تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 902 از 1298 اولاول ... 4028028528928988999009019029039049059069129521002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,011 به 9,020 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جناب esfahanweb من کاری ندارم از مسولین مخابرت هستید یا نه ولی همین که این طرح رو خبر داشتید و حتی قبلا هم اعلام کرده بودید بچه ها حدث زدن توی مخابرات هستید که اگه باشید هم اشکالی به شما وارد نیست
    ولی صحبت من این هست من 8 تومن بدم برا این طرح چی عایدم میشه؟؟
    اگه دانلودر باشم که خودتون میدونید این سایت که هیچی سایت های خیلی حرفه ای هم جوابگوی یه دانلودر نیست و باید همزمان چند تا سایت رو رصد کنه
    اگه کاربر حرفه باشم که کارم دانلود های معمولی باشه مگه چقدر چیزی میخواهیم دانلود کنیم که شبانه یا تایم رایگان کم بیاد؟(حداقلش اون 8 تومن رو باهاش ترافیک میخرم وب گردی میکنم)
    کاربران معمولی رو هم که گفتم اصلا سر در گم میشن با این شکل طرح دادن
    و کماکان این سوالم هست که سرعت دانلود چقدره برا اعضا ایا همون سرعت خودشون هست یا سرعت تا یه حدی برا اعضا باز هست؟

2. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

متأسفانه دردآور اینجاست که اینجا حتی یکنفر حاضر نشده است اول سرویس را امتحان کند و بعد انتقاد کند، همه بدون تست سرویس به این نتیجه رسیده اند که بدرد نمی خورد
    حکایت بعضی افراد اینجا حکایت آن بچه است که شب قهر کرده بود و گفته بود شام نیمخورد ، برایش شام کشیده بودند و گذاشته بودند کنار ، زیر چشمی به غذا نگاه کرد و گفت "من که شام نیمخورم ولی اینی که برای من کشیده اید کمه ، بیشتر بکشید"

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

منفی بافی ، منفی بافی و تهمت های فضایی ، بنده نه جایگاهی در مخابرات دارم و نه در سایت فایل نیکو منفعتی دارم ولی طبق معمول فرهنگ ایرانی تهمت زدن
    اولین برخورد در برابر چیزی است که بدون دلیل میخواهیم خرابش کنیم
    خدمت شما هم عرض میکنم که اگر سرویسی مثل این "طرح بی نهایت" در کشور وجود دارد خدمت کاربران فروم معرفی کنید تا استفاده کنند
    و اگر وجود ندارد(که ندارد) چطور به خودتان اجازه میدهید که به این سرویس بدون هیچ دلیل حمله کنید؟؟

منفی بافی و حرفهای بی ربط ، شما بفرمایید کدام سرویس داخلی چنین قابلیتی دارد تا کاربران فروم از آن استفاده بکنند و کلاه سرشان نرود

بله ، بله ، صد در صد ، شما بفرمایید در کجا عامل مخابرات هستم تا از فردا بروم همانجا، یکوقت اخراجم نکنند
    دوست عزیز کسی به شما تهمت نزد اگر من جواب کاربر های زیادی را میدهم و خیلی ها پیام میدهند که شما کارمند مخابرات هستید من هم یک کلمه جواب میدهم خیر چون یک حدس و گمانی بیش نیست و نه به من بی احترامی شده و نه به شخصی نمیدونم چرا شما اینقدر این موضوع را برای خودتان بزرگ کردید... از سایت و طرحی که معرفی کردید سپاسگذارم اما به نظر من اصلا مورد استفاده نیست هیچکدام از دوستان حمله نکردند فقط نظرات خودشان را مطرح کردند همیشه انتقاد منطقی باعث پیشرفت میشه...

5. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جناب esfahanweb من کاری ندارم از مسولین مخابرت هستید یا نه ولی همین که این طرح رو خبر داشتید و حتی قبلا هم اعلام کرده بودید بچه ها حدث زدن توی مخابرات هستید که اگه باشید هم اشکالی به شما وارد نیست
    ولی صحبت من این هست من 8 تومن بدم برا این طرح چی عایدم میشه؟؟
    اگه دانلودر باشم که خودتون میدونید این سایت که هیچی سایت های خیلی حرفه ای هم جوابگوی یه دانلودر نیست و باید همزمان چند تا سایت رو رصد کنه
    اگه کاربر حرفه باشم که کارم دانلود های معمولی باشه مگه چقدر چیزی میخواهیم دانلود کنیم که شبانه یا تایم رایگان کم بیاد؟(حداقلش اون 8 تومن رو باهاش ترافیک میخرم وب گردی میکنم)
    کاربران معمولی رو هم که گفتم اصلا سر در گم میشن با این شکل طرح دادن
    و کماکان این سوالم هست که سرعت دانلود چقدره برا اعضا ایا همون سرعت خودشون هست یا سرعت تا یه حدی برا اعضا باز هست؟
    چه عجب که حاضر شدید بحق منطقی بفرمایید
    1- شما هشت تومان پرداخت میکنید که منابع و بازیهای مشخصی را بصورت نامحدود دانلود کنید ، ممکن است بفرمایید خودم شبانه دانلود میکنم، عملاً هر سرویس دهنده رسمی نمی تواند خیلی از فایلهای فیلم ها ، سریالها و بازیهای خاص را بخاطر مشکلات فرهنگی برای دانلود بگذارد ، حالا شما به این نیمه خالی لیوان نگاه میکنید و می گویید چرا اینها را ندارید ، من به عوض شما به نیمه پر لیوان نگاه میکنم و میگویم چه خوب که اینها را دارید
    برای یک مثال همین امروز یکی از پستهای فایل نیکو بازی "Dead Space" با حجم 11 گیگ بود ، مسلم است که دانلود کردن این فایل با این سرویس بی نهایت بصرفه است

2- شبانه رایگان طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات باید محدود شود ، این یک واقعیت است که تاکنون شرکت مخابرات ایران و زیر مجموعه های استانیش در برابر این اقدام مقاومت کرده اند و دیر یا زود مجبورند که در برابر "سازمان تنظیم مقررات" تسلیم شوند ، آنروز ارزش این سرویس بیشتر نمایان می شود

3- سرعت دانلود در حال حاضر برای کلیه کاربران 2 مگابیت در کل ساعات روز است ، طبق پیش بینی ها در صورت افزایش نیاز و تعداد کاربران ، بسته به ظرفیتهای زیرساختی هر مرکز این سرعت افزایش پیدا می کند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز کسی به شما تهمت نزد اگر من جواب کاربر های زیادی را میدهم و خیلی ها پیام میدهند که شما کارمند مخابرات هستید من هم یک کلمه جواب میدهم خیر چون یک حدس و گمانی بیش نیست و نه به من بی احترامی شده و نه به شخصی نمیدونم چرا شما اینقدر این موضوع را برای خودتان بزرگ کردید... از سایت و طرحی که معرفی کردید سپاسگذارم اما به نظر من اصلا مورد استفاده نیست هیچکدام از دوستان حمله نکردند فقط نظرات خودشان را مطرح کردند همیشه انتقاد منطقی باعث پیشرفت میشه...
    به نظر شما انتقاد منطقی بدون استفاده از سرویس معنایی دارید؟؟ آیا من می توانم از مزه غذایی ایراد بگیرم بدون اینکه آن غذا را بخورم؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمیه خالی رو نگاه کردم چون نیمه پر لیاون من توی دانلود شابنه هست
    من اکثر اوقات شبا چون چیزی برا دانلود ندارم کامپیوتر رو خاموش میکنم در صورتی که تا صبح اگه بزارم دانلود چیزی حدود 6 گیگ دانلود میشه که با توجه به اینکه دو تا خط هست میشه 12 گیگ
    این سایت در نگاه اول خیلی چیزی نداره که کاربر رو بکشه طرف خودش(همین بازی رو من توی یک با جفت خطم میتونم بگیریم!)
    درسته این سرویس اگه یه زمانی شبانه حذف بشه ارزشمند میشه ولی فعلا که چنین اتفاقی نیافتاده و در حال حاضر موفق نیست
    سرعت دانلودش هم نمیگم کمه ولی من خودم سرعتم 3 هست خیلی ها هم 5 یا 10 مگ پس عملا سرعشتون کمتر هست در صورتی که از سایتهای رایگام میتونن با حداکثر سرعتون دانلود کنن
    =============
    شما فقط چسبیدی به ترافیک رایگانش و به قول خودتون فقط یه نیمه لیوان رو نگاه میکنید ولی یه نگاه و مقایسه با سایت دیگه بکنید ببینید چی داره
    کماکان روی حرفم هستم این سرویس با شرایط کنونی محکوم به شکست هست
    ضمنا حداقل اول میزاشتید رایگان باشه یکم یوزر جمع کنید بعد پولیش میکردید!!!
    موفق باشید

9. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر شما انتقاد منطقی بدون استفاده از سرویس معنایی دارید؟؟ آیا من می توانم از مزه غذایی ایراد بگیرم بدون اینکه آن غذا را بخورم؟؟
    یعنی واقعا به نظر شما همیشه باید یه چیزی تست کرد تا انتقاد کرد؟ گاهی اوقات یه چیزایی انقدر واضح هست که نیاز به تست نداره
    در مورد مثالتون شاید اون غذا مسموم باشه من باید بخورم تا متوجه بشم؟؟
    برای انجام بعضی کارها تفکر هم خوبه
    در مورد این سرویس یه مقایسه همه چیز رو روشن میکنه

11. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

عزیز من ، من هیچ توهینی به شخصیت حقیقی شما نکردم و همه افعالم را جمع بستم و منظورم مخابراته !!!!!

یه با دیگه متن منو بخونید و متوجه میشید منظور از تبلیغ چرت و بقیه چیزایی که میگم مخابراته !!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من نمیه خالی رو نگاه کردم چون نیمه پر لیاون من توی دانلود شابنه هست
    من اکثر اوقات شبا چون چیزی برا دانلود ندارم کامپیوتر رو خاموش میکنم در صورتی که تا صبح اگه بزارم دانلود چیزی حدود 6 گیگ دانلود میشه که با توجه به اینکه دو تا خط هست میشه 12 گیگ
    این سایت در نگاه اول خیلی چیزی نداره که کاربر رو بکشه طرف خودش(همین بازی رو من توی یک با جفت خطم میتونم بگیریم!)
    درسته این سرویس اگه یه زمانی شبانه حذف بشه ارزشمند میشه ولی فعلا که چنین اتفاقی نیافتاده و در حال حاضر موفق نیست
    سرعت دانلودش هم نمیگم کمه ولی من خودم سرعتم 3 هست خیلی ها هم 5 یا 10 مگ پس عملا سرعشتون کمتر هست در صورتی که از سایتهای رایگام میتونن با حداکثر سرعتون دانلود کنن
    =============
    شما فقط چسبیدی به ترافیک رایگانش و به قول خودتون فقط یه نیمه لیوان رو نگاه میکنید ولی یه نگاه و مقایسه با سایت دیگه بکنید ببینید چی داره
    کماکان روی حرفم هستم این سرویس با شرایط کنونی محکوم به شکست هست
    ضمنا حداقل اول میزاشتید رایگان باشه یکم یوزر جمع کنید بعد پولیش میکردید!!!
    موفق باشید
    مشکل دقیقاً همینجاست که شما مرتب می گویید "اگر چیزی بخواهم شب دانلود میکنم"!!!
    واقعیت این است که اکثر افراد اگر نرم افزاری را برای کار امروز احتیاج داشته باشید نمی توانند تا فردا صبح برای تمام شدن دانلودش صبر کنند
    سرویسی می تواند موفق باشد که 24 ساعته، 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس باشد

یعنی واقعا به نظر شما همیشه باید یه چیزی تست کرد تا انتقاد کرد؟ گاهی اوقات یه چیزایی انقدر واضح هست که نیاز به تست نداره
    در مورد مثالتون شاید اون غذا مسموم باشه من باید بخورم تا متوجه بشم؟؟
    برای انجام بعضی کارها تفکر هم خوبه
    در مورد این سرویس یه مقایسه همه چیز رو روشن میکنه
    مغلطه نفرمایید بزرگوار ، شما که علم غیب ندارید که بدانید غذایی مسموم است یا خیر ، اول باید آزمایش کنید و بعد بگویید مسموم است یا خیر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نمیدونم با چه دیدی به قضیه نگاه میکنید ، یا اینکه دنبال چی توی این سایته میگشتید . تقریبا اکثر نرم افزار هایی که افراد متعدد نیاز دارند رو داره و الانم هم که هی ریفرش بکنید میبینید که داره تند تند آپدیت میشه . داره روش کار میشه مشخصا !!
    در مورد کانفیگ مودم تا حدی موافقم ، ولی خب یه باره و اینطوری که شما میگی " انقدر دنگ و فنگ" نداره ! زحمتشم دقیقا عین را انداختن اینترنت هست ، چیز اضافه ای نداره ، دقیقا یه PVC جدید تعریف میشه با یورز و پس جدید . ( البته یه چیز جالب اینکه میتونی از رفیقات هزینه نصب بگیری براشون را بندازی )
    بعد اینکه حالا کاربرای حرفه ای ، کاربرای حرفه ای دنبال چین ؟ چجوری دسته بندی کردی کاربر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو ؟ آدم های حرفه ای مثلا آب نمیخورن ؟ این گیم نیکو ــه که حالا شاید شما فکر کنی برای ترافیکش نیست ، ولی برای پینگ 20 میلی ثانیه ، گیمر ها خیلی ترغیب میشن . من به شخصه خودم چون گیمرم ، پینگ برام خیلی مهمه توی بازی . و فایل نیکو هم که یه سایت دانلوده دیگه ، مثل همون سافت 98 و سافت گذر که میگی . ( البته سافت گذر که نسبت به سایت های دیگه محتوای خاصی نداره . فقط محتوا هایی که داره رو خوب ارائه میده . )
    من فکر میکنم شما توی نظراتت بیشتر دنبال خواسته هات هستی تا اینکه این طرح رو نقد بکنی رفیق . مثلا اینجا که میگی " لیچر " بزاره مخابرات . من یه سوالی دارم . مخابرات احمقه به نظرت ؟ گیگی 3 تومن داره میفروشه بعد لیچر بزاره که مفتی دانلود کنیم ؟ .
    در کل من به شخصه فکر میکنم این سرویس استارت خوبی برای رایگان شدن اینترنت داخلی هست و باید شدیدا حمایت بشه ، چون توی این گیر و دار اینترنت های بی کیفیت و گرون شرکت های اینترنتی . الان مخابرات داره کار های جدیدی میکنه و مسلما اگر موفق نشه کلا این مسیر کور میشه . به علاوه 8000 تومن پول یه ویندوزه که آدم در مغازه بخره ، توی این سایت آخرین ورژن هاشو من دیدم گذاشتن ..
    بعد اینکه خداوکیلی اینترنت شبانه شرکت ها ، حتی همین مخابرات شبی 1 -2 گیگ دانلود میکنه . با این سرویس میشه 24 ساعته زد دانلود !! تازه اینکه میگی شبانه ، خب آدم مثلا یه دانلود معمولی داره و واجب ، نمیتونه که بزاره شب دانلود کنه که . این سرویس بخصوص چون روی PVC جدید تعریف میشه ، حتی اگر اینترنت عادی هم حجمش تموم بشه مثلا ، آدم میتونه مثلا حداقل یه فیلمی آهنگی بازیی چیزی دانلود کنه .. برای خانواده هایی که مثلا اقتصادی کار میکنند و میخوان هزینه ی اینترنتشون رو بیارن پایین واقعا طرح خوبی هست . من فکر میکنم شما یه مقداری کم لطفی میکنی راجع به این طرح .. ظاهر جدید فایل نیکو رو هم که ببینید مشخصه که روی این سایت دارن وقت میزارن . من فکر میکنم اینطور درست نیست که شما حالا از مخابرات خوشت نمیاد یا هر چی ، یه جوری این طرح رو بکوبی . من خودم خیلی از وضع و اوضاع اینترنت مملکت راضی نیستم ، ولی خب یه حرکت های یکم خوب هم که میشه آدم باید حمایت کنه ! نه اینکه وایسه عقب و فقط بتوپه ..

دوست دارم پاسختون رو منطقی و خارج از تعصب بدونم حداقل برای خودم . اینجا که دعوا باهم نداریم ^_^
    مشکل دقیقاً همینجاست که شما مرتب می گویید "اگر چیزی بخواهم شب دانلود میکنم"!!!
    واقعیت این است که اکثر افراد اگر نرم افزاری را برای کار امروز احتیاج داشته باشید نمی توانند تا فردا صبح برای تمام شدن دانلودش صبر کنند
    سرویسی می تواند موفق باشد که 24 ساعته، 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس باشد

مغلطه نفرمایید بزرگوار ، شما که علم غیب ندارید که بدانید غذایی مسموم است یا خیر ، اول باید آزمایش کنید و بعد بگویید مسموم است یا خیر
    من خیلی نمیخوام بحث رو کشش بدم ولی حاضرم شرط ببندم این سرویس با این شرایط کنونی موفق نخواهد شد
    مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود!!
    شما کل این صفحات رو بگرد ببین چند مورد داریم که برا دانلود گلایه کنن تازه اینایی که اینجا هستن کاربرایی هستن که تقریبا با اینتر آشنا هستن و میان توی وب
    شاید باور نکنی ولی به عنوان مثال دو تا از دوستای خود من اینترنت گرفتن فقط برا شبکه های اجتماعی موبایلشون! یکیشون اصلا کامییوتر نداره یکیش هم اصلا وصل نیست به کامیپوتر
    به نظر من دیدتون اشتباه هست
    گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد
    ضمنا شما مثلا میگید طرف ماهی 8 تومن بده تا اگه یه چیزی خواست سریع دانلود کنه (این بر میگرده به همون دید اشتباهاتون) ولی از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟
    ضمنا این مقایسه هاتون اشتباه مثلا یعنی چی 8 تومن پول یه ویندوز در مغازه هست؟؟؟؟
    و در اخر به نظر شما یه اینترانت داخلی (اینترانت) ماهی چقدر ارزش داره که ادم براش بده؟ یعنی ارزشش بیشتر از ماهی 8 تومن هست؟ تازه من به شخصه اگه جایی باشه که اینترانت رو ماهی 8 تومن هم بده شاید نگیرم چون عملا هزینه اضافه هست و کمبودی ندارم از طرفی بخوام اینترانت بگیرم که از اینترنت استفاده نکنم (مثلا هزینه هام کم بشه) بازم به درد نمیوره چون با اینترانت خالی اکثر کاراهم لنگ میمونه
    موفق باشید

15. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •