گوش که به حرف نمیدی همینجوری میری copy میکنی
خوب خدا رو شکر![]()
90% کارت حل شد الان
پچ جدیده بازیو نصب کن درست میشه....
مورتال چی شد ؟ اونم درست شد؟![]()
گوش که به حرف نمیدی همینجوری میری copy میکنی
خوب خدا رو شکر![]()
90% کارت حل شد الان
پچ جدیده بازیو نصب کن درست میشه....
مورتال چی شد ؟ اونم درست شد؟![]()
Last edited by MH_FashisT; 20-07-2011 at 14:33.
اره دمت گرم رفیق هم این درست شد هم مورتال.
فقط میشه پچشو برام بزاری؟؟
یک دنیا ممنونم ازت.![]()
صبر کن اگه پیدا کردم
تو همین پست میزارم
خودتم میتونی اینجا دنبالش بگردی
راستی killzone3 فقط از رو هارد داخلی اجرا میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 20-07-2011 at 15:08.
با سلام.
ps3 رو باید آپدیت و کپی کرد؟ چند وقت به چند وقت باید کار کپی و آپدیت رو انجام داد!؟
بوت dvd هم می خواد!؟
بازی James Bond 007 : Quantom Scale و Need For Speed Shift 2 : Unleashed توی مولتی من انتخابشون می کنم وقتی میرم بیرون Quantom Scale رو میزنم اما صفحه سیاه میمونه و بازی نمیاد .
بازی Assassins Creed Brotherhood توی مولتی من انتخابشومن می کنم اما موقع اجرای بازی مینویسه : game disc is dirty or damaged اما سی دی بازی کاملا تمیز و بقیه بازی ها هم میاد .
چرا ؟
دوست عزیز دو سه مدل داره کدومو باید بگیرم؟؟بعد این سایته مطمئنه؟؟ نزنه یه وقت اپدیتو به فنا بده؟؟!!
اره دیگه اگه رو هارد داخلی نبود بازی اصلا اجرا نمی شد.
این ارور split game رو چطور میشه رو همون اکسترنال حل کرد ؟ های 160 پره واسه split gmae
ماله تو اروپایی هست اونیو بگیر که با ...bles شروع شده
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
صفحه سیاه شدن یا ماله eboot هست یا ماله پچ بازی
شما اول با توجه به ریجن بازیت eboot orginlaesho پیدا کن بعد توی پوشه بازی همونجا که eboot قبلیه بازی هست replace کن
اینم پچ مورتال کمبت :
--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش : آها پچ کیل زون 3 رو میخواستی وایسا ببینم پیدا میشه
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اینم پچ کیل زون 3 Killzone 3 1.08 Patch BLES01007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش شاید یکی از دلایلش این باشه اما همیشه این نیست!
من خودم پرنس پرشیام فارگتن سند میومد صفحه سیاه میشد کلی ایبوت هم دانلود کردم درست نشد آخر سر یکی از بچه ها گفت باید از هارد بیرونی اجرا بشه سلکت و ضربدر بزن درست میشه دیدم درست شداگه ایراد مال پچ بازی باشه از اولش نمیاد بالا میگه فریمورتون رو باید آپدیت کنید.اگرم برای ایبوت باشه بازم از اول نمیاد بالا ارر میده گاهی اوقات هم میره تو بازی به قول شما صفحه سیاه میشه
خلاصه اینکه همیشه سیاه شدن صفحه هنگام شروع بازی نشونه ی پچ و ایبوت نیست اینو مطمئنم ولی برا چی اینجوری میشه نمیدونم
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
آقا این مولتی من جدیدا که دوستان چند صفحه قبل لینکش رو گذاشتن این مشکل رو کم و بیش حل میکنه در واقع یک سوم یا نصف بازی رو میریزه و بقیش تو خود هارد اکسترنالت میمونه و میتونی از رو خود هارد اکسترنال اجراش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)