تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 902 از 1126 اولاول ... 4028028528928988999009019029039049059069129521002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,011 به 9,020 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یعنی شما پی سی ندارید؟صدای هارد لپتاپتون چطوره؟مخصوصا صدای روشن و خاموش شدنش؟!من برنامه های cleaner زیادی روی سیستمم نصب کردم ولی هیچ کدوم تاثیری روی سرعت نگذاشت!!بهترین برنامه برای افزاییش سرعت هارد چیه؟میتونی بگین تا من دانلود کنم؟!ضمنا من روی ویندوزم کلی برنامه نصب هست با تعویض ویندوز کلی برنامه های من پاک میشه؟!من این هارد رو برج 12 سال 91 به قیمت 275000 تومان با گارنتی دریا کامپیوتر خریدم!با تعویضش کلی ضرر میکنم!!چند تا مدل کم صدا و پرسرعت هارد 1 و 2 ترابایتی رو نام ببرید؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا ata اینم بنچمارک hd tune که همین الان گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما پی سی ندارید؟صدای هارد لپتاپتون چطوره؟مخصوصا صدای روشن و خاموش شدنش؟!من برنامه های cleaner زیادی روی سیستمم نصب کردم ولی هیچ کدوم تاثیری روی سرعت نگذاشت!!بهترین برنامه برای افزاییش سرعت هارد چیه؟میتونی بگین تا من دانلود کنم؟!ضمنا من روی ویندوزم کلی برنامه نصب هست با تعویض ویندوز کلی برنامه های من پاک میشه؟!من این هارد رو برج 12 سال 91 به قیمت 275000 تومان با گارنتی دریا کامپیوتر خریدم!با تعویضش کلی ضرر میکنم!!چند تا مدل کم صدا و پرسرعت هارد 1 و 2 ترابایتی رو نام ببرید؟؟
    1. PC ندارم .
    2. هارد ديسكهاي 2.5 اينچي لپتاپي كه 5400rpm هستند معمولاً خيلي كم صدا هستند .
    3. اگر برنامه هاي Cleaner تاثيري نداشته پيشنهاد ميكنم يكبار win عوض كنيد . نصب نرم افزارهاي زياد و غير ضروري و وجود سرويسهاي فعال زياد كه همراه با Load شدن ويندوز اجرا ميشوند يكي از عوامل كاهش سرعت بالا آمدن ويندوز هست .
    4. اگر در مورد صدا خيلي وسواس داريد من پيشنهاد ميكنم SSD درايو بخريد كه بيصدا هست . به هر حال هارد ديسكها با داشتن اجزاء متحرك نميتونند كاملاً بيصدا باشند . ميتونيد سيگيت از سري 7200.14 بخريد .

اين تست ، نرمال هست و مسئله غير عادي ديده نميشود .

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نرم افزار خوب cleaner نگفتین چه برنامه ای خوبه؟ضمنا من کل سرویسهای load غیر ضروری رو از طریق نرم افزار 360 amigo غیر فعال کردم ولی سرعت درست نشد؟!راستی سرعت هاردم تو اسکرین شات چطوره خوبه؟!ضمنا چرا گاهی اوقات موقوع روشن شدن هارد(هد هارد) اون صدای قارت رو نمیده و هارد بیصدا فعال میشه؟!ایا مشکلی داره هد هاردم؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

راستی سیگیت باراکودا 14 یک ترابایت کم صدا هست؟!یا مثل مال من موقع روشن شدن صدای قارت هد میده؟!سرعتش از هارد من با این بنچمارکی که گذاشتم بیشتره؟؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی سیگیت باراکودا 14 یک ترابایت کم صدا هست؟!یا مثل مال من موقع روشن شدن صدای قارت هد میده؟!سرعتش از هارد من با این بنچمارکی که گذاشتم بیشتره؟؟
    اقا هارد سرو صدا داره من ۲تا هارد روسیستمم هست جفتش هم صدا میده و شبیه هم هم نیستن تازه یکیش سایلنت هست مدل گرین یکیش هم بلو هر دوتاشون صدا دارن مهم نیست مخصوصا موقعی که سیستم رو روشن میکنم با تموم قدرت میچرخن دوتاشون شما مطمئنید مال هارده ممکنه مال فن ها باشن اصلا مال هارد نباشه همه هارد ها هم یه صدایی مثل ویبره گوشی دارن یه خورده بلند تر موقع روشن شدن من روی ۵-۶ تا هارد مختلف مال سال های مختلف و مارک ها و مدل های مختلف دیدم رو هیتاچی و وسترن و سیگیت و مکستور و .... همشون صدا دارن فقط اس اس دی صدا نداره و فلش دیوی دی رایتر هم که جای خود داره اگر صداش براتون خیلی مهمه یه هارد وسترن دیجیتال گرین بخرید که وقعا بی صدا هست چه تو لود باشه چه نباشه قیمتش هم یک تراش ۲۰۰ هست و سرعتش هم مثل همین هاردتون هست اگر میخواهید خیلب سریع هم باشه میتونید بلک بخرید که خیلی گرونه ۳۳۰ من قیمت دارم که نثل این که صداش هم همچین کم نیست

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا ata نظرتون رو راجع به اینکه هارد من موقع روشن شدن مثلا هر 20 بار یک دفعه صدای قارت هد شنیده نمیشه علتش چیه؟ایا هد هارد من ایراد داره؟یا داره خراب میشه؟لطفا راهنمایی کنید!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا ata لطفا منو راهنمای کن

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا اتا من هستم منتظرتون هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان من به یه مشکل برخوردم وقتی هارد اکسترنالم (wd 1Tb)رو وصل کردم و انلوکشو زدم سه درایو که داشتم دوتاشو آورد سومی و اسمشو عوض کرد حالا تو سومی که کلا هیچی نیست تو اونیکی درایو ها هم اسم پوشه ها هست ولی میری داخلش خالیه درحالی که حجم درایو های رو پر نشون میده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •