تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 901 از 1805 اولاول ... 40180185189189789889990090190290390490591195110011401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام چرا طرح نامحدود ارایه نمیده در صورتی که استان های دیگه ارایه میدن. مگه طبق مصوبه 49 نباید در ارسال و دریافت حجم محدویتی نباشه. پس چرا نامحدود ارایه نمیدن.دوما من طرح نامحدود برای کاربران خانگی میگم نه طرح های تجاری. اگه طبق مصوبه 152 هست پس چرا استان های دیگه نامحدود ارایه میدن؟ لطفا جواب قاطع کننده بدید

این شکایت من تو سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات خراسان رضوی. تا چندین بار شکایت کردم اما پاسخ قاطع کننده ندادن. مثلا گفتم چرا نامحدود ارایه نمیدید. گفتن نامحدود تجاری داره . آخه من موندم کدوم فرد توانایی خریدن همچنین طرح هایکه ماهی 300-400 هزار تومان رو داره. ببینم جواب این دفعه چیه

2. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

محدود که محدود میکنه چه داخلی چه خارجی !تا یک ماه پیش اینطوری نبود!
    با یک روش خاص آره دورش میزنم سرعتمو میرسونم به 550 با اینکه محدودم!

تو تاپیک شاتل بیای یک چند صفحه (از آخر) رو بخونی همه چی دستگیرت میشه!
    یادم میاد توی قرارداد شاتل یه چیزی به اسم fair policy یا همچین چیزایی داشت بچه ها میگفتن اگه بالای 30 گیگ دان کنی سرعتت رو در حد کیلو بایت میارن پایین البته من در ماه 10 گیگ هم نگرفتم(طرح Eco 128 یک ماهه) اگه این تست سرعت امضات مال شاتل 128 باشه اونم ساعت 4 صبح که خیلی عالیه یادمه اون موقع شبانش بزور به 40 میرسید یعنی مخابرات تازه از ماه رمضان شده بود مثل شاتل قدیم. ظاهرا کیفیت ISP ها با رفت و آمد مشتریان و تغییر تعدادشون تغییر میکنه اون موقع مث اینکه کاربر زیاد داشته درست مثل الان مخابرات.
    راستی شما در کدام منطقه هستی؟
    این های وب که بالای همین صفحه داره تبلیغ میشه یکی گفته بود واسه فیبر هم خدمات میده یعنی دروغ بود؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادم میاد توی قرارداد شاتل یه چیزی به اسم fair policy یا همچین چیزایی داشت بچه ها میگفتن اگه بالای 30 گیگ دان کنی سرعتت رو در حد کیلو بایت میارن پایین البته من در ماه 10 گیگ هم نگرفتم(طرح Eco 128 یک ماهه) اگه این تست سرعت امضات مال شاتل 128 باشه اونم ساعت 4 صبح که خیلی عالیه یادمه اون موقع شبانش بزور به 40 میرسید یعنی مخابرات تازه از ماه رمضان شده بود مثل شاتل قدیم. ظاهرا کیفیت ISP ها با رفت و آمد مشتریان و تغییر تعدادشون تغییر میکنه اون موقع مث اینکه کاربر زیاد داشته درست مثل الان مخابرات.
    راستی شما در کدام منطقه هستی؟
    این های وب که بالای همین صفحه داره تبلیغ میشه یکی گفته بود واسه فیبر هم خدمات میده یعنی دروغ بود؟
    آره اون قانون مسخرهشون هنوز هم هست!یادمه یه مدتی شاتل خیلی فحش میخورد به قاطر هم معروف شده بود
    ما سرافزاران کلا شاتل منطقه مارو از 128 تا 4 مگ رو 4.5 مگ میبنده

ولی شبانش که جدیدا از دالی هم محدود میکنه که رو مخه ولی با روش اسمشو نبر دورش میزنم مثل مرد دانلود میکنم شبی 12 گیگ

5. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان،به این مورد دقت کرده بودید تا الان؟!
    میشه یکی واسه من توضیح بده؟!
    واقعا هر گیگ ترافیک داخلی 423 تومان هست به ماها 4200 میفروشن؟!
    اولین فرصتی که آقای جعفرین اومد داخل تایپک در مورد این قضیه باهاش صحبت کنیم و به هیچوجه در مورد محدود کردن سرعت دانلود از سرورهای داخلی کوتاه نیاید بچه ها

اینا مطمئنا میتونند با traffic shaping و اینجور چیزا محدودیت سرعت شبانه از سرورهای داخلی رو بردارند و فقط روی سرورهای خارج از کشور محدودیت بزارند

لطفا همه با هم پیگیر این موضوع بشیم...چون یک دست صدا ندارد...

دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک این مصوبه در سایت رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Milad_Sky; 09-12-2013 at 22:58.

7. 9 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

آره اون قانون مسخرهشون هنوز هم هست!یادمه یه مدتی شاتل خیلی فحش میخورد به قاطر هم معروف شده بود
    ما سرافزاران کلا شاتل منطقه مارو از 128 تا 4 مگ رو 4.5 مگ میبنده
    آره یادمه شاتل اون موقع ها خیلی بدنام شده بود از بدشانسی من هم تازه رفته بودم مثل الان که تا اومدم مخابرات تر زد. خر شانسیم دیگه
    آقا محلتون قیمت خونه رهن و اجاره چندهاگه به نرخ حاشیه نشینی حساب میکنند که ما هم بیایم.

ولی شبانش که جدیدا از دالی هم محدود میکنه که رو مخه ولی با روش اسمشو نبر دورش میزنم مثل مرد دانلود میکنم شبی 12 گیگ
    باز کلمات من ته کشیدند آخه پسر 12 گیگ رو کجا جا میکنی

ولی با روش اسمشو نبر دورش میزنم
    فقط حواستون باشه اگه یه وقت مدیر کل شاتل اون طرفا آفتابی شد بهش آمار ندین

9. 3 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

تو رو خدا ببینید چه وضعی داریم همه جای دنیا اگه خطشون فیبر نوری بشه خوشحال میشند چون یه تکنولوژی جدیده با کیفیت و سرعت بسیار بالاتر اونوقت ما که فیبریم باید زانوی غم بغل بگیریم. باز خوبه مستاجریم اگه شانس بیارم خونه بعدی مسی میشیم. یعنی فکر کن میرم تو بنگاه املاک طرف میگه چطور خونه ای میخوای باید بگم اول از همه خطش کابل مسی باشه

دیشب تو خبرآنلاین بودم خبر در مورد باز شدن چند ساعته سایتهایی مثل فیسبوک، تویتر و یوتیوب بود طرف مسئوله اومده بود عذر خواهی که اشتباه پیش امده بخاطر اختلال در سیستماشون بود یکی از کاربرا حرف جالبی زد گفت اینجا برعکس همه دنیاست جاهای دیگه وقتی اختلال پیش میاد سایتها از دسترس خارج میشند ولی اینجا سایتها بخاطر اختلال در دسترس قرار میگیرند

11. 6 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره یادمه شاتل اون موقع ها خیلی بدنام شده بود از بدشانسی من هم تازه رفته بودم مثل الان که تا اومدم مخابرات تر زد. خر شانسیم دیگه
    آقا محلتون قیمت خونه رهن و اجاره چندهاگه به نرخ حاشیه نشینی حساب میکنند که ما هم بیایم.

باز کلمات من ته کشیدند آخه پسر 12 گیگ رو کجا جا میکنی

فقط حواستون باشه اگه یه وقت مدیر کل شاتل اون طرفا آفتابی شد بهش آمار ندین
    قیمت رهن و احاره یک واحد 100 متری 600 و 5 میلیون !

والا اینجا خیلی رو درودیوار پی سی ام ریخته شانسمون روش نیستیم

12 گیگ دیگه چیزی نیست تقریبا تو 2.5 هفته یا 3 هفته 102 گیگ تو آبان رکورد زدم
    بعضی از دوستان تو شاتل با 8 مگ تو 10 روز 144 گیگ زدن شبی 25 گیگ میگرفته حالا کمو زیاد داره ولی همه از داخلی بودن و با روش اسمشو نبر

واسه اونمدیر عامل شاتل هم خب واسه همینه دیگه روشه اسمش اسمشو نبره دیگه

والا دیگه هارد جا نداره دارم فیلم هارو پاک میکنم البته هارد اکسترنال 2 ترا دارم که 1 تراش پره

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سرعت اینترنت من در وقت شبانه تا دو هفته قبل مثل روزانه بود . اما دو هفته است که بسیار پایین آمده . متوجه شدم به خط من ip ثابت دادن و مثل اینکه خط رو بلاک کردن. میخاستم بدونم چرا؟
    چرا به مصوبات توجه نمیکنید .شما دارید از پهنای باند من به بقیه میدید.
    نمیدونم اسم این کارو چی میزارید.

15. این کاربر از vsvsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به خدا وضعتون خوبه،من تو روز سرعتم از 512بالاتر نمیره.موندم چی کار کنم.بشتیبانی هم از دیروز زیربار اشتباه نمیرفت تا امروز عصر که به دوستام زنگ زدم گفتم با با سرعتتون رو چک کنید و اگر محدود شده اید به بشتیبای زنگ بزنید.در آخر مخابرات ساعت 6:47 به مشکل را قبول کرد و گفت چند نفر زنگ زدن و ما از الان در حال بیگیری هستیم.
    ابراتور به من می گفت چرا طلبکاری.دو روز ی خوام حالی ایناکنم که فلان شده ها چندبار باید زنگ بزنم تا فقط مشکل را ببذیرید.بهد چند روز هم روال اداری و چند روز هم حل مشکل.آخر هم من می مونمو اینترنت 512 و یک هفته که باید با این سرکنم.نه حجمی بهم میدین و نه عذر خواهی می کنید.
    آخر باز اون از من طلبکاربود.خلاصه که با زن جماعت نمی شه دهن به دهن شد.

مهندس بیگیریت منو کشته.باز چند روز باید منتظر باشم.
    یک وقت حجم و یا زمان به این کاربراتون که محدود به 512 در روز شده اند ندید.
    من نمی دونم اینهمه گه نت گند میزنه هنوزم باهاش کار می کنید.

یک وقت حقوق گلد نت رو محدود نکنید ها.خدا قهرش میگیره.

با مدیریت کمی خشونت می خواد.

17. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

دوستان،به این مورد دقت کرده بودید تا الان؟!
    میشه یکی واسه من توضیح بده؟!
    واقعا هر گیگ ترافیک داخلی 423 تومان هست به ماها 4200 میفروشن؟!
    اولین فرصتی که آقای جعفرین اومد داخل تایپک در مورد این قضیه باهاش صحبت کنیم و به هیچوجه در مورد محدود کردن سرعت دانلود از سرورهای داخلی کوتاه نیاید بچه ها

اینا مطمئنا میتونند با traffic shaping و اینجور چیزا محدودیت سرعت شبانه از سرورهای داخلی رو بردارند و فقط روی سرورهای خارج از کشور محدودیت بزارند

لطفا همه با هم پیگیر این موضوع بشیم...چون یک دست صدا ندارد...

دو تا از سایتهای اصلی که ازشون دانلود میکنم سرورهاشون ایرانه و ترافیکشون از اینترانت ملی میگذره حتی IP خارجی جواب نمیدن اون دو روزی که اینترنت جهانی قطع بود اینا باز بودند. باید این قضیه روشن بشه مگه اصلا قرار نبود پهنای باند داخلی پرسرعت باشه(الان از اون چند سایت سرعت چند کیلوبایتی میگیرم) و قیمتش رو هم که تازه خبردار شدم چقدر ارزون تره. این موضوع رو وقتی طرف اومد اگه شما آن بودی حتما مطرح کن در غیر اینصورت هرکی اونموقع بود قبل از هر سوالی همین پست رو واسش کپی کنه ببینم باز میخواد چطور ماله کشی کنه

19. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •