تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 901 از 1547 اولاول ... 40180185189189789889990090190290390490591195110011401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقایی که قبلاً های وب داشتن ی مقایسه بکنن که شاتل راضی کننده تره یا های وب در حال حاضر؟ نزدیک ی ساله از شاتل بیرون اومدم خبر ندارم الان چطوریه و می‌خوام ببینم اگه بعد این طرح کیفیتش تغییر نکرده برگردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
    تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
    پ ن:
    این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)
    می بخشید که یکم دیر جواب میدم اما مثل اینکه شما متوجه سوال بنده نشدید، من پرسیدم آیا سیستم شبانه شاتل مثل ایرانسله؟
    یعنی شما بسته ساعتی نامحدود شبانه میخری و در مدت زمان دانلودت به هیچ وجه سرعتت محدود نمیشه یا شبانه هاش مثل قبله و با شروع تایم رایگان شبانه سرعت دچار افت شدید میشه و قانون مصرف منصفانه رو سامانه اعمال میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می بخشید که یکم دیر جواب میدم اما مثل اینکه شما متوجه سوال بنده نشدید، من پرسیدم آیا سیستم شبانه شاتل مثل ایرانسله؟
    یعنی شما بسته ساعتی نامحدود شبانه میخری و در مدت زمان دانلودت به هیچ وجه سرعتت محدود نمیشه یا شبانه هاش مثل قبله و با شروع تایم رایگان شبانه سرعت دچار افت شدید میشه و قانون مصرف منصفانه رو سامانه اعمال میشه؟
    خیر مثل ایرانسل نیست مثل سابق هست در صورت دانلود زیاد سرعتت کم میشه ☺ هزینشم ۱۰ تومنه برای یک ماه هست...

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم الان کیفیت خط من خیلی خوبه هییییچ مشکلیم نداره رویه 16 بسته شده

ولی هر وقت تلفن زنگ بخوره ( شانسیه بعضی موقعه ها یک بار بعضی موقعه ها 2 بار) نت به کل قطه میشه هم مودم عوض کردم هم اسپیلیتر

غیر مودم و اسپیلیتر چیزه دیگه ای هم میتونه باشه؟!!!

حتی سر خط 2 تا اسپیلر متوالی هم وصل کردم بازم فرقی نکردبعد اینکه 2_3 دفعه تلفن خونه زنگ بخوره لینک میپره

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من جدیدا اومدم شاتل. دو روزه خطم راه اندازی شده.
    تو دانلود مشکلی ندارم ولی تو وبگردی خیلی سایتا( چه خارجی چه داخلی) بعضی وقتا بار اول باز نمی شه و باید صفحه رو رفرش کنم!
    واسه بازی آنلاینم یک ساعتایی اصلا به سرور وصل نمی شه ( زمانی که وصل می شه مشکل نداره البته)
    می خوام ببینم مشکل مربوط به این چندروزه یا کلا اینجوریه؟
    من دوتا خط دارم . رو اون یکی خط از یک شرکت دیگه اینترنت دارم که دو روز ازش مونده ولی می خوام تمدیدش نکنم. ولی الان می ترسم به مشکل بخورم.
    من مخابرات دارم و همین مشکل چند بار رفرش کردنو دارمو چند روزه این طوری شده و قبلا این طوری نبود.
    در ضمن اگه میشه یه تست سرعت تک کانکشن و چند کانکشت از سرور ایرانی و خارجی با idm بزارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم الان کیفیت خط من خیلی خوبه هییییچ مشکلیم نداره رویه 16 بسته شده

ولی هر وقت تلفن زنگ بخوره ( شانسیه بعضی موقعه ها یک بار بعضی موقعه ها 2 بار) نت به کل قطه میشه هم مودم عوض کردم هم اسپیلیتر

غیر مودم و اسپیلیتر چیزه دیگه ای هم میتونه باشه؟!!!

حتی سر خط 2 تا اسپیلر متوالی هم وصل کردم بازم فرقی نکردبعد اینکه 2_3 دفعه تلفن خونه زنگ بخوره لینک میپره
    این مشکل از مودم نیست ، این مشکل میتونه از تلفن باشه مخصوصا اگر بیسیم باشه اگر نزدیک به مودم باشه حین زنگ خوردن SNR مودم پایین میاد و دلیلشم گرفتن پهنادی بیشتر از خط هست البته فکر کنم مشکل شما اینطوری باشه چون من قبلا دو مودم کنار هم گذاشتم با دو خط که دارای اینترنت هستند وقتی یکیشون دیسی میشد دومی هم دیس میشد ، بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی یک خطی بگیری که تلفن روی اون خط نباشه (مشکل را حل نمیکنی صورت مسئله را پاک میکنی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان جا داره به مدریت محترم شاتل تبریک بگم که بهتر از هر ISP دیگه ای تونست محدودیت فی*لترینگ روی اینترنت خودش اعمال کنه و یک تنه زده تمام قند شکن ها رو ناکار کرده.
    واقعا موندم وقتی روی بقیه ISP ها(تا اونجا که اطلاع دارم البته) یک سری از قند شکن ها کار میکنه چه اصراریه شاتل دولا پهنا فیلتر کنه؟
    من به اینترنت های وب هم دسترسی دارم و تو اوج اعتراض ها روی اون سایمون خیلی راحت کار میکرد، اما شاتل؟ هیچی به هیچی! اصلا نابودمون کرد.

9. 3 کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان جا داره به مدریت محترم شاتل تبریک بگم که بهتر از هر ISP دیگه ای تونست محدودیت فی*لترینگ روی اینترنت خودش اعمال کنه و یک تنه زده تمام قند شکن ها رو ناکار کرده.
    واقعا موندم وقتی روی بقیه ISP ها(تا اونجا که اطلاع دارم البته) یک سری از قند شکن ها کار میکنه چه اصراریه شاتل دولا پهنا فیلتر کنه؟
    من به اینترنت های وب هم دسترسی دارم و تو اوج اعتراض ها روی اون سایمون خیلی راحت کار میکرد، اما شاتل؟ هیچی به هیچی! اصلا نابودمون کرد.
    سلام دوست عزیز،
    روی شاتل PPTP/L2TP راحت جواب میده.

11. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا قند شکن بخوره تو سرشون هر چی وی p آن داخلی هم بود از کار افتاده بود
    دو روز از کار و زندگی افتاده بودیم
    فقط شاتل قطع بود

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

13. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند وقتی هست که بعضی سایت ها گاهی اوقات بالا نمیان و صفحه سفید با عنوان not found میده
    هم سایت های سرور خارج و هم ایران
    معلوم نیست مشکل از چیه!
    برای شما هم اینطوری میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •