این هم نوع وکیومی شیر بخاری ازجنس پلاستیک
این هم نوع وکیومی شیر بخاری ازجنس پلاستیک
Last edited by kcnc; 19-05-2016 at 13:31.
نمیدونم تحلیل من درسته یا نه اما فکر میکنم در هر حال اگر شیر هم تووو مسیر بزاریم باز هم چون جریان اب رو قطع کردیم ممکنه باعث پوسیدگی بشه.
حالا اگر مسیرو کلا قطعا کنیم و اب داخل بخاری رو به وسیله فشار باد خالی کنیم چی؟؟؟؟
من با شروع سرد شدن هوا، لوله های رفت و برگشت بخاری را وصل و با شروع فصل گرما، دوباره لوله ها را از مدار آب موتور جدا میکنم تا هیچ آبی توی رادیاتور بخاری گردش نکنه و با چند بار فوت کردن داخل یکی از لوله ها، تمام آب باقی مانده در رادیاتور بخاری خارج میشه و اگر هم چیزی باشه تبخیر و خارج خواهد شد.
محل اتصال لوله های آب بخاری را هم که به هوزینگ موتور وصل شده را با کورکن هایی که دستی ساختم ،کور میکنم.
با این روش من مشکلی با زنگ زدگی و نشتی نداشتم و کلا اگر آب داخل رادیاتور باشه ولی جریان نداشته باشه، احتمال زنگ زدن بیشتر میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون علی اقا منم تقریبا همین کارو میکنم با این فرق که دو سر شیلنگ هارو با یک واسطه بهم وصل میکنم( البته روش شما بهتر و درست تره) و اب داخل بخاری رو هم با فشار باد خارج میکنم.اگر توو فصل گرما بخاری از مدار خارج نشه فوق العاده گرم میشه و با خارج شدن بخاری از مدار، خیلی از شدت گرمای داخل کابین کاسته میشه.
Last edited by diyukis; 19-05-2016 at 17:47.
سلام به همه ی دوستان
من تازه یه بیوک خریدم........
نیاز به باز سازی داره
یه دست رینگ پیستون میخاد با ابندی سوپاپ ها
اگه کسی از قیمت ها اطلاع داره لطفا کمک کنه
ممنون
جناب fashi0481
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
خرید بیوک را به شما تبریک میگم و امیدوارم با استفاده از تجارب و اطلاعاتی که در این کلوپ مطرح شده، اتومبیل را بخوبی بازسازی کنید
اینطور که متوجه شدم موتور نیاز به تعمیر اساسی داره و البته توجه کنید تا زمانی که موتور کاملا باز و اوراق نشده باشه، نمیشه دقیقا فهمید که چه مقدار هزینه داره و نیاز به چه قطعاتی خواهد داشت؟
اگر از بخشهای مختلف ماشین عکس بگیرید و در کلوپ نمایش بدید،( بدنه، موتور، تودوری و داشبرد و..) تا حدی امکان راهنمایی و مشاوره بهتر بوجود میاد. همینطور خصوصیات خودرو ( مدل سال و تیپ، نوع گیربکس و امکانات جانبی و شرایط بخشهای مختلف مثل کولر و بخاری و وضعیت کارکرد موتور، گیربکس، دیفرانسیل ، جلوبدی و لاستیکها و ....)
تا قبل از این اتومبیل آمریکایی داشتید؟
چقدر با مسائل فنی و تعمیرات خودروها آشنایی دارید؟
بعضی از کارها با کمی صرف وقت و حوصله، خیلی بهتر از مراجعه به تعمیرکار، قابل انجام هست و اگر از این روش استفاده کنید هزینه بازسازی خیلی کمتر خواهد شد.
ممنون جناب camaro it
ماشین بیوک مدل ۶۴ هست تیپ b3 ، دنده اتومات ، کولر و بخاری و هیدرولیک سالمه
ماشین ۴ سال خواب بوده نیاز به یه سری کار های جزیی داره
از لحاظ بدنه ، بدون پوسیدگی هست و سالمه، داشبرد هم بدون ترک هست
جلوبندی و فنر بندی سالم هست،دیفرانسیل هم سالمه
فقط گیربکس دنده درایو خرابه که همه ی لوازم هست فقط یه مکانیک میخاد که
لوازم رو ببنده روش
از لحاظ موتور یه ابندی سوپاپ و یه دست رینگه پیستون میخاد
اینم عکس از ماشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی شماره تلفن تعمیر کار وارد امریکایی و یدک فروش رو نداره؟
لطفا کمک کنید!!!!!![]()
منظور شما از "فقط گیربکس دنده درایو خرابه که همه ی لوازم هست " این هست که الان ماشین روشن میشه اما حرکت نمیکنه؟
اگر اینطور باشه پس در ابتدا احتمالا نیاز به اورهال کامل گیربکس هست و این کار هم نیازمند داشتن تجربه و در مسائل فنی گیربکسهای اتوماتیک هست و با توجه به مطالبی که نوشتید فکر میکنم نیازدارید به مکانیک مراجعه کنید.
اگر ساکن تهران هستید احتمالا بعضی از اعضاء هم بتونن راهنمایی مناسبی برای مراجعه به مکانیک وارد و فروشنده لوازم یدکی بکنند هرچند که اکثر کارها توسط خود ما انجام میشه و خیلی از قطعات را هم اگر لازم باشه دست دوم پیدا میکنیم که گاها بهتر از نو جواب میده چون اصل آمریکایی است.
این مسئله را در نظر بگیرید که هر گیربکسی ارزش تعمیر نداره و بعد از مشخص شدن وضعیت گیربکس و اینکه چه ایراداتی داره و نیاز به چه قطعاتی هست و هزینه تخمینی چقدر میشه، این آگاهی بدست میاد که آیا ارزش تعمیر داره و یا بهتره که با یک نمونه سالم دست دوم تعویض بشه؟
توصیه میکنم در ابتدا روی قضیه گیربکس کار کنید تا ماشین قادر به حرکت باشه و برای این کار با روشن کردن موتور، و چک کردن سطح روغن گیربکس، بازدید از لوله های رفت و برگشت روغن به کولر روغن گیربکس، لوله وکیوم بغل گیربکس، سوپاپ یکطرفه روی سنگ موتور مربوط به وکیوم گیربکس، سیم سبقت و اتصالات شیفتر و لینکها و... از سلامت و کارکرد درست اونها مطمئن شده و در ادامه ببینید چرا ماشین حرکت نمیکنه و یا اگر حرکت میکنه، چرا بد عمل کرده و دنده ها خیلی دیر یا زود تعویض میشه؟
همینطور محل نشت احتمالی روغن گیربکس را چک کنید( اطراف کارتل روغن یا سیم سبقت، هواکش گیربکس و یا کاسه نمد گلدانی عقب و بخشهای دیگه)
مطالب زیادی در مورد گیربکس اتوماتیک در کلوپ نوشته شده، و اگر با تعیین سطح روغن گیربکس اتوماتیک آشنایی ندارید، بطور خلاصه اینکه موتور را روشن کنید، مقدار کمی به سمت جلو یا عقب حرکت کنید و در نهایت با توقف کامل و قرار دادن شیفتر در حالت پارک ( P ) و کشیدن گِیج روغن گیربکس، سطح روغن را چک کنید.
اگر ماشین اصلا تابحال حرکت نکرده، قبل از هر کاری گیج روغن گیربکس را بکشید و ببینید اصلا روغن داره یا خیر؟
مشکلاتی که در توربین هم میتونه وجود داشته باشه در کیفیت کار گیربکس تاثیر زیادی داره و چک کردن اون قطعه هم ضروری است.
با بازکردن درب رادیاتور و نگاه به وضعیت کولر روغن گیربکس، از سلامت این قطعه هم مطمئن باشید چون ممکنه دچار پوسیدگی شده باشه و باعث ورود آب به داخل گیربکس بشه، همینطور وجود احتمالی روغن گیربکس در آب رادیاتور را هم چک کنید.
دوستان حاضر در کلوپ تجربه های خوبی در مورد گیربکس اتوماتیک دارن و اگر از وضعیت بخشهای که اشاره کردم توضیحات لازم را بنویسید، میتونیم راهنمایی های خوبی برای شما داشته باشیم.
در مورد موتور که اشاره کردید فقط نیاز به رینگ و آب بندی سوپاپ داره، فکر میکنم این گفته فروشنده باشه چون اکثرا برای اینکه توضیح مشخصی در مورد وضعیت سلامت موتور نداده باشن و یا اینکه اطلاعات اونها در مورد موتور ماشین کامل نیست، از همین نوع عبارات و جملات کلیدی استفاده میکنن.
مطمئن باشید تعویض رینگها و گرین کردن سوپاپها به تنهایی ، نمیتونه موتور سالم و قدرتمندی برای ماشین بوجود بیاره و به احتمال قریب به یقین نیازمند تراشکاری ( سیلندر، سرسیلندر، میل لنگ ) هست و البته تعویض و یا اصلاح بخشهای دیگه موتور.
تاکید میکنم در مورد تعمیرات عجله نکنید و اجازه بدید تا وضعیت کاملا روشن شده و مشخص بشه که دقیقا مسیر و روش بازسازی بخشهای مختلف به کدام سمت و با چه مقدار هزینه تخمینی هست، که در غیر این صورت ممکنه هزینه اضافی بکنید اما به نتیجه دلخواه نرسید.
![]()
Last edited by camaro lt; 20-05-2016 at 13:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)