شاید هم دکمه ی مثلث شما هنوز باز نیست.
یکی دو مرحله برید جلوتر دکمه ی مثلث که باز شد دوبازه برگردید عقب جلوی همین درخت همین کار رو تکرار کنید. بعدش هم با اون غول قرمز بجنگید تا دعای بارون رو بهتون بده.![]()
شاید هم دکمه ی مثلث شما هنوز باز نیست.
یکی دو مرحله برید جلوتر دکمه ی مثلث که باز شد دوبازه برگردید عقب جلوی همین درخت همین کار رو تکرار کنید. بعدش هم با اون غول قرمز بجنگید تا دعای بارون رو بهتون بده.![]()
با اجازه ی علی آقای گل:
1- بازی ها رو اول کپی کن روی کامپیوتر بعد از توی PSP مموریو فرمت کن. بعد از کپی خور کردن هم بازیا رو برگردون.
2- نه دیگه نمیخواد.
3- منظور همون پوشه ی عکس ها و ف.لدر CFWEnabler هست. اگر توی مسیر هایی که تو آموزش هست این فولدر ها وجود داره دیگه نمیخواد کپی کنید توی مموری.
4- شما هر چیزی رو که ریختید روی PSP دیگه پاکش نکنید. حجم زیادی هم نمیگیره. هروقت کپی خورش پرید راحت میتونید با همون عکس اول و برنامه ی CFW در عرض 20 ثانیه کپی خورش کنید.
فقط من خودم با این روش خیلی آسان هر کاری کردم دستگاه خاموش شد با همه ی عکسها و از اون آموزش قبلی استفاده کردم.
سلام
یک سوال دارم
شارژ پی اس پی چند ساعت می میونه من خودم بیشتر از 3 ساعت با هاش بازی می کنم تموم می کنه
به نظر شما فقط چسب ال سی دی برای پی اس پی بسه چون من یه قاب رو پی اس پی انداختم پی اس پی رو هم زشت کرد وهم بزرگ و هم دکمه هاش بد شد .
من از وقتی خریدم دارم راحت باهاش 4-5 ساعت بازی میکنم.(البته با نور صفحه حداقل)
بله برچسب lcd کافی هست.اون هم برای خش نیفتادن lcd که حساس ترین جای psp هست.
قاب و کاور و.... را هم بیخیال بشو.
کلا به نظر من چه برای psp چه بقیه وسایل بدرد نخور هستند.
حالا به فرض بدنه psp چند تا خش برداش یکم هم رنکش ریخت چی میشه؟
بهتر از این هست که با اینجور کاور ها و قابها psp را زشتش کنیم.
S E V E N
1. روشنش کن بعد وصلش کن به کامپیوتر بعد تو همون درایو پی اس پی یه پوشه با حروف بزرگ درست کن به نام
ISO
بعد اگه نشد برو بازار بده به یکی دو سوتو برات هک کنه مال منم مرده همین کارو کرد درست شد البته بعضی موقع مموری ممکنه مشکل داره مال من تقلییه ولی سرعت بالا است و من راحتم با هاش
آقای چوری صفحه من روی
Wide
است
Wide
مال پی اس پی 3000 است یا 2000
Last edited by Hunter lord; 13-07-2009 at 14:49.
بابا چرا بچه مردم را گمراه میکنی؟(شوخی)
چرا بره بازار پول بده برای کپی خور کردن در صورتی که خودش راحت میتونه توی خونه انجام بده؟
اگر منظورت Color Space هست که میگی روی WIDE این حالت برای 3000 هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره خوب میدونم باسه گوش خوب نیست خودمم برا هدفونش یه NC22 سونی گرفتم 70 تومن ولی باز می خوام اگه میشه این کارو کرد بدونم (بیشتر برا یکی از دوستام می خوام تا خودم)
اینم بگم برا گوشی های UIQ سونی اریکسون یه هک هست که صدارو زیاد می کنه ششدید ولی کیفیت اصلا پایین نمی یاد گفتم شاید باسه psp هم باشه
ممنون
بچه ها روی حالت استندبای بزاری باطری کم میکنه؟
اگه نه چرا مال من 5% کم شد؟؟
سلام
علی آقا من( psp 3000 (3004 pb رو با این روش خیلی آسون هر کاری کردم هک نشد.
بعد از اینکه فایل ها رو از pc به psp منتقل کردم و restore default میکنم بعد از اینکه chickhen رو میزارم رو آخرین عکس که اسم
عکسslim هست بعد از چند لحظه خاموش میشه ! یه بار هم شانسی بعد از انتخاب chickhen روشن خاموش شد که وقتی رفتم
cfwenabler رو زدم دستگاه اونجا خاموش شد .
میگم بریک نشه آبروم بره ؟؟؟؟!!!!!
نکنه این هکی که ساختی ( روش آسون ) فقط به اسلیم ها میخوره ! امتحان کردی؟؟ ( ناراحت نشی ! )
من چیکار کنم ؟؟؟؟
منم گفتم دوست من.
من هم 3004 دارم.
با روش خیلی آسان نتونستم. با اون یکی روش که فایل ها رو دستی کپی میکنی با همون دفعه ی اول کپی خور شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)