میخوام ببینم ببینم چه پچی باید روی این بازی نصب کنم
ممنون میشم جواب بدین
میخوام ببینم ببینم چه پچی باید روی این بازی نصب کنم
ممنون میشم جواب بدین
یکی نبود جواب مارو بده؟
دوستان من الان در صفحه ی 901 این تاپیک هستم نمیتونم وارد صفحه ی 902 بشم
نمیدونم چرا با یک browser دیگه هم امتحان کردم وقتی میزنم 902 برمیگرده 901
-------------
نمیدونم چرا این پست ادامه ی 901 اومد ولی به تاپیک صفحه ی 902 اضافه شده
چون هنوز 902 وجود ندارهدوستان من الان در صفحه ی 901 این تاپیک هستم نمیتونم وارد صفحه ی 902 بشم
نمیدونم چرا با یک browser دیگه هم امتحان کردم وقتی میزنم 902 برمیگرده 901
واسه ما هم همینطوره..........
به لیست سوال های پاسخ داده نشده این را هم باید اضافه کنم
من الان توی مرحله ای هستم که با تونی میرم دم یک کلوپ دیگه بعد من باید برم با یک دختره برقصم من بلد نیستم چجوری باید برقصم همینجوری دکمه های a d w s فشار میدم اون نوار آبی که دور اسپیکر هست تا 3چهارم میره ولی ادامه نمیده
چجوری باید برقصم؟
موقعی که میزنه hold باید چیکار کنم وقتی دکمه ای نمیزنم دختره میزاره میره؟
موقعی که 123 میزنه باید چیکار کنم؟
سلام
میگم من زیاد اهل بازی نیستم
امروز رفتم این بازی رو بگیرم ، از سه چار جا پرسیدم گفتن غیر مجازه نمیاریم
یه جاداشت که ازش خریدم ، روی دی وی دی هاش چیزی به نام gta IV 2008 نمیبینم ، روش نوشته episodeos from liberty city و اونی هم که توی فروشگاه پی سی میفروخت 4 تا دی وی دی بود ولی اینی که من خریدم 5 تاست.
حالا این همونه؟
سلام..شما بازی دومی رو خریدی...اول یه iv..اومد....کاراکترش یکی بود به اسم نیکو..کچل بود یه کاپشن قهوه ای تنش بود.....عکساش هست.....بعد از چند وقت خود راک استار بازی جدید زد همینی که شما خریدید...شهر اش همونه اما کاراکترش عوض شده 2 نفر دیگه هستن که شما میتونی هرکدوم رو بخوای انتخاب کنی....اینم خیلی باحاله اما اول اون رو تموم کنی بریای سراغ این بیشتر حال میده.....چون با بازی آشنا میشی..اما زیاد فرقی نداره....درکل لذت ببر ازش..سلام
میگم من زیاد اهل بازی نیستم
امروز رفتم این بازی رو بگیرم ، از سه چار جا پرسیدم گفتن غیر مجازه نمیاریم
یه جاداشت که ازش خریدم ، روی دی وی دی هاش چیزی به نام gta IV 2008 نمیبینم ، روش نوشته episodeos from liberty city و اونی هم که توی فروشگاه پی سی میفروخت 4 تا دی وی دی بود ولی اینی که من خریدم 5 تاست.
حالا این همونه؟![]()
روی آیکن بازی راست کلیک کن برو رو اخریدوستان من تازه این بازیو گرفتم(نگین خیلی پرتی !!! قبلا سیستمم نمیکشید) خلاصه من از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چنده(همین پچ و ....)
کرکش razor 1911 هستش
ممنون
تو قسمت details>file version
واسه من 1.0.6.0
شما بازیه جدید GTA IV رو خریدی سال 2008 بازی GTA IV اومد بعد براش 2 تا اکسپنشن پک (بسته الحاقی) اومد این بسته های الحاقی با داشتن ماموریت های مختلف و شخصیت های جدید به قدری گسترده شد که راک استار تصمیم گرفت برای PC به صورت یک بازی جدید فشرده با عنوان جدید ارائه کنه بازی که شما در دست دارید همون بازی GTA IV هست که توسط خود راک استار مودینگ شده و کاملا ماموریت هاش تغییر یافته و داستان جدید ولی مرتبطی با IV در جریان هست. این که شما در اختیار دارید شامل دو تا داستان هست یکی داستان موتورسواری به اسم جانی کلیبیتز و داستان بعدی مال یه پسر اسپانیولی (مثل اینکه ملیتی کلمبیایی داره یا شاید یک ملیت اسپانیش تبار دیگه از آمریکای لاتین) به اسم لوئیز هست. به هر حال GTA IV و این DLC ها برتری نسبت به هم ندارن فقط داستان هاشون با هم فرق داره به نظرم اینارو که بازی کردی برو IV رو هم بگیر بازی کن چون طولانی تر هم هست و تعداد ماموریت هاش بیشتره کلا حس گشت و گذار توی لیبرتی با این بازی ها واقعا لذت بخشه.
موفق و گیمر باشی![]()
دوست عزیز برای من 0.1.0.0 هستش چه پچی باید نصب کنم؟ چه تغییراتی بوجود میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)