من نمیدونم با چه دیدی به قضیه نگاه میکنید ، یا اینکه دنبال چی توی این سایته میگشتید . تقریبا اکثر نرم افزار هایی که افراد متعدد نیاز دارند رو داره و الانم هم که هی ریفرش بکنید میبینید که داره تند تند آپدیت میشه . داره روش کار میشه مشخصا !!
در مورد کانفیگ مودم تا حدی موافقم ، ولی خب یه باره و اینطوری که شما میگی " انقدر دنگ و فنگ" نداره ! زحمتشم دقیقا عین را انداختن اینترنت هست ، چیز اضافه ای نداره ، دقیقا یه PVC جدید تعریف میشه با یورز و پس جدید . ( البته یه چیز جالب اینکه میتونی از رفیقات هزینه نصب بگیری براشون را بندازی
.gif)
)
بعد اینکه حالا کاربرای حرفه ای ، کاربرای حرفه ای دنبال چین ؟ چجوری دسته بندی کردی کاربر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو ؟ آدم های حرفه ای مثلا آب نمیخورن
.gif)
؟ این گیم نیکو ــه که حالا شاید شما فکر کنی برای ترافیکش نیست ، ولی برای پینگ 20 میلی ثانیه ، گیمر ها خیلی ترغیب میشن . من به شخصه خودم چون گیمرم ، پینگ برام خیلی مهمه توی بازی . و فایل نیکو هم که یه سایت دانلوده دیگه ، مثل همون سافت 98 و سافت گذر که میگی . ( البته سافت گذر که نسبت به سایت های دیگه محتوای خاصی نداره . فقط محتوا هایی که داره رو خوب ارائه میده . )
من فکر میکنم شما توی نظراتت بیشتر دنبال خواسته هات هستی تا اینکه این طرح رو نقد بکنی رفیق . مثلا اینجا که میگی " لیچر " بزاره مخابرات . من یه سوالی دارم
.gif)
. مخابرات احمقه به نظرت ؟
.gif)
گیگی 3 تومن داره میفروشه بعد لیچر بزاره که مفتی دانلود کنیم ؟
.gif)
.
در کل من به شخصه فکر میکنم این سرویس استارت خوبی برای رایگان شدن اینترنت داخلی هست و باید شدیدا حمایت بشه ، چون توی این گیر و دار اینترنت های بی کیفیت و گرون شرکت های اینترنتی . الان مخابرات داره کار های جدیدی میکنه و مسلما اگر موفق نشه کلا این مسیر کور میشه . به علاوه 8000 تومن پول یه ویندوزه که آدم در مغازه بخره ، توی این سایت آخرین ورژن هاشو من دیدم گذاشتن ..
بعد اینکه خداوکیلی اینترنت شبانه شرکت ها ، حتی همین مخابرات شبی 1 -2 گیگ دانلود میکنه . با این سرویس میشه 24 ساعته زد دانلود !! تازه اینکه میگی شبانه ، خب آدم مثلا یه دانلود معمولی داره و واجب ، نمیتونه که بزاره شب دانلود کنه که . این سرویس بخصوص چون روی PVC جدید تعریف میشه ، حتی اگر اینترنت عادی هم حجمش تموم بشه مثلا ، آدم میتونه مثلا حداقل یه فیلمی آهنگی بازیی چیزی دانلود کنه .. برای خانواده هایی که مثلا اقتصادی کار میکنند و میخوان هزینه ی اینترنتشون رو بیارن پایین واقعا طرح خوبی هست . من فکر میکنم شما یه مقداری کم لطفی میکنی راجع به این طرح .. ظاهر جدید فایل نیکو رو هم که ببینید مشخصه که روی این سایت دارن وقت میزارن . من فکر میکنم اینطور درست نیست که شما حالا از مخابرات خوشت نمیاد یا هر چی ، یه جوری این طرح رو بکوبی . من خودم خیلی از وضع و اوضاع اینترنت مملکت راضی نیستم ، ولی خب یه حرکت های یکم خوب هم که میشه آدم باید حمایت کنه ! نه اینکه وایسه عقب و فقط بتوپه ..
دوست دارم پاسختون رو منطقی و خارج از تعصب بدونم حداقل برای خودم . اینجا که دعوا باهم نداریم ^_^
.gif)