باو این قیمتاش خیلی افتضاحه، وایرلس ماتریکسم بد نیستا ؛ پینگ 4.2.2.4 حدود 140-150 هست دانلودم 600-700 تا میده، مودمش 200 تومنه، سرویساشم ارزونتر...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
باو این قیمتاش خیلی افتضاحه، وایرلس ماتریکسم بد نیستا ؛ پینگ 4.2.2.4 حدود 140-150 هست دانلودم 600-700 تا میده، مودمش 200 تومنه، سرویساشم ارزونتر...
سلام، نگفتین که
دوستان سرعت دانلود شبانه رایگان مخابرات رو چند محدوده؟همون سرعت اسمی پهنای باند یا بیشتر یا کمتر؟
تا حالا کسی شبانه رایگان داشته؟
فرقی بین سرعت دانلود شبانه رایگان برای سرویس های مخابرات وجود داره مثلا بین 1 مگ با 512 فرقی هست یا همشون روی یه سرعت محدود شدن؟
این شرکت که رفتی شبانه داره ؟؟ من مودم که 400 تومان هست رو دارم و الانم روی وایرلس ماتریکسم ..و پینگم الان با 4.2.2.4 170 هست ..اگه این شرکته پینگش کمتر باشه و شبانه داشته باشه میرم روی این شرکت ...
اگه منظورت از مخابرات همون بیست نت باشه که تو هر تعرفه و هر سرعتی و هر حجمی ورداری کلا سرعت واقعی رو بهت میده ( مثلا ا مگ سرعت دانلود 120 تا 130 ) فرقینم نمیکنه کی دانلود کنی ! چه شب چه روز !
کلا بیست نت فقط تعرفه های 6 ماهه به بالاش شبانه رایگان داره که سرعتشم نسبت به حالت معمولی ( غیر رایگان ) هیچ فرقی نمیکنه !
اقا آرش اگه اینو میگی ک ملت هجوم نیارن به های وب باید بگم سخت در اشتباهی![]()
![]()
![]()
اقا این مخابرات جو گیره؟؟؟؟
مخابرات تهران رو نیگا بعد مخابرات شیراز
256 نامحدود مخابرات تهران
![]()
شما زنگ بزن بهت میگه 150 تا 300 نمیاد که دیگه بیشتر بگه! البته 4.2.2.4
خوب شما کا داری پینگ 4.2.2.4 چنده؟ پینگ بگیرید بگذارید
مخابرات 512 دوستم گرفته بود الان رفتم براش نصب کردم سرعتش حدود110 بود تغییر سرویس دادیم 1024 سرعتش دو برابر شد!
عجیبه مخابرات کریو روش جواب میده و همه سایتها را باز میکنه جز فیسبوک!
مودمو هم ریست کردم و سیستم هم ریست کردم چند بار هم امتحان کردم و کش و کوکی هم پاک کردم ویندوز هم تازه عوض کرده بودم!
ولی با پی ام ناین و تونل و ... فیسبوک باز می شد خیلی عجیبه! بقیه هم همین مشکل را دارند با کریو و فیسبوک بر روی مخابرات؟!
دادا من که نگرفتم سرویس هاشو میخوام بگیرم اگه گرفتم حتما میزارم
من کریو راحت تو فیسک بوک یو تیوب تویتر همه راحت میره
ما مخلص همه بچه های تاپیک هم هستیم... با اومدن 4 تا از دوستای گلمون کم نمیاره...فقط امیدوارم تبلیغش پشت قبض تلفن ( یعنی هر شرکتی تبلیغش رفت پشت قبض تلفن دیگه قشنگ باید اشهدشو خوند ) و خط 70 نره .....لامصب های وب داره بد تبلیغ میکنه ... بدددددد ... تمام سایتای پر بازدید صفحه تبلیغ زده بی شرف
اینم افزایش پینگ
![]()
اما بی وجدان تک کانکشن خوبی داره...
![]()
Last edited by arashsard; 23-07-2013 at 21:47.
داداش حتما در خودش میبینه که داره تبلیغ میکنه
حتما میتونه تعداد کاربرای زیادی میتونه ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)