بستگی داره تو چه شهری باشی شما
بنظر من آسیاتک خوبه...البته این نظر شخصی منه
بستگی داره تو چه شهری باشی شما
بنظر من آسیاتک خوبه...البته این نظر شخصی منه
بهیچ وجه باهاتون موافق نیستم
امیدوارم کسی بواسطه حرف شما بطور سر خود نره مودم بخره خصوصا TP-LINK
بنظر منم ممکنه ربطی نداشته باشه ولی بفرض شما رفتی TP-link خریدی بعد شرکتی که ازش اینترنت گرفتی وقتی زنگ زدی به پشتیبانیش بهت گفت ما اعلام کردیم که مودم های بفرض دی لینک با تجهیزات ما سازگاره اونقت چی میگی؟
همه اینو میدونن که ISP ها منتظر یه بهونن که مشکلشون رو بندازن گردنش. چه بهنونه ای بهتر از عدم تطابق مارک مودم با خاسته ی اونا؟
ضمنا حتی خود مخابرات هم اعلام کرده که TP و D لینک با تجهیزات من کاملا سازگارند ولی بقیه برندها بعضی مارکاشون سازگار نیستن. پس خود مخابراتم اینو میگه
من خودم اینترنتم از مخابراته و مودمم زاکسل. هیچ مشکلی هم ندارم. اگر برید تحقیق برند ( نه مارک ها ) متوجه میشید بهترین برند زاکسله هرچند ممکنه بعضی مارک های برندهای دیگه از بعضی مارک های زاکسل بهتر باشه.دی لینک حداقل 20 درصد از زاکسل ارزونتره. Tp که دیگه به حد dlink هم نمیرسه
ضمنا این بحث ها بیشتر برای کسائیه یه از مودم هایی با امکانات خاص استفاده میکنن نه کاربرهای خونگی. مثلا خاصیت شبکه کردن خیلی مهمه که کاملا به مودم بستگی داره و ضمنا باید شرکت هم ساپورت کنه
نتیجه
بهترین برند: زاکسل
بهترین انتخاب برند: اونی که شرکتتتون میگه
بهترین مدل: اونیکه خودتون بخواید و پولتون برسه
دوسته عزیز اگه ممکنه برای حرف های خودتون دلیل منطقی بیارید و یه رفرنس ارائه کنیدبهیچ وجه باهاتون موافق نیستم
امیدوارم کسی بواسطه حرف شما بطور سر خود نره مودم بخره خصوصا TP-LINK
بنظر منم ممکنه ربطی نداشته باشه ولی بفرض شما رفتی TP-link خریدی بعد شرکتی که ازش اینترنت گرفتی وقتی زنگ زدی به پشتیبانیش بهت گفت ما اعلام کردیم که مودم های بفرض دی لینک با تجهیزات ما سازگاره اونقت چی میگی؟
همه اینو میدونن که ISP ها منتظر یه بهونن که مشکلشون رو بندازن گردنش. چه بهنونه ای بهتر از عدم تطابق مارک مودم با خاسته ی اونا؟
ضمنا حتی خود مخابرات هم اعلام کرده که TP و D لینک با تجهیزات من کاملا سازگارند ولی بقیه برندها بعضی مارکاشون سازگار نیستن. پس خود مخابراتم اینو میگه
من خودم اینترنتم از مخابراته و مودمم زاکسل. هیچ مشکلی هم ندارم. اگر برید تحقیق برند ( نه مارک ها ) متوجه میشید بهترین برند زاکسله هرچند ممکنه بعضی مارک های برندهای دیگه از بعضی مارک های زاکسل بهتر باشه.دی لینک حداقل 20 درصد از زاکسل ارزونتره. Tp که دیگه به حد dlink هم نمیرسه
ضمنا این بحث ها بیشتر برای کسائیه یه از مودم هایی با امکانات خاص استفاده میکنن نه کاربرهای خونگی. مثلا خاصیت شبکه کردن خیلی مهمه که کاملا به مودم بستگی داره و ضمنا باید شرکت هم ساپورت کنه
نتیجه
بهترین برند: زاکسل
بهترین انتخاب برند: اونی که شرکتتتون میگه
بهترین مدل: اونیکه خودتون بخواید و پولتون برسه
دوسته عزیز شما منطق و عقلتو در نظر بگیر دیگه چیکار داری به اون پیشتیبان مسخره ؟؟؟
شرکت شاتل داره زیاکسل میندازه به مردم و شرکت آسیاتک داره D-LINK قالب میکنه ولی در کل ربطی نداره و شرکت مورد نظر با اینا قرار داد میبنده که محصولاتشونو بفروشه وگرنه ربطی نداره که مودم با تجهیزات هم خوانی داشته باشه
بهترین برند در حال حاضر برند LNKSYS یا همن لینکسس هستش به دلیل رابط کاربری خیلی راحتی ک داره ولی پس از اون از نظر رابط کاربری و مودم TP-LINK قرار میگیره و مودم های بسیار خوب و مرغوب با رابط کاربری خیلی راحت در حد همون لینکسس و قیمت خیلی پایین
دوسته من.من خودم مودم TP-LINK دارم شرکت آسیاتک گف مودم داری ؟ گفتم بله! دیگه چیزی نگف و از این چرندیات که باید مودم های مارو بیری و فلان اینا در کار نبود
حتی به مشکل هم بر خوردم اونا خطمو چک کردنو کارای لازمو انجام دادن و حتی گفتن مودمتو بیار تستش کنیم با مجود اینکه ماله اونا نبود بردم و تست کردن و روشم کار کردن ولی بازم بهونه ای نیاوردن چون کسی که خودش سواد داره و طرف مقابلشم احمق فرض نمیکنه که نمیاد از این حرف ها بزنه
ناهم خوانی برند ها در این شرایط رخ نمیده و خیلی نادره و البته ناهم خوانی تاثیر در کار نکردن نداره بلک در افت قدرت و سرعت میتونه تاثیر گذار باشه
این بحث واقعا برای من باعث خیر شد
یه سرچی کردم و دیدم بابا هر کی یه چیزی میگه
مثل سایر امور تو این مزینم هیچ وحدت نظری نیست. هرکی یه چیزی گفته. ولی من خب یه سری لینک برات گذاشتم که دوس داشتی میتونی ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجموعا اونچه که برداشت منه اینه که وحدت نظر وجود نداره و ضمنا tplink معروفتر از zyxel هست
البته بعضی صحبت از داغ کردن مودم کردن و یکی با افتخار گفته بود مودم من 10 ساعت تو روز کار میکنه!!!!
پسر خاله من dlink داره دو ساله شب و روز روشنه
من خودمم اصلا مودم رو خاموش نمیکنم و اصلا داغ کردن براش معنایی نداره
نمیدونم چرا بعضی برندها داغ میکنن!!!!
نتیجه ایکه من گرفتم اینه که دفاع از tplink معقولتر از زاکسله هرچند که ممکنه زاکسل بهتر باشه!
در زمینه همخوانی مودم و تجهیزات شرکت هام منم مثه شما فکر میکنم این یه دروغ بزرگه ولی خب بنظرمن اگر کسی مطمئنه که نمیخواد Isp عوض کنه بهتره که طبق نظر اون شرکت مودم تهیه کنه تا بعدا حرف و حدیثی نباشه
نتیجه نهایی: من بی سوادتر و بی تجربه تر از اونم که بخوام قضاوت کنم. فکر میکنم باید پست های قبلیم رو پاک کنم. البته نمیدونم قوانین اجازه بده یا نه.
مرسی بابت اینکه باعث شدید یه تحقیقی کنم
.
.
ببین دوسته عزیز مودم من هم TP-LINK هستش بله یخورده داغ میکنه ولی بنظر من اصلا چیز مهمی نیست و کیت هر سیستمی میتونه بنا به ولتاژی که واردش میشه و مقاومت های بسته شده تو اون دستگاه داغ کنه یا اینکه سیستم دفع حراری داشته باشه بهر حال اینا برای یه مودم ملاک نیست چرا که همون tp-link هم 3 سال گارانتی ذاشته براش(((( البته تو ایران هر جنسی بیشتر گارانتی داشت یعنی بیشتر خراب میشه ولی ای اصلا در مورد tp-link میتونم بگم که صادق نیستش و گارانتی خوبی داره و من خودم یبار اشتباهی مودمم رو مودمم رو آپدیت کردم و مودم سوخت ولی خوشبختانه شرکت tp-link بخ خوبی مودم رو برای من عوض کردن...همینجا ازشون تشکر میکنم))))
رفیق اینجا اومدیم که یاد بگیریم! شاید من داشتم اشتباه میکردم خیلی خوشحالم که رفتید و تحقیق کردیدنتیجه نهایی: من بی سوادتر و بی تجربه تر از اونم که بخوام قضاوت کنم. فکر میکنم باید پست های قبلیم رو پاک کنم. البته نمیدونم قوانین اجازه بده یا نه.
مرسی بابت اینکه باعث شدید یه تحقیقی کنم
حالا میخوام یه لنکشو برات بررسی کنم :مثل سایر امور تو این مزینم هیچ وحدت نظری نیست. هرکی یه چیزی گفته. ولی من خب یه سری لینک برات گذاشتم که دوس داشتی میتونی ببینی:
تمام تجهیزات و سیستم های مخابرات و همینطور اپراتور ها ساخت شرکت huawei هستش و شرکت خیلی خوبی هم هستشخود مخابرات، رسما مودم Huawei مدل MT800 و MT880 را معرفی کرده که بی نام و نشان و فاقد گارانتی است.
و فک میکنم برای همین مخابرات همچین مودمی رو پیشنهاد داده چون متخصصاش دارن با همین مودم کار میکنن بنابراین وقتی شما باهاشون تماس بگیرید بهتر میتونن راه حل ها رو ارائه بدن تا اینکه بگن باید بری تو فلان قسمتش و فلان چیز رو فعال یا غیر فعال کنی و شما هم بری و سردر گم بشی...بهر حال اگه از این دید شما میگید بهتر هستش که مودم مورد نظر شرکت ارائه دهنده رو بخریم بله کاملا حق با شماست لی در حالت کلی درست نیست
دوسته عزیز اینم مثل همون huawei هستش و مخابرات بسته به نوع کاربریش از این مودم ها داره استفاده میکنه ولی دلیل بر عالی بودنش نیست بهر حال شما باید نیازتونو در نظر بگیریدAsus : برخی از مدل های این مارک در شبکه مخابرات کار می کند.
با تشکر فراوان از شما دوسته عزیز
فکر میکنم دیگه حرفی نمونده و نتیجه ایکه من میگیریم اینه که:
1. کاربران خانگی ساده بدون هیچ مشکلی میتونن از هر برندی خاستن مودم انتخاب کنن و از نظر فنی بحث سازگاری یا عدم سازگاری با تجهیزات ISP ها یه حرف بی پایه و اساسه
2. واقعا بهترین معنایی نداره. بهترین وقتی معنا میشه که نوع استفاده شما و بودجتون مشخص باشه. هیچ برندی نیست که تو همه مارک ها و همه قابلیت ها حرف اول رو بزنه و رو دستش وجود نداشته باشه
امیدوارم این نتایجم غلط از کار در نیاد
Dostan MiKham Ye Tosiyeye Mohem Bokonam Ta jayi ke mishe ADSL Nagirid MIgid Chera Chon rahat Ghabele hacke -hala vase dostANI KE adsl Niyazeshone BAyad BEgam avalin kari ke bayad bokonid ine ke (PORT 23) KHodetono bebandid Va Dovomin kari ke bayad bokonid Ine ke password confing modemetono avaz konid age in kararo bokonid ehtemale ---- shodane user pass adsleton kheyli kam mishe![]()
عضو تازه وارد لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنیدDostan MiKham Ye Tosiyeye Mohem Bokonam Ta jayi ke mishe ADSL Nagirid MIgid Chera Chon rahat Ghabele hacke -hala vase dostANI KE adsl Niyazeshone BAyad BEgam avalin kari ke bayad bokonid ine ke (PORT 23) KHodetono bebandid Va Dovomin kari ke bayad bokonid Ine ke password confing modemetono avaz konid age in kararo bokonid ehtemale ---- shodane user pass adsleton kheyli kam mishe![]()
مگه عضو تازه وارد نیستید و باید مطالبتون بعد تایید نمایش داده بشه این چه تایید کردنیه ؟!!!
سلام
اولا واقعا عجیبه که پشت شما تائید شده
دوما عجیبه که میگید سعی کنید adsl نگیرید!!!!!!!!!
از ترس -- شدن کلا بیخیال نت شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا با سرعت 2 کیلو بابت بر ثانیه دایل آپ کار کنیم؟
ثالثا اینهمه یوزر adsl
کی میخواد کی رو -- کنه؟
اصولا هدف این -- چیه؟
یه حرفی بزن که حداقل احتمالش ضربدر خطرش از اسپیلون صفر بیشتر باشه
اولا ببخشید که اینگیلیش تایپ کردم -من شبا با یوزر یکی دیگه دانلود میکنم حالا فهمیدی هدف چیه؟ ..بیبن تو وقتی adsl میگیری از اون پورتی که تو گرفتی 200 نفر دیگه هم اشتراک دارن پس تو راحت میتونی با یه پورت اسکنر معمولی و چنتا چیز دیگه یوزر پسوور یارو رو -- کونی و با استفاده از شارژ مفت لذت کافی رو از net ببری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)