استاد جاويد پي ام بدهبله به استاد جاويد پي ام بده با نام و نام خانوادگي تا برات كتاب رو امضا شده بفرسته
استاد جاويد پي ام بدهبله به استاد جاويد پي ام بده با نام و نام خانوادگي تا برات كتاب رو امضا شده بفرسته
ممنون.پ.خ زدم.فکر کنم پنجشنبه و جمعه برای اعلام نظر و انتقاد و .... در مورد تایپیک باشه و صندلی نشین جدید شنبه معرفی شود؟
ممنون من امروز حسابی ذوق کردم
آقا بهروز اگه بگم این هدیه بهترین هدیه تولدیه که می گیرم دروغ نگفتم ( ارزش معنوی این کتاب خیلی بالاتر از این حرفاست)
ممنون
هم از شما
هم از استاد
اونوقت منم باید پی ام بدم دیگه ؟ به صورت پیغام خصوصی یا از طریق یاهو مسنجر ؟![]()
![]()
Last edited by Nazanin_rose; 16-08-2007 at 00:22.
ضمن سلام مجدد خدمت دوستان عزیز.
در پایان صندلی نشینی ام جا دارد از کلیه دوستان عزیزی که در این مدت من را مورد لطف قرار دادند و همچنین پرسشگران ارجمند و مسئولین تایپیک بخصوص جناب بهروز خان و سعید عزیز تشکر و قدردانی کنم . از شعر زیبای خواجه اهل راز که برایم گذاشتید ممنونم. در این مدت سعی من این بود که به کلیۀ سوالات دوستان در حد اطلاعات خود جواب بدهم و صداقت در گفتار را مد نظر م باشد.منتظر اعلام آدرس دوستانی که جهت دریافت کتاب انتخاب شدند (توسط پیام خصوصی )هستم.اگر سوالی هم فراموش کردم و بی پاسخ گذاشتم توسط پیام در خدمتم.
اینم یه طنز تقدیم همۀ دوستان صندلی داغ:
حالا که شده وقت دَدَر رفتن ما
این صندلی داغ سپردم به شما
ممنون زهمه سپاس از تک تک تان
امید که هرگز ننوازد کک ِتان
از بودن در کنارتان شاد شدم
یک هفته ای از بند غم آزاد شدم
حالا که شده زمان پایان جلوس
جاوید زند به صورت یاران بوس
ممنون از آقاي جاويد هم براي كتاب هم شعر![]()
دو برنده ديگرمون هم مشخص شدند
1-mehran NZ
2-آقا مهدي
جاويد جان خودت ادرسو ازشون بگير.
ممنون از همگي.
صندلي نشين جديد هم روز شنبه اغاز به كار ميكنند
من به شخصه از استاد جاويد خيلي خوشم اومد . موفق باشي شاعر عزيز .
ارادتمند
بهروز
خوشحال شدیم آقا جاوید هم روی این صندلی نشست
واقعا خیلی زیبا پاسخ داد
جاوید جان موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)