اقا کسی نمی تونه در مورد چرخش دوربین در بازی dead space راهنمایی بهتر کنه واگر مشکل از کرک هستش کرکی جدید ی معرفی کنه ممنون میشم دوستان
اقا کسی نمی تونه در مورد چرخش دوربین در بازی dead space راهنمایی بهتر کنه واگر مشکل از کرک هستش کرکی جدید ی معرفی کنه ممنون میشم دوستان
سلام.من بازي the great escape را دانلود كردم كه به صورت پارت پارت هست.با برنامه 7-Zip هم باز نشد و ناقص باز ميشه.تمام قسمت هاش هم كامل دانلود كردم.ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد.با اين برنامه hjsplit هم نشد.ممنون
Last edited by رايانه; 26-06-2009 at 10:38.
سلام دوستان من چند روز پیش بازی X-Men Origins:Wolverine رو خریدم.نصبش کردم ولی تا لودینگ ابتدایی بازی میره بعد میپره بیرون و don't send میده.صفحات قبل رو هم خوندم و تمام کارهایی که دوستان پیشنهاد کرده بودند انجام دادم.(تغیر ویندوز-دانلود فایل کرک و جایگزین کردن اون-روش COD 5 -دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک).مشخصات سیستمم هم اینه:
Geforce 9500 1 gig
Intel Core Duo CPU E733
3.00 GB of ram
MotherBoard:P5KPL SE
آیا راهی داره که این درست بشه؟
Last edited by daniel45; 25-06-2009 at 22:47.
مثل اینکه اینجا فقط می پرسند و کسی جواب نمی ده. لطفا یکی به پست بالا جواب بده. ممنون می شیم.
چجوري بازي هايي كه روي ويندوز xp قابل اجرا نيستند(مثه hitman1) روي ويندوز xp اجراشون كرد؟!
شما برو توی setting و گزینه vsync رو غیر فعال کن تا بهتر بشه.
دوست من شما تاریخ کامپیوترت رو 2007 یا 2008 کن و برو توی بازی ببین میشه یا نه.مثل اینکه اینجا فقط می پرسند و کسی جواب نمی ده. لطفا یکی به پست بالا جواب بده. ممنون می شیم.
به قول یکی از دوستان (Oracle eldorado) باید از 1 کلک رشتی استفاده کنی :ديچجوري بازي هايي كه روي ويندوز xp قابل اجرا نيستند(مثه hitman1) روي ويندوز xp اجراشون كرد؟!
البته بگیر نگیر داره و برای من خیلی کم اتفاق افتاده که بگیره.
شما روی آیکون بازی رایت کلیک کن و برو قسمت پروپرتیز. بعد از اونجا برو قسمت compatibility بعد اون تیک run this program in compatibility mode for رو بذار و ویندوز مورد نظرت رو انتخا کن.
ولی من کم دیدم جواب بده.
سلام
من sims3 رو نصب کردم کرک هم ریختم وقتی میخوام اجرا کنم این error رو میده: You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3
Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.
آخرش هم دوباره سریال میخواد همونی رو که بازی رو نصب کرده میزنم میگه اشتباه
سلام...دوستان من موقع اجرای بازی legendary با این ارور روبرو میشم..این فایل رو هم دانلود کردم و در system32 ریختم بازم همین ارور رو میده..چیکار کنم ؟..مرسی
تصویر ارور ! :
![]()
وینرار را دارم ولی ارور میده و باز نمیشه....
دوربین این بازی کلا مشکل داره یعنی اینکه نسبت به بازی های دیگه فرق داره و یکم سخت تره ولی عادت میکنی بهش!اقا کسی نمی تونه در مورد چرخش دوربین در بازی dead space راهنمایی بهتر کنه واگر مشکل از کرک هستش کرکی جدید ی معرفی کنه ممنون میشم دوستان
منظور از اینکه می چرخه چیه؟ یعنی الکی می چرخه؟
اون DirectX رو باید نصب کنی!سلام...دوستان من موقع اجرای بازی legendary با این ارور روبرو میشم..این فایل رو هم دانلود کردم و در system32 ریختم بازم همین ارور رو میده..چیکار کنم ؟..مرسی
تصویر ارور ! :
معمولا تو DVD بازی هستش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)