تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 902 از 973 اولاول ... 402802852892898899900901902903904905906912952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,011 به 9,020 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام چطوری میشه دارت رو برد اگه میشه یه توضیح کاملی بدید
    کسی نیست جواب ما رو بده

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده
    امتیازات قواعد آن

تخته دارت به صورتی طراحی شده است که دایره آن را به صورت قسمت های مثلثی که به وسیله میله فلزی از هم جدا شده است در آمده. البته اگر به شکل توجه کنید خواهید دید که که میله فلزی علاوه بر درست کردن این مثلث ها تخته دارت را به چهار قسمت مجزا تفکیک کرده و اگر دارت شما در بین دو میله اول خورده باشد عدد شما در 2 ضرب میشود (
    Double Ring) واگر دربین دو میله دوم خورده باشد عدد شما در 3 ضرب خواهد شد (Triple Ring) و اگر در بین میله سوم باشد که معمولا به رنگ روشن است بخورد امتیاز شما 25 (BULL)واگر در بین میله آخر به عبارتی مرکز قرار گیرد نمره شما 50 خواهد بود(DUBLLE BULL) واگر دارت شما داخل این میله ها نباشد عددی که روی آن است به تنهایی در نظر گرفته می شود(SINGLE)، چنانچه پرتاب شما خارج از محیط مشخص شده باشد امتيازی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.حال هر مثلث عدد خود رادارد، و با پرتاب سه دارت در مجموع اعداد محاسبه می گردد، لازم به ذکر است هر سه پرتاب شما را یک راند گویند.و در آخر شخصی برنده است که به امتیاز در نظر گرفته شده زودتر دیگران دست پیدا کند.

قواعد مشترک در تمام بازی ها

دارت بازی های مختلفی دارد که هرکدام جذابیت خاصی بر خوردار است.

1-هربازیکن در یک نوبت گردشی با انداختن سه دارت در هر نوبت (راند) بازی می کند.

2-هر بازیکن یک دارت را در شروع بازی برای مشخص شدن نفر آغاز کننده بازی پرتاب می کند.

3-امتیازات بدست آمده بر مبنای امتیازی است که برای هر ناحیه در نظر گرفته شده است، نه بر مبنای رنگ آن.

4-در صورت افتادن دارت از تخته دارت (اگرچه به نمره خورده باشد) امتیازی برای آن پرتاب در نظر گرفته نمی شود.

محبوب ترین بازی ها

301 : هربازی کن باید بازی خود را با گرفتن یک امتیاز
    Double شروع کند.

امتیازات هر بازیکن با کسر شدن امتیاز بدست آمده از یک نوبت بازی، از 301 امتیاز محسوب می شود.

هنگامی یک بازیکن برنده بازی است که امتیازش در طول بازی دقیقا به صفر برسد ونیز آخرین امتیازش را به صورت
    Double کسب کرده باشد.

501 : همانند 301 بازی می شود فقط با این تفاوت که بازیکن لازم نیست بازی خود را با گرفتن امتیاز
    Double آغاز کند.

برای بازی های تیمی ممکن است عدد شروع از 601 یا حتی بیشتر بسته به تعداد بازیکن شروع شود.

CRICKET : تنها اعدادی که در این نوع بازی محسوب می شوند: 20،19،18،17،16،15 والبته Bull است. هدف این است که بتوانیم هرکدام از این امتیازات را سه بار کسب کنیم واصطلاحا آنها را ببندیم بع از اینکه عددی بسته شد، در صورتی که حریف هنوز آن عدد را نبسته باشد میتوان از آن امتیاز کسب کرد.

Double و Triple به ترتیب همان دو سه برابر امتیاز خود را دارند.
    منبع : یه جایی

3. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام..بچه های کد تقلبی دارید که فقط ضد گلوله بده و جون.....نمیخوام اسحله بده بهم........

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چرا از ترینر اشتفاده نمی کنی
    ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشید...

بهترین پچ برای gta iv چیه؟؟؟ که بازی مشکل گرافیکی نداشته باشه و ترینر هم ساپورت کنه همون ترینر simple native

من پچ 1.0.0.6 رو دانلود کردم و نصبش کردم بازی دیگه اجرا نمیشه!

الان بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم چه پچی رو نصب کنم که بازی خراب نشه و ترینر اجرا بشه ومشکل گرافیکی نداشته باشه؟

پچ 1.0.0.7 چی خوبه ؟

آخرین پچ چیه؟؟ آخرین ترینر چی؟

عکس ارور:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

11

ورژن بازی من 0.1.0.0 هستش چه پچی باید نصب کنم؟ چه تغییراتی بوجود میاد؟
    منتظر جوابم؟؟؟؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام..شما بازی دومی رو خریدی...اول یه iv..اومد....کاراکترش یکی بود به اسم نیکو..کچل بود یه کاپشن قهوه ای تنش بود.....عکساش هست.....بعد از چند وقت خود راک استار بازی جدید زد همینی که شما خریدید...شهر اش همونه اما کاراکترش عوض شده 2 نفر دیگه هستن که شما میتونی هرکدوم رو بخوای انتخاب کنی....اینم خیلی باحاله اما اول اون رو تموم کنی بریای سراغ این بیشتر حال میده.....چون با بازی آشنا میشی..اما زیاد فرقی نداره....درکل لذت ببر ازش..
    شما بازیه جدید GTA IV رو خریدی سال 2008 بازی GTA IV اومد بعد براش 2 تا اکسپنشن پک (بسته الحاقی) اومد این بسته های الحاقی با داشتن ماموریت های مختلف و شخصیت های جدید به قدری گسترده شد که راک استار تصمیم گرفت برای PC به صورت یک بازی جدید فشرده با عنوان جدید ارائه کنه بازی که شما در دست دارید همون بازی GTA IV هست که توسط خود راک استار مودینگ شده و کاملا ماموریت هاش تغییر یافته و داستان جدید ولی مرتبطی با IV در جریان هست. این که شما در اختیار دارید شامل دو تا داستان هست یکی داستان موتورسواری به اسم جانی کلیبیتز و داستان بعدی مال یه پسر اسپانیولی (مثل اینکه ملیتی کلمبیایی داره یا شاید یک ملیت اسپانیش تبار دیگه از آمریکای لاتین) به اسم لوئیز هست. به هر حال GTA IV و این DLC ها برتری نسبت به هم ندارن فقط داستان هاشون با هم فرق داره به نظرم اینارو که بازی کردی برو IV رو هم بگیر بازی کن چون طولانی تر هم هست و تعداد ماموریت هاش بیشتره کلا حس گشت و گذار توی لیبرتی با این بازی ها واقعا لذت بخشه.
    ممنون از نظر گرافیک چی؟
    فرقی ندارن با هم؟
    یه توضیح کوچیکی در مورد این نسخه از بازی بدین ممنون میشم
    منظورم داستانش هست
    اصلا من کیم و باید چکارا بکنم؟

=======
    سلام میخواستم بگم من پچ 1.0.0.7 رو دانلود کردم واقعا تا الان دهنم باز مونده....

اینقدر بازی سبک شده از نظر گرافیکی و حدود 5 برابر گرافیکش بیشتر شده اما سبک تر اصلا باورم نمیشه..

فکر کنم آخرین پچ بازی همین 1.0.0.7 باشه .
    میگم برای نسخه liberty هم میشه نصب کرد؟
    از کجا باید بگیرم؟
    Last edited by amin khan; 10-08-2010 at 17:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقدر بازی سبک شده از نظر گرافیکی و حدود 5 برابر گرافیکش بیشتر شده اما سبک تر اصلا باورم نمیشه..

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

درسته آخرین پچ هستش
    شما قبلا از کدوم پچ استفاده میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته آخرین پچ هستش
    شما قبلا از کدوم پچ استفاده میکردین؟؟؟؟؟؟؟؟
    من امروز بازی رو نصب کردم و پچ 1.0.0.7 رو هم دانلود کردم و پچ های قبلی رو دانلود نکردم.

ولی پارسال که بازی رو خزیدم با پچ 1.0.0.1 تا آخرش رفتم خیلی گرافیک پایین بود و تیک میزد .

کلا خیلی ایرادها گرفته شده و خیلی جذابتر شده و منویه اول بازی ورود به episode from liberty city

هم اومده ولی تو بازی نمیره فقط الکی نوشته play

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •