به نظر من هر دوی hs20 و hx100 از fz100 بهتر هستن. fz100 رفتار نویزی خوبی نداره. ولی از اونجایی که هیچ کدوم از hs20 و hx100 به صورت درست و حسابی تست نشدن فعلا زوده گفت کدوم یکی بهتر هستن. باید منتظر review سایت های معتبر موند.
به نظر من هر دوی hs20 و hx100 از fz100 بهتر هستن. fz100 رفتار نویزی خوبی نداره. ولی از اونجایی که هیچ کدوم از hs20 و hx100 به صورت درست و حسابی تست نشدن فعلا زوده گفت کدوم یکی بهتر هستن. باید منتظر review سایت های معتبر موند.
اینها دو دوربین متفاوت در دو گروه متفاوت هستن
g12 ّبرای کسانی طراحی شده که نیاز به تنظیمات سریع بر روی بدنه و به صورت دستی و همینطور کیفیت بالا دارن. مثل افرادی که slr دارن و نیاز به یه دوربین کوچک ذخیره یا تو سفر دارن که سبک باشه. زومش هم پایینه
ولی
sx30 برای خانواده ها و افرادی که میخوان همه چیز رو تو یه دوربین داشته باشن. مثل زوم زیاد و البته کیفیتش پایین تر از g12 هستش. چون کیفیت خیلی واسه این افراد مهم نیست.
به نظر من sony hx100v بخرید. فقط باید کمی صبر کنین تا بیاد به بازار
دوستان کسی میتونه جواب منو بده؟، خیلی ممنون میشم
سلام من يك دوربين ديجيتال از 100تا 150 هزار تومان مي خوام فقط مي خوام عكس با كيفيت بگيرم -و امكاناتي در حد خودش داشته باشه يك دوربين كار درست برام معرفي كنيد . ممنون
دوستان من اينا خريدم نظرتون در مورد اين گوشي چي هستش HS10 فوجيلطف كنيد بگيد
دوربین نیمه حرفه ای حدو 500 میتونی S95 کانن بگیری
و زیر 400 هم SX210 بهترینه![]()
سلام
دوستان عزیز لطفا چندتا فروشگاه اینترنتی معتبر بدید میخوام برم sx130 کنن رو بگیرم. رفتم از دی.جی کالا بخرم موجودیش تموم شده بود شانس من.
امیدوارم مشکیش گیرم بیاد ، چون رفتم از بازار بگیرم فقط نقره ایشو داشتن خوشم نیومد ازش.
بهرحال یک بار دیگه دمتون گرم بابت راهنماییاتون
فروشگاه chare.ir این دوربین رو داره . ظاهرا مشکی هم هست
280 هزار تومان هست با ارسال رایگان
15 ماه گارانتی به همراه 15 ماه بیمه بدنه
موفق باشید
حدود یک ماهه که میخوام دوربین دیجیتال بخرم حد اکثر 350 تومن خیلی مدلها رو برسی کردم در نهایت بین لین دو مدل موندم خواهش میکنم راهنماییم کنید:
سونیH70
کنون sx210
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)