‌ها خودم هم فكر مي‌كنم كه اگر تمام تمركزم روي فوتبال بود، بهتر مي‌شدم اما در زندگي دوست ندارم به اگرها فكر كنم. الان از زندگي‌اي كه دارم خوشحال و راضي‌ام و دوست دارم بيشتر به آينده فكر كنم نه به گذشته.

چند برادر و خواهر داريد؟

يك خواهر دارم.

فوتبال را دوست دارد؟

بله خواهرم هم عاشق فوتبال است. او از طريق اينترنت نتايج مسابقات مرا پيگيري مي‌كند و از اين‌كه من يك فوتباليست حرفه‌اي هستم خوشحال است. او حالا طرفدار استقلال هم هست و استقلال يك هوادار هم در برزيل دارد.

از ابتداي مصاحبه همسر شما ساكت هستند. اين پرسش را از پولي مي‌پرسم. چطور با شغل همسرتان كنار آمديد؟ فابيو بايد بيشتر روزههاي هفته تمرين كند و مسافرت‌هاي زياد باعث مي‌شود خيلي از او دور باشيد؟

من هم مثل همه برزيلي‌ها فوتبال را دوست دارم. پس از ازدواج زندگي من هم تغيير كرده. زندگي فوتبالي يك زندگي عادي نيست. از اين زندگي راضي‌ام به من كمك مي‌كند به شهرها و كشورهاي جديد سفر و تجربه‌هاي جديد كسب كنم.

شما چند سال در فوتبال پرتغال حضور داشتيد. خيلي‌ها معتقدند فوتبال پرتغال در اروپا شبيه است به فوتبال ايران در آسيا. اين موضوع ربطي به انتقال شما از پرتغال به ايران داشته است؟

نه ربطي نداشته است، ولي هيچ وقت در ذهنم نبود كه از پرتغال به ايران بيايم، اما همان‌طور كه فوتبال ورزش لحظه‌هاست، حواشي آن را هم لحظه‌ها تعيين مي‌كنند. يك روز يك پيشنهاد خوب از فوتبال ايران برايم آمد و من هم دوست داشتم شرايطي جديد راتجربه كنم. الان هم از اين‌كه اينجا هستم، خوشحالم.

انتقالت كمي عجيب بود. تا به حال كسي از ليگ پرتغال به ليگ ايران ترانسفر نشده بود.

خودم هم تعجب كردم؛ اما اين كار بزرگ آقاي رضاييان و مسوولان وقت تيم فولاد بود. آنهانسبت به فوتبال دنيا اشراف زيادي داشتند. پيش از آن، فكرش را هم نمي‌كردم كه روزي به آسيا بياييم.

شباهتي بين ليگ پرتغال و ليگ ايران هست. در آنجا معمولا پورتو، بنفيكا و اسپورتينگ ليسبون تمام جام‌ها را مال خود مي‌كنند و در ايران پيش از اين هميشه استقلال، پرسپوليس و پاس مدعي بوده‌اند. به نظر تو اين يك عيب است يا حسن؟

طبيعي است. در ليگ‌هاي ديگر هم معمولا 3 يا 4 تيم هميشه مدعي قهرماني هستند. در انگليس و اسپانيا هم همين است. ليگ يك كشور با جام باشگاه‌هاي قاره فرق مي‌كند. در ايران مدعي بودن تيمي مثل سپاهان كه از پايتخت دور است هم جالب است.

شما مثل بيشتر فوتباليست‌هاي برزيلي از تكنيك بالايي برخوردار هستيد؛ اما بعضي كارشناسان معتقدند قدرت بدني كم شما نقطه‌ضعفتان است. اين انتقاد را قبول داريد؟

در فوتبال دنيا معمولا كساني كه فيزيك خوبي دارند از تكنيك‌ بالايي برخوردار نيستند و بعكس بازيكنان تكنيكي بيشتر قدرت بدني بالايي ندارند. بله قبول مي‌كنم كه يك بازيكن فيزيكي نيستم.

بازيكنان برزيلي مثل آدريانو، بابتيستا و گيلبرتو سيلوا در كنار تكنيك بالا، قدرت بدني خوبي هم دارند. شما براي بهبود اين ضعف خود تمرين هم مي‌كنيد؟

البته اين به ساختار بدن من بستگي دارد؛ اما از وقتي به ايران آمده‌ام، مي‌كوشم اين مشكل را هم برطرف كنم.

خيلي‌ها مي‌گويند شما به خاطر آگوستينو ايناسيو مربي سابق فولاد به ايران آمديد، درست است؟

همه از من اين را مي‌پرسند. اما من در ايران ايناسيو را ديدم و شناختم. در پرتغال فقط درباره او شنيده بودم. بازيكني كه به خاطر ايناسيو به ايران آمد، آرماندو بود كه بازيكن خوبي هم هست و الان دفاع راست سپاهان است.

پس چرا با وجود پيشنهادهاي زياد، سالي كه فولاد به ليگ يك سقوط كرد، در اين تيم ماندي؟

چند دليل داشت. اول رضاييان كه براي فولاد تلاش زيادي مي‌كرد و براي من هم مدير خوبي بود، اما به خاطر مردم اهواز و البته خود ايناسيو در اين تيم ماندم. در فولاد همه چيز سر جاي خودش بود. پرداخت‌ها بموقع بود و خانه بزرگ و خوبي در اهواز براي من گرفته بودند.

اما در روزنامه‌ها مي‌خواندم كه در آن مقطع حتي از امارات هم پيشنهاد داشتي.

در 2 مقطع از امارات پيشنهاد داشتم. زماني كه در فولاد بودم، حتي از روسيه. آذربايجان و قطر هم پيشنهاد داشتم، اما مي‌خواستم ابتدا با فولاد به ليگ برتر برگردم و بعد تيم آينده‌ام را انتخاب كنم. نمي‌خواستم به چشم يك بازيكن ليگ يكي به من نگاه كنند. مسلما پس از اتمام قرارداد 2 ساله با استقلال مي‌توانم به تيم‌هاي بزرگ‌تر و بهتري بروم.

فوتباليست‌هاي ايراني كه به ليگ امارات مي‌روند، معتقدند علاوه بر پول بيشتر در آنجا امكانات هم بهتر است و مجبور نيستند در زمين‌هاي نامناسب فوتبال بازي كنند.

براي من هم خيلي سخت بود. من از پرتغال به ايران آمدم. پرتغال 5 سال پيش به خاطر جام باشگاه‌هاي اروپا امكانات استاديوم‌هاي خود را استاندارد كرد، اما در ليگ ايران امكانات خيلي ضعيف است. بازي در زمين‌ نامناسب براي يك فوتباليست تكنيكي خيلي سخت است.

شما يك سال تجربه حضور در ليگ يك را داري. بيشتر جوانان ايراني از ليگ يك شروع مي‌كنند. فكر نمي‌كني اگر زمين‌ها بهتر بود، فوتباليست‌هاي ما هم پيشرفت بيشتري مي‌كردند؟

بازي در استاديوم‌هاي ليگ يك خيلي سخت است. اصلا در اين زمين‌ها نمي‌شود فوتبال تكنيكي ارائه كرد. سال گذشته بازي در زمين نساجي براي ما خيلي سخت بود يا رفسنجان اصلا امكانات خوبي نداشت.

اگر مسوولان و مديران به آينده فوتبال ايران اهميت مي‌دهند، بايد فكري به حال استاديوم‌هاي شهرستان‌ها بكنند. بازي در زمين بد از كيفيت بازي بازيكنان تكينكي هم مي‌كاهد. استاديوم بي‌كيفيت فوتبال را هم زشت مي‌كند. اگر الان استقلال هم به شهري برود كه زمين خوب نداشته باشد، نمي‌تواند خوب بازي كند.

در فوتبال ايران جان واريو برزيلي را با بزرگان فوتبال برزيل مثل رونالدو و رونالدينيو مقايسه مي‌كنند. چه از لحاظ فني و چه از لحاظ شخصيتي خود را با آنها قابل قياس مي‌داني؟

دوست دارم فوتبال آنها را ببينم و كنار آنها باشم. دوست ندارم جاي آنها باشم. من فابيو هستم و ظرفيت خودم را مي‌دانم. به لحاظ شخصيتي دوست ندارم خصوصيات مشابه كساني را كه نام برديد، داشته باشم و از لحاظ فني هم نمي‌توانم جاي فرد ديگري باشم.

درخصوص اتفاقي كه سال گذشته در يزد افتاد صحبت كنيم. انگار پدرتان براي اولين بار به ايران آمده بود و پرتاب سنگ از سوي تماشاچيان و شكستن سر شما باعث تعجب و وحشت او شده بود.

آن اتفاق خيلي برايم خطرناك بود اگر آن سنگ به چشم من مي‌خورد... البته كسي كه سنگ را پرتاب كرده بود، قصد نداشت مرا بزند، اما از خوش‌شانسي او و بدشانسي من سنگ به سر من خورد. در آن بازي تيم شهر يزد بازي را در خانه خود باخته بود و من با گلي كه زده بودم، باعث اين باخت شده بودم. به هر حال، من فقط به خاطر پدرم متاسف شدم.

در آن شرايط كه سرت شكسته بود، تصميم نگرفتي از فوتبال ايران بروي؟

نه، خوشحال بودم كه سنگ به سرم خورده نه چشمم. وقتي از سرم خون آمد، نفس راحتي كشيدم. وگرنه الان من هم مثل سرباز احمدي كور شده بودم.

وقتي از فولاد حرف مي‌زني هيجان خاصي در صدايت هست. هنوز هم نتايج فولاد را دنبال مي‌كني؟

بله دوستانم در اين باشگاه هستند. نتايج آنها رابا مربي و بازيكنان جديد دنبال مي‌كنم. فولاد را باشگاه اولم در ايران مي‌دانم. هنوز هم دوستانم در اين باشگاه به من زنگ مي‌زنند.

از بركناري رضاييان ناراحت شدم و تعجب كردم. او خيلي خوب با من رفتار كرد و مهربان بود. براي تمام بچه‌هاي تيم بخصوص خارجي‌ها مثل يك پدر مهربان بود. در اهواز تمام شرايط را براي من فراهم كرده بود. علاوه بر پرداخت بموقع، او يك خانه خوب هم براي من تهيه كرده بود و من در كنار خانواده‌ام راحت زندگي مي‌كردم.

با بچه‌هاي استقلال دوست شده‌اي؟

بله. اولين روزي كه ساعت تغيير كرده بود، من يك ساعت زودتر سر تمرين رفتم و از اين كه كسي آنجا نبود تعجب كردم. به پژمان، فرهاد و پولادي هم تلفن زدم، اما نتوانستم با آنها صحبت كنم. مجبور شدم تا آمدن بقيه تنهايي دور زمين بدوم. پژمان را از فولاد مي‌شناسم و در استقلال هم با فرهاد مجيدي بيشتر از بقيه دوست هستم. وحيد هم به من فارسي ياد مي‌دهد. البته شاگرد خيلي زرنگي نيستم!

از بازگشت فولاد به ليگ برتر تعجب نكردي؟ از اين قوانين در برزيل و پرتغال هم خبري هست؟

اولين بار بود كه چنين چيزي مي‌ديدم. فولاد را دوست دارم، اما از بازگشتش به اين شكل به ليگ برتر تعجب كردم.

نظرت راجع به دخالت سياسيون در ورزش ايران چيست؟

علاقه آدم‌هاي سياسي به ورزش خيلي خوب است، اما در پرتغال و برزيل نديدم كه سياسيون تا اين حد در مسائل ريز و درشت ورزش دخالت كنند.

بازي داربي در پيش است. كسي با شما درباره اهميت اين بازي صحبت كرده است؟

نه، اصلا نمي‌دانستم كه بازي خاصي است. فقط مي‌دانم تماشاچي هميشه برد مي‌خواهد. در بازي استقلال اهواز هم كه 6 گل زديم، خواست و اراده تماشاگران نقش زيادي داشت.

از پرسپوليس چيزي نمي‌داني؟

الان به راه‌آهن فكر مي‌كنيم. مغرور هم نشده‌ايم. بايد نمايشي را كه مقابل استقلال اهواز داشتيم، تكرار كنيم.

انتقادها از سيستم بازي استقلال زياد است. مي‌گويند 253 خيلي قديمي شده. اين انتقادها را قبول داري؟

نه اتفاقا اين يك سيستم هجومي و خوب است. من اين سيستم را خيلي دوست دارم. در استان ما در برزيل (سائوپائولو)‌ بيشتر تيم‌ها 253 بازي مي‌كنند. البته الان در فوتبال دنيا سيستم بازي نمي‌كند بلكه بازيكنان فوتبال بازي مي‌كنند. مربي خوب مي‌داند با بازيكناني كه در اختيار دارد، با چه سيستمي تيمش را به زمين بفرستد. بازيكنان در اين سيستم بايد كيفيت بالايي داشته باشند.

كدام يك از اين دو حالت را انتخاب مي‌كني؟ اين كه در كنار شما 2 بازيكن جنگنده حضور داشته باشند يا يك بازيكن فيزيكي و يك هافبك خلاق و بازيساز مثل خودت در زمين باشند؟

دوست دارم 2 بازيكن بازيساز در زمين داشته باشيم. بيشتر مجتبي اين خصلت را دارد. او بسيار باهوش است و من در كنار او خيلي راحت هستم. يدالله اكبري، حسين كاظمي و ميلاد نوري هم هافبك‌هاي بزرگ فوتبال ايران هستند كه وجودشان در استقلال خيلي مفيد خواهد بود.

در پرتغال و البته در فولاد خوب گل مي‌زدي، در استقلال هم چنين وظيفه‌اي به عهده تو هست؟

جالب‌ترين لحظه فوتبال گل زدن است، اما از آن مهم‌تر برنده بودن تيم در آخر بازي است و البته از آن مهم‌تر قهرمان‌ شدن تيم. هدف ما در استقلال قهرماني است.

چرا استقلال فصل را اين طور شروع كرد؟

من در بازي مقابل پگاه و مس اصلا در كنار تيم نبودم، اما عادت ندارم به پشت‌سر نگاه كنم. فقط مي‌توانم بگويم بازيكنان ما در شرايط ايده‌آل نبودند، اما شما زود قضاوت نكنيد، هنوز اول ليگ است.

شايد در استقلال مثل فولاد از امكانات آنچناني و پول سر وقت خبري نباشد؛ اما در عوض در هر بازي ده‌ها هزار تماشاگر براي تشويق به استاديوم مي‌آيند. اين موضوع تاثيري در بازي تو دارد؟

صددرصد. تماشاگر تاثير زيادي دارد. وقتي وارد استاديوم مي‌شوم به بالا نگاه مي‌كنم. فوتبال زماني زيباست كه استاديوم پر از تماشاچي باشد. وقتي تماشاگر زياد است، احساسم خوب است.

تازگي‌ها كمتر شوت مي‌زني دليل خاصي دارد؟

اگر موقعيت خوب برايم ايجاد شود، شوت مي‌زنم. اتفاقا شوت زدن را خيلي دوست دارم. بيشتر گل‌هايي كه در پرتغال مي‌زدم، از روي شوت بود.

به گل زدن در داربي هم فكر كرده‌اي؟

ايده‌آل است، اما من بيشتر از گل زدن برد مي‌خواهم. اگر من گل بزنم، اما تيم نبرد چه فايده‌اي دارد؟

امير حسين متقي‌
    Last edited by bayern; 15-10-2008 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشيد كه نشمرده بودم

يعني چي بابا خوب حداقل قبل بازي زر نميزدن هر تيمي هواداراش كاري كنن به شدت برخورد ميكنيمممممم

بعد اون تماشاگز شلوار كرديتون كه پريد وسط زمين چي
    سلام
    شلوار کردی رو خوب اومدی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براي بازي مقابل برق شيراز

تركب احتمالي تيم استقلال تهران مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال تهران براي بازي جمعه مقابل برق شيراز مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني تيم استقلال با توجه به تمرينات اين تيم احتمالا از تركيب زير براي بازي مقابل برق شيراز استفاده مي كند:
    وحيد طالب لو، پژمان منتظري، پيروز قرباني، هادي شكوري، خسرو حيدري، فابيو جانواريو، يدا... اكبري، مجتبي جباري، ميثم منيعي، سياوش اكبرپور و آرش برهاني.
    ديدار استقلال مقابل برق شيراز جمعه هفته جاري از ديدار هاي معوقه هفته پنجم برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علی علیزاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    هنوز هم ضعف داریم // باید مراقب برق سه فاز شیراز باشیم
    تهران–خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران گفت: با وجود کسب نتایج خوب در چند هفته گذشته، هنوز هم در برخی از پست ها دچار مشکل و ضعف هستیم.
    "علیزاده" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: ما تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و پس از کسب نتایج مطلوب در هفته های اخیر از انگیزه خوبی برای رسیدن به پیروزی مقابل برق برخوردار هستیم .
    علیزاده در خصوص رهایی استقلال از بحران ابتدایی فصل اظهار داشت: استقلال هیچگاه در بحران نبوده و نیست ما فقط در بازی های گذشته کمی نا هماهنگ بودیم که آن هم طبیعی بود .
    وی تصریح کرد: اکنون هم نمی گویم که به آمادگی کامل دست پیدا کرده ایم بلکه هنوز هم ما ضعف هایی داریم که باید بتوانیم آنها را پوشش دهیم .
    وی افزود: تیم برق طی سه سال گذشته تغییرات زیادی نداشته و بازیکنان آن به خوبی با هم هماهنگ هستند ،اما تیم ما در این فصل 60 درصد تغییر در نفراتش داشته است و تا هماهنگی لازم در بین بازیکنان جدید با بازیکنان قدیمی به وجودبیاید یک نیم فصل زمان لازم است.
    وی با اشاره به نتایج این فصل تیم برق این تیم را تیمی منسجم عنوان کرد و خاطر نشان کرد : ما بازی سختی را مقابل برق خواهیم داشت .برق در این فصل نشان داده که می خواهد جز مدعیان لیگ باشد و برای کسب امتیاز به آزادی می آید اما ما هم می خواهیم به نوار پیروزی های خود ادامه داده و فقط به صدر جدول فکر می کنیم .
    مهاجم تیم استقلال گفت: به هیچ وجه برق را دست کم نمی گیریم و معتقدم که باید مواظب برق سه فاز شیراز باشیم./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •