یک کمک میدید دوستان؟!
این سایت براتون سریع لود میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مرورگرهای مختلف هم تست کنید ممنون میشم
یک کمک میدید دوستان؟!
این سایت براتون سریع لود میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مرورگرهای مختلف هم تست کنید ممنون میشم
تو یکی دو هفته اخیر چند نفر از این مسأله شکایت کرده بودند که تو صفحات قبلی مشکلشون رو طرح کرده بودن و برای خود من هم تو این دو سه روز و از جمله امروز چند بار این اتفاق افتاده که با وایمکس ایرانسل نتونستم وارد بشم و از طریق همون راه های دیگه ای که اسم نبردین! اومدم تو انجمن.
ممنونم![]()
منم با وایمکس الان حدود یه هفته هست که نمیتونم بیام اینجا![]()
من یوزر و پسوردی که برای ورود به بخش مدیریت مودم هست رو فراموش کردم. راهی برای بازیابی یوزر و رم ورود هست؟
ویندوز رو که عوض کردم حالا هرچی فکر می کنم یادم نمیاد چی بود این![]()
صفحه برای شما اصلا لود نمی شه یا به صورت یک رشته متن بهم ریخته میاد؟
الان که این پستو میدم مشکلی نداره اما هفته پیش اصلا لود نمیشد
دکمه ریست روی مودم را بزنید و نگه دارید تا چراغ هاش روشن خاموش بشه (یا چشمک بزنه)٬ همه تنظیمات مودم از جمله یوزر پس وای فای برمگیرده به حالت پیشفرض و میشه admin جفتش.
البته در این حالت نام کاربری و پسوورد وایمکس هم از تنطیمات مودم پاک میشه که باید مجددا وارد کنید تو مودم
سلام....آیا میشه با یک مودم(ازین مدما که دو تا شاخک داره!) بطور همزمان با دو اکانت وصل شد ؟
من عموم مودمش سوخته !! طبقه بالایمونه بعد با وایفای من وقتی میخاد وصل شه مستقیم میره تو اینترنت!! و نمیشه یوزر و پسه خودشو بزنه!!!خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
بله، امکان به اشتراک گذاری مودم بین چند کاربر با چند شناسه کاربری و گذرواژه وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)