اگر توهینی کنند میرتونید برید بازرسی پادگان شکایت کنید.من خودم اوایل یا کادری ها زیاد دهن به دهن می شدم.ولی آخرش بیخیال شدم.
اخرش فقط میخندیدم.چون حرص اونا هم در میومد دیگه.![]()
اگر توهینی کنند میرتونید برید بازرسی پادگان شکایت کنید.من خودم اوایل یا کادری ها زیاد دهن به دهن می شدم.ولی آخرش بیخیال شدم.
اخرش فقط میخندیدم.چون حرص اونا هم در میومد دیگه.![]()
ورود و خروجت به بیرون دست فرمانده هاست که دفترچه مرخصیتو امضا و مهر میکنه تا بری بیرون.
والا منظور من از گروهبان و استوار کادری ها هستن که هوای هم رو دارن و سه سوت میرن زیر ابتو پیش جناب ها که درجه افسری دارن میزنن و حافظا حافظا.
باید خیلی زرنگ باشی تا دو طرف رو برای خودت داشته باشی و به موقع هم بزنی به سیستم.
خلاصه که اونا هم برای خودش جیلون میدن ولی شما وظیفه ها که هوای هم رو داشته باشید از قدرت اونا کم میشه.
ببین یا کاری که داره انجام میده و شما رو عصبانی کرده یا قانونیه یا غیر قانونی.
اگر قانونی باشه شما هیچ کاری نمی تونی بکنی و فقط مجبوری بریزی توی خودت. مثلا اگه بهت برگه خروج نده و به قول معروف لج کنه ، قانونی هست. یعنی شما به عنوان سرباز 24 ساعته در اختیار فرماندتی و اون می تونه بهت روزبرگ نده. یا اگه یه جایی به یه سرباز دیگه لطف شده یعنی حقش نبوده و به شما لطف نشده ، باز هم شما حق شکایت نداری .اگر هم شکایت کنی شما محکوم میشی.ولی اگه مثلا سه ماهت پر شده و بهت مرخصی 7-8 روزه نمیده ، این کار غیرقانونیه و می تونی شکایت کنی. معمولا این کادری ها اینقدر گرگ هستن که بدونن چطوری دست شمای سرباز آتو ندن و خودشون رو جلوی بزرگترشون خراب کنند.اصلا میارنت سربازی که اینطوری خوردت کنند دیگه!
من دارم تسویه جمع میکنم. هزار تا بامبول درآوردن برای من که تا سرحد عصبانیتم، جوش آوردم. میگن قانونی تا روز قبل از ترخیص نمی تونی تسویه جمع کنی.کار یک روزه رو دارن 3 روز طول میدن . چوب میذارن لای چرخ.ولی خودم رو کنترل کردم. هیچ چاره ای هم نیست.
می دونی اکثر کسانی که میان به عنوان نظامی استخدام میشن ، اولش نمی دونن نظام و نظامی گری چی هست. مخصوصا اینکه سربازی هم نرفتن . بعد که میان استخدام میشن و خودشون رو می بندن ، می بینن که ای دل غافل دیگه راه برگشت ندارن وعین یه سرباز حالا یه کمی با مزایای بهتر باید 30 سال کار کنند. خارج نمی تونن راحت برن. محل کارشون رو نمی تونن انتخاب کنند. با خدمت تو منطقه محروم و غیبت و فرار محاکمه باید روبرو بشن و.... و برای استعفا و بیرون اومدن هم اینقدر دردسر و مکافات هست که خودشون بیخیال میشن. بنابراین وقتی می بینن شمای سرباز داری ترخیص میشی بعضا خیلی حسودیشون میشه و حسرت میخوردن.چون میری زندگی آزادتری درست میکنی و مثلا خیلی راحت پاسپورت میگیری و میری خارج و راحت با هر کی دلت خواست ازدواج میکنی و اگه از کارت خوشت نیومد استعفا میدی و می تونی بدون اجازه کسی ادامه تحصیل بدی و ...... خلاصه یه جورایی درکشون کنید!!
Last edited by S126; 19-06-2012 at 15:59.
سلام داداش . ایشالا کارت درست میشه. دیگه خودشون رو هم بکشند شما ترخیص میشه حالا یکی دو روزم اذیتت کنند ، خودشون که چیزی گیرشون نمیاد .
با این اوصاف خدا به دادمون برسه!
اين ديگه خيلي نامرديه. وقتي امريه رو ميگيري و ميري كه تسويه حساب كني يگان خدمتي ديگه كاري به كارت نداره ( دو روز فرصتي كه واسه تسويه حساب بهت ميدن در اختيار خودتي )من دارم تسویه جمع میکنم. هزار تا بامبول درآوردن برای من که تا سرحد عصبانیتم، جوش آوردم. میگن قانونی تا روز قبل از ترخیص نمی تونی تسویه جمع کنی.کار یک روزه رو دارن 3 روز طول میدن . چوب میذارن لای چرخ.ولی خودم رو کنترل کردم. هیچ چاره ای هم نیست.
يگان ما كه اينطوريه وقتي كسي امريه رو از پرسنلي ميگيره و مياره تحويل يگان ميده ديگه به اين معني هست كه خدمتش تموم شده و هيچ كاري نميتونن بكنن كه نگهش دارن . مگه اينكه برگه ي تسويه حسابش رو امضا نكنن!
كه اينقدر اين سربازا سختي ميكشن تو اين دوره خدمت كه فرمانده مون روي امريه اي كه مال خود يگان هست مينويسه با عرض تبريك اقدام شود!
ممكنه پايان دوره به كسي ندن ولي نميگذارن كسي كه امريه پرسنلي درستشه بمونه تو يگان!!!!
من 5 روز زودتر امریه رو گرفتم.
رفتم مخ فرمانده یگان قبلیمو زدم و اونم با جانشین نیروی انسانی هماهنگ کرد.اونم اوکی داد.ولی وقتی فرمانده گروهانمون فهمید گفت چه خبره بابا.بعد یه کم شعر و ور تحویلش دادم گفت شیرینی بیار.گفتم میارم که اخرش نیاوردم.
بعدش همین جور که جلو میرفتم هی اذیت میکردن.ولی بودن توشون که ارزوی موفقیت برام میکردن.
s126 عزیز شما هم خودتو ناراحت کن.تما شد دیگه.آزادی رو بهت تبریک میگم.
@میلاد: پاپی هنوز توی پرسنلیه؟![]()
نه والا !!! يه ديوونه داريم به نام ملكي! نميدونم ميشناسيش يا نه.خيلي باحاله!پاپی هنوز توی پرسنلیه؟
بچه هاي پرسنلي رو اكثراً ميشناسم !
ايني كه گفتي شنيدم اسمشوو! خيلي آشناست!!!
كي بود؟؟؟
احد جان ممنون از شما
خودت میدونی که این روزهای آخر چه فکر های مضخرفی به ذهن آدم میرسه. نخندین ها ولی الان همش دارم فکر میکنم نکنه توی این دو سه روز جنگی چیزی بشه ، برگه رهایی ندن!! لعنتی .....
من 5.5 سال برای کارت پایان خدمت صبر کردم.من در اصل باید بعد از گرفتن مدرک، سال اول86 میرفتم خدمت ، که نرفتم و غیبت کردم . همش میگفتم میفروشن، معاف میشم .... آخرش هم دیدن نه خبری نیست اومدم تا الان . برای همین فکر و اضطراب من به خاطر این فشار های روحی ای هست که توی این مدت داشتم. تازه اول مهر باید برم سر کلاس کارشناسی ناپیوسته .
الانم که بیکار و بی پول. خداوکیلی دیگه از شنبه هفته بعد ، هرکجا که بشه میرم سرکار. دیگه با این سن ، خیلی خیلی از زندگی عقب افتادم......
ناراحت نشو. تازه ميشي مثل من!
من هم 2 سال خودم رو الاف كردم! بعد از دانشگاه . بعدش هم با فشارهاي اطراف مجبور شدم برم. بايد ميرفتم همون 2 سال پيش ولي خوب اشتباه كردم .الان متوجه اشتباهم شدم!!!
كلا اين سربازي وقفه اي تو زندگي آدم ميندازه كه در اصل يك سال و نيم نيست بين سه سال تا 5 سال وقفه تو زندگي و تو پيشرفت آدم ميگذاره!!!!
سلام دوستان
من آموزشیم آلان تموم شده.
مشکل پزشکی داشتم که رفتم کمیسیون ولی جواب کمیسیون کمی دیر اومد که رو تقسیمات تاثیر داشته باشه.
الان برای اینکه بتونم از نتیجه کمیسیون استفاده کنم باید برم پادگان جدید یا مرکز نیروی انسانی تهران؟؟
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)