اساتید فروم. جناب مرفی عطری بین 250 الی 270 درخواست کرده بود؟
اساتید فروم. جناب مرفی عطری بین 250 الی 270 درخواست کرده بود؟
رایحه بعد ماندگاری و در آخرم واسم پخش بو مهمه ( البته پخش بو منطقی و خوب باشه نه فقط خودم ،اونم موقع در آوردن لباس حس کنم یا وقتی مچمو نزدیک بینی کردم!)
حالا با این شرایط این 7تارو با اولویت چطوری پیشنهاد میکنین عزیز
بقیه اساتیدم نظر بدن خوشحال میشم یا عطریو به لیست اضافه کنن که من از قلم انداختم
ممنونم
درود
آکوآ بلو و آدیداس و تو چه قیمیتی هستند ؟
![]()
ّببینید عطر سلیقه ای هستش و نمیشه طبقه بندی کرد مگر اینکه بخواین به سلیقه من عطر بزنید
ولی من طبق فروشم عرض میکنم خدمتتون بترتیب پرفروش ترین ها رو میگم
آکوا بولگاری
آرمانی کد اسپرت
ال هوم
پولو
شخصا بوی دو عطر اول رو خیلی دوست دارم
با احترام
عرض ادب
آدیداس قیمتش تو رنج 28 تومنه و آکوا بلو تو رنج 55
موفق باشید
سلام
من استاد نیستم ولی فک کنم بتونم کمک کنم
دوست عزیز تفاوت ادوتویلت با پرفیوم در اینه که دومی غلظت اسانس ان بیشتر از تویلت است و بنابراین ماندگاری بیشتری داره
من پیشنهاد میکنم شما پرفیوم بگیرید
بله تقلبی هم متاسفانه داره
عطر مجلسی هم بفرمایید تو چه سبک بویی دوست دارید؟
با احترام
سلام و عرض ادب
ادکلن خنک و تند آزارو کروم رو پیشنهاد میکنم
ماندگاری و پخش خوبی داره.من تست کردم بوی دارچین میده.اگه بوی دارچین دوس داری گزینه ی خیلی خوبیه![]()
ازارو کروم رو تست کردم عطر خوب و خنکی هست اما تندی حس نکردم![]()
سلام
بله خب هر عطری معمولا در حالت پرفیوم ماندگارتر هست.اما در تستی که من روی کاغذ انجام دادم توی نیم ساعت اول دوتاشون یک رایحه رو داشتن اما بعدش بوی کاکاءویی و لوبیایی توی پرفیوم خیلی غالب تر به نظر میرسید طوری که به نظرم از طراوتش کم میکرد و بقیه اجزا کم رنگ تر نشون می دادن.نظر شما در این خصوص چی هست؟و اینکه تویلتش میتونه برای یک روز کاری شخص رو کامل همراهس کنه؟
در خصوص سلیقم الان میاکه بلو استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم.اما به نظرم برای مجالس رسمی و مثلا جلسات کاری می شه عطر مناسب تری پیدا کرد.در کل عاشق عطرایی با تم های طبیعی برگ ها مثل بابونه (اگه میشناسین معرفی کنین
لطفا) و تم های گلی هستم.
عطرایی هم که تست کردم و دوست نداشتم بعضیاشون اینان:شیک-هالووین-فراری(قرمز رنگ)-اکثر آزارو ها-اکثر ادکلن های مرکباتی،صابونی،شیرین اما مثلا از تق هرمس خوشم میاد.
حدود قیمت هم همون 250 تا 270
ممنون از شما و همه اساتید گرامی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)