رفقایی که قبلاً های وب داشتن ی مقایسه بکنن که شاتل راضی کننده تره یا های وب در حال حاضر؟ نزدیک ی ساله از شاتل بیرون اومدم خبر ندارم الان چطوریه و میخوام ببینم اگه بعد این طرح کیفیتش تغییر نکرده برگردم
رفقایی که قبلاً های وب داشتن ی مقایسه بکنن که شاتل راضی کننده تره یا های وب در حال حاضر؟ نزدیک ی ساله از شاتل بیرون اومدم خبر ندارم الان چطوریه و میخوام ببینم اگه بعد این طرح کیفیتش تغییر نکرده برگردم
می بخشید که یکم دیر جواب میدم اما مثل اینکه شما متوجه سوال بنده نشدید، من پرسیدم آیا سیستم شبانه شاتل مثل ایرانسله؟
یعنی شما بسته ساعتی نامحدود شبانه میخری و در مدت زمان دانلودت به هیچ وجه سرعتت محدود نمیشه یا شبانه هاش مثل قبله و با شروع تایم رایگان شبانه سرعت دچار افت شدید میشه و قانون مصرف منصفانه رو سامانه اعمال میشه؟
خیر مثل ایرانسل نیست مثل سابق هست در صورت دانلود زیاد سرعتت کم میشه ☺ هزینشم ۱۰ تومنه برای یک ماه هست...
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم الان کیفیت خط من خیلی خوبه هییییچ مشکلیم نداره رویه 16 بسته شده
ولی هر وقت تلفن زنگ بخوره ( شانسیه بعضی موقعه ها یک بار بعضی موقعه ها 2 بار) نت به کل قطه میشه هم مودم عوض کردم هم اسپیلیتر
غیر مودم و اسپیلیتر چیزه دیگه ای هم میتونه باشه؟!!!
حتی سر خط 2 تا اسپیلر متوالی هم وصل کردم بازم فرقی نکردبعد اینکه 2_3 دفعه تلفن خونه زنگ بخوره لینک میپره
من مخابرات دارم و همین مشکل چند بار رفرش کردنو دارمو چند روزه این طوری شده و قبلا این طوری نبود.
در ضمن اگه میشه یه تست سرعت تک کانکشن و چند کانکشت از سرور ایرانی و خارجی با idm بزارید
این مشکل از مودم نیست ، این مشکل میتونه از تلفن باشه مخصوصا اگر بیسیم باشه اگر نزدیک به مودم باشه حین زنگ خوردن SNR مودم پایین میاد و دلیلشم گرفتن پهنادی بیشتر از خط هست البته فکر کنم مشکل شما اینطوری باشه چون من قبلا دو مودم کنار هم گذاشتم با دو خط که دارای اینترنت هستند وقتی یکیشون دیسی میشد دومی هم دیس میشد ، بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی یک خطی بگیری که تلفن روی اون خط نباشه (مشکل را حل نمیکنی صورت مسئله را پاک میکنی)
سلام.
دوستان جا داره به مدریت محترم شاتل تبریک بگم که بهتر از هر ISP دیگه ای تونست محدودیت فی*لترینگ روی اینترنت خودش اعمال کنه و یک تنه زده تمام قند شکن ها رو ناکار کرده.
واقعا موندم وقتی روی بقیه ISP ها(تا اونجا که اطلاع دارم البته) یک سری از قند شکن ها کار میکنه چه اصراریه شاتل دولا پهنا فیلتر کنه؟
من به اینترنت های وب هم دسترسی دارم و تو اوج اعتراض ها روی اون سایمون خیلی راحت کار میکرد، اما شاتل؟ هیچی به هیچی! اصلا نابودمون کرد.![]()
سلام دوست عزیز،
روی شاتل PPTP/L2TP راحت جواب میده.
حالا قند شکن بخوره تو سرشون هر چی وی p آن داخلی هم بود از کار افتاده بود
دو روز از کار و زندگی افتاده بودیم
فقط شاتل قطع بود
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
چند وقتی هست که بعضی سایت ها گاهی اوقات بالا نمیان و صفحه سفید با عنوان not found میده
هم سایت های سرور خارج و هم ایران
معلوم نیست مشکل از چیه!
برای شما هم اینطوری میشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)