نمره هایی مثل 3.5 هم میتونیم بدیم یا باید درسته باشه؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
نمره هایی مثل 3.5 هم میتونیم بدیم یا باید درسته باشه؟
تایید میشه 100%! خیلی مزخرفه کلا!
دی کارمو معلومه که چرا....بعد قطبی میگه روحیه نداره این بازیکن بلد نیست شوت بزنه اون وقت...
نیکی جون هم که معلومه 2 تا گل
رند باشه بهتره
بعدا توی حساب کردن میانگین خودش اونجوری میشه.
سلام ..مبارک باشه ..نیمه اولو من تو راه بودم ندیدم نمیتونم نمره بدم ...نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم .. فقط این دی کارمو مشکل روحی داره وگرنه بازیکن خوبیست ... اون دروازه خالی رو گل نکردن فقط مشکل روانی داره و بس ...
ولی فراموش نکنیم که هر وقت دی کارمو میاد انصافا روند هجومی تیم شدت بیشتری میگیره
از طرفی خوب مدافعای حریف رو پرس میکنه و اجازه بازی سازی از دفاع رو بهشون نمیده
نصیرزاده : فنيترين پنالتي ليگ برتر گرفته نشد
کانون هواداران پرسپولیس : هوشنگ نصيرزاده اظهار داشت: مسابقه پرسپوليس و سپاهان را محسن تركي و رضا سخندان از مشهد و فروغي از تهران قضاوت كردند. در دقيقه 27، شليك مدافع سپاهان به پاي اصغري برخورد كرد و توپ در موقعيت آفسايد به عمادرضا رسيد. اين گل در آفسايد به ثمر رسيد و كمك داور جا ماند. وي افزود: در دقيقه 34 شايد تركي بهترين تصميم خود را گرفت. زماني كه عماد رضا باعث سرنگوني باقريها در محوطه جريمه شد، به درستي دستور ادامه داد و گل سپاهان به ثمر رسيد. بايد براي اين صحنه او را تشويق كرد. نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 35 يك بازي خطرناك اعلام كرد كه هيچكس به جز او به اين خطا اعتقاد نداشت. در دقيقه 43، شليك بازيكن پرسپوليس به دست مدافع سپاهان برخورد كرد كه به دليل نزديكي صحنه، قدرت توپ باعث شد دست مدافع از حالت عادي خارج شود و اين صحنه پنالتي نبود. اين كارشناس داوري خاطر نشان ساخت: در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه ميتوانست فنيترين پنالتي باشد. تركي اين پنالتي كولينايي را نگرفت.
شايد داوران ديگر نيز اين صحنه را پنالتي نميگرفتند. در دقيقه 59 مازيار زارع نيز مانند هادي عقيلي به دليل اعتراض به داور اخطار گرفت. آنها بايد ميدانستند آستانه تحمل اين داور در مقابل اعتراضها بسيار پائين است و با كمترين گفت و گويي دست به جيب ميشود.
نصيرزاده ادامه داد: در دقيقه 76 هادي عقيلي با هنرمندي فوقالعاده، خود را به زمين زد كه داور به درستي به او كارت زرد نشان داد؛ اگرچه به دليل شلوغي محوطه جريمه ميتوانست به اين مدافع اخطار ندهد. در مجموع بايد گفت بجز گل آفسايد عماد رضا و يك ضربه پنالتي فني، در ساير مسابقه به خوبي قضاوت كرد.
جالب اینجاست فیرات به داوری اعتراض داشت![]()
ناراحت بود که چرا داور برای سپاهان گل نزده فکر کنم! و البته ناراحت بود چرا داور ستاره های غیرکاغذی!! پرسپولیس رو اخراج نمی کنه
![]()
![]()
نيكبخت: پاسخ شايعات را با در آغوش گرفتن قطبي دادم
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل سپاهان عنوان كرد: برخلاف شايعات، مشكلي با افشين قطبي ندارم. امروز همه شاهد بودند پس از گلزني به سوي وي رفتم تا پاسخ شايعات را بدهم.
وي با اشاره به جريان مسابقه، اظهار داشت: بازي خيلي حساسي بود. خوشحالم گل زدم. هواداران مدتها است با تمام وجود حامي من هستند. به همين دليل، بايد پاسخ محبت آنها را ميدادم كه 2 گل به ثمر رساندم.
وي ادامه داد: هرگز نگفتم به تيم ملي فكر نميكنم. اگر مرا به اردو دعوت كنند، حاضرم در خدمت تيم ملي باشم. چنانچه دعوت نشوم، براي سايرين آرزوي موفقيت دارم و دعا ميكنم.
واعظی (3.75) باقری ها (2) سپهر حیدری (3) آتسو (3) پژمان نوری (4.5) مجتبی شیری (3) مازیار زارع (3.5) علی کریمی (4) کریم باقری (4.99) نیکبخت ( 5) پترویچ (4.98) دی کارمو (.75) منصوری ( 4)
بهترین : نیکبخت که غوغا کرد
بدترین دیکارمو که ابروی هرچی مهاجمو برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)