بیا گلد نت به ایشون آی بی سابت داده.معلوم نیست بعد از چند ماه فهمیدن.
هر دم از این گه نت گهی میرسد.
ببخشید دوست عزیز ... vsvsa ....
منظور من با مخابرات نه شما.اشتباه برداشت نشه.و به شما حق میدم،مخابرات مشکل داره
بیا گلد نت به ایشون آی بی سابت داده.معلوم نیست بعد از چند ماه فهمیدن.
هر دم از این گه نت گهی میرسد.
ببخشید دوست عزیز ... vsvsa ....
منظور من با مخابرات نه شما.اشتباه برداشت نشه.و به شما حق میدم،مخابرات مشکل داره
مهندس اول گشت میزنه تو سایت بعد میان می حرفه.مطمئن باش دیگه نمیاد.ایندفعه این برگه دستماست ولی نمیاد بهش جواب بده.
یعنی ببین اگه بچه ها تایید نمیکردند این خودشه من فکر میکردم آبدارچی شون اومده. تو رو خدا نیگا وقتی مدیر کل، (نه منشی یا معاون ) کاری از پیش نبره باید فاتحه رو بخونی
وقتی ما پول میدیم ولو طرحش 64K باشه هر ثانیه ای که میگذره در طول مدت قرار داد و هر یک بیت Bit حق ماست و اگه به نت دسترسی نداشته باشیم یا مشکل داشته باشیم و اونا قصور کرده باشند مصداق کم فروشی،غش در معامله، تقلب و خلاصه حق الناسه. اونوقت زنگ میزنی پشتیبانی که واسه منم پیش اومده یارو همچین خونسرده انگار نه انگار تازه منت هم سر ما دارند واسه تلفن جواب دادنشون، نتیجه که هیچی.
اون گلد نت هم ازخودشونه چیکارشون داری دور همی نشستند یه لقمه نون حروم میخورند خدا رو خوش نمیاد نون مردم رو آجر کنی.
این حاج آقا مهندس ملک جعفریان هیچ حرف منطقی تاحالا من ندیدم تو این تاپیک بزنه غیر پیچوندن و بحث و به حاشیه بردن
دوستان این گلدنت اگر شرکت درست حسابی بود برای تکمیل پرسنل برنامه نویس خودش زیر سایت این همه مدت تبلیغ نمیکرد که دنبال چندنفر دات نت کار بگرده متاسفانه مشکل همینه چند نفر شرکت میزنن پروژه هایی هم میگیرن اما دریغ از چندتا متخصص بعد دنبال برنامه نویس و فلان می گردن
این مسئولین مخابرات هم فک کنم به خاطر همون مسائل اقتصادی دنبال همین شرکت های نوپا میرن و دودش تو چشم من و شما میره شدیم موش آزمایش گاهی آقایون
کم فروشها بخونید بلکه آدم شید
كم فروشی و غش در معامله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند این موضوع خواسه همه ی دوستان است ولی این طور که دارم میبنم توی این مصوبه نوشته پیشنهاد . ( خط اول )
یعنی اینکه باز تا خواسته بشه بره برسه به دست چهار تاشکم گنده دیگه حالا حالا طول میکشه . تازه اش هم اگر هم تصویبش کنن .
بنابراین امیدی نیست .
امید جان،اگه دقت کنی آخر پاراگراف گفته تصویب شد
![]()
جو سنگینی بر ضدش هست شاید دیگه اینطرفا آفتابی نشه![]()
یک کار میکنم .
یک بار الان تست میزارم یک بار هم توی ساعت رایگان ( 20 دقیقه دیگه )
این جوری بهتر مشخص میشه اوضاع از چه قراره .
دوستان من یه سوال دارم
الان ادعای مخابرات یانه که شبها پهنای باند پره و باید محدود کنیم وگرنه محدود میشید!
حالا سوالم اینه اون 2500 مگ پهنای باندی که اینا از زیرساخت گرفتن محدودیت حجمی داره؟؟؟؟
اگه نداره لطفا یکی از مدیرعامل بپرسه روزها هم پهنای باندتون تا خرخره پره؟
رو چه حسابی هر گیگ 4200؟
اینکه طرح محدودیت حجمی داشته باشه قابل درکه (اومدین مشتری زیاد گرفتین به همه نمیرسه!) ولی روزها اگه پهنای باند خالیه چرا با قیمت بالای هر گیگ اجازه استفاده رو نمیدن
ضمنا آشنای خانواده رو 60 مونده چند روزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)