تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 901 از 4105 اولاول ... 401801851891897898899900901902903904905911951100114011901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

6

یه برگ بود کلا.همونم گرفتن ازم.یه برگی بود که توش هم معاینات بود هم برا واکسن.اونم ضمیمه پروندم کردن تو نظام وظیفه.الان چیکار کنم به نظرتون؟مشکل برام پیش میاد؟به فنا رفتم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

وقتي دوستم رفت برگه ي خروجش رو گرفت و برگشت ديدم گوشيش رو از وسط نصف كرده -گفتم خاك تو سرت چرا اينطوري كردي؟
    گفت ميخوام هيچ خاطره اي از دوران خدمت نداشته باشم.
    تمام لباس نظامي اش رو فروخت - شماره هيچ كسي رو ازش نگفت كه بعد از خدمت باهاش در تماس باشه.
    از سال 87 خدمت كرد تا اوايل برج 3 امسال! يعني 91
    به جانشين گفته بود تو!!!

مراقب رفتاراتون تو خدمت باشين هيچ قلدر بازي بي جواب نميمونه!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وقتي دوستم رفت برگه ي خروجش رو گرفت و برگشت ديدم گوشيش رو از وسط نصف كرده -گفتم خاك تو سرت چرا اينطوري كردي؟
    تمام لباس نظامي اش رو فروخت - شماره هيچ كسي رو ازش نگفت كه بعد از خدمت باهاش در تماس باشه.
    به جانشين گفته بود تو!!!

گفته باشه تو مگه چیه
    رفیق من تو گوش بازرسی وفرمانده قرارگاه زد

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به جانشين گفته بود تو!!!

سلام. داداش ما رو ترسنودی البته خوبه که بگی چی کار نکنیم که گرفتار اینجور مصیبتها توی خدمت نشیم . یعنی باید خا... مالی کنیم. میخوام سر به تن جانشین نباشه جانشین کیلو چند (البته اینجا میگم اونجا بله جناب....)

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گفته باشه تو مگه چیه
    اگر حقشون بوده که نوش جونشون... ولی اگر نه که خیلی بده!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

باباش فوت كرده بود. بهش مرخصي ندادن - بچه شهرستان بود - اونم درگير شد بادو سه نفر بعدش كه آمارش بالا رسيد بيخود بيخود امريه اش رو عقب انداختن.
    حقش بوده ولي اينجا چيزي به نام حق وجود نداره!
    البته تو اين مدل اتفاقات اين مدل خيلي خاص بود. 25 ماه اضافه خدمت كشيد بيخود.در صورتي كه كل خدمتش رو بدون نهست گذروند!
    فقط روزي كه فراركرد وقتي بهش مرخصي ندادن!

داستان ترس نيست. شما راحت ميتوني با فرمانده بگي بخندي.
    شايد بزني زير گوش كسي ولي اگر كسي ديگه ببنه يا بفهمه [حذف شد]

[حذف شد]

گفته باشه تو مگه چیه
    داستان اون معلوم نيست چيه بوده ولي منم با فرمانده ام شده كه شوخي كنيم ولي نه كه بزنيم همو !
    اون رفيفت حتما يا تعبيد شده يا خيلي بهش ارفاق كرده باشن بازداشتش كرده باشن!

كساني بودن كه 3 تا 40 روز به چابهار و خارك و جاسك مامور شدن! همون تبعيد ( ماموريت ماننده . جزو خدمت حساب نميشه . يه جور محكوميت بي سرو صداست ) !
    Last edited by Ezel; 18-06-2012 at 21:17. دليل: ادبیات نامناسب - رعایت کنید /

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اولا که خیلی از این بلوف ها رو باور نکنید. من فلان کار کردم و زدم تو گوش فرمانده و سرهنگ و سرتیپ... اینها بیشترش به درد همون تعریف کردن سر کوچه و بالا بردن و قلدر نشون دادن.(اگر هم اینکار رو کرده باشه نمیاد بگه بعدش چه بلایی سرش آوردن !!) چیزی که هست اینه که کسی که از توی آموزشی رفت توی یگان یعنی اینکه نظام رو قبول کرده. یعنی می دونه سلسله مراتب یعنی چی.یعنی خواسته و ناخواسته قبول کرده باید برای کارت پایان خدمت ، هر خفتی رو به جون بخره و دم برنیاره. و گرنه 99 درصد کسانیکه می خوان تمرد کنند و زیر بار این چیز ها نمیرن یا توی آموزشی فرار میکنن یا اونجا بهشون حالی میکنن که اینطوریا نیست داداش!

البته ممکنه که بعضی هاش هم واقعی باشه ولی این چیزی که ما دیدیم ،یه ستوان وظیفه دائم در حال مالش یه استوار کادری هست برای یه مرخصی کوتاه مدت . این چیزها رو بعضی ها میگن که ندیدم، ولی مثلا توی یگان خودمون شنیده بودم (خودم ندیدم و نمیدونم درسته یا نه )که یکی از سرباز ها با فرمانده قرارگاه دعواش میشه و از پله ها هولش میده پایین ، و به همین خاطر هم 2 سال اضافه خدمت خورده بود و آخرش هم اومد تصفیه کرد و رفت. یعنی اگر هم کسی پیدا بشه که چنین حماقتی بکنه یه کاری باهاش میکنن که یه جورایی درس عبرت بقیه هم بشه.
    Last edited by S126; 18-06-2012 at 20:14.

9. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولا که خیلی از این بلوف ها رو باور نکنید. من فلان کار کردم و زدم تو گوش فرمانده و سرهنگ و سرتیپ... اینها بیشترش به درد همون تعریف کردن سر کوچه و بالا بردن و قلدر نشون دادن.(اگر هم اینکار رو کرده باشه نمیاد بگه بعدش چه بلایی سرش آوردن !!) چیزی که هست اینه که کسی که از توی آموزشی رفت توی یگان یعنی اینکه نظام رو قبول کرده. یعنی می دونه سلسله مراتب یعنی چی.یعنی خواسته و ناخواسته قبول کرده باید برای کارت پایان خدمت ، هر خفتی رو به جون بخره و دم برنیاره. و گرنه 99 درصد کسانیکه می خوان تمرد کنند و زیر بار این چیز ها نمیرن یا توی آموزشی فرار میکنن یا اونجا بهشون حالی میکنن که اینطوریا نیست داداش!

البته ممکنه که بعضی هاش هم واقعی باشه ولی این چیزی که ما دیدیم ،یه ستوان وظیفه دائم در حال مالش یه استوار کادری هست برای یه مرخصی کوتاه مدت . این چیزها رو بعضی ها میگن که ندیدم، ولی مثلا توی یگان خودمون شنیده بودم (خودم ندیدم و نمیدونم درسته یا نه )که یکی از سرباز ها با فرمانده قرارگاه دعواش میشه و از پله ها هولش میده پایین ، و به همین خاطر هم 2 سال اضافه خدمت خورده بود و آخرش هم اومد تصفیه کرد و رفت. یعنی اگر هم کسی پیدا بشه که چنین حماقتی بکنه یه کاری باهاش میکنن که یه جورایی درس عبرت بقیه هم بشه.
    پسر خاله من یکبار با سرهنگ سپاه دعواش شد و زد زیر گوشش و فراری شد.بعد از یکسال خودشو معرفی کرد و اضافشو کشید و تمام.
    خودمم روز آخر تو پادگان از امار امدم بیرون.یه استواری که اونجاش داشت میسوخت گفت کجا میری.بیا از سرگروهبان اجازه بگیر رو برو.من نه اینوری انجام دادم نه اونوری.برگشتم به صف.ولی غرورم اجازه نداد که از یه گروهبان اجازه بگیرم.بعد 10 ثانیه دوباره زدم بیرون که این سری بهم چیزی نگفتن.
    کلا نظام پر از عقده ای هست و عقده پروری میکنن.باید سرت تو کار خودت باشه و اخرش فقط بهشون پوزخند بزنی.

11. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پسر خاله من یکبار با سرهنگ سپاه دعواش شد و زد زیر گوشش و فراری شد.بعد از یکسال خودشو معرفی کرد و اضافشو کشید و تمام.
    خودمم روز آخر تو پادگان از امار امدم بیرون.یه استواری که اونجاش داشت میسوخت گفت کجا میری.بیا از سرگروهبان اجازه بگیر رو برو.من نه اینوری انجام دادم نه اونوری.برگشتم به صف.ولی غرورم اجازه نداد که از یه گروهبان اجازه بگیرم.بعد 10 ثانیه دوباره زدم بیرون که این سری بهم چیزی نگفتن.
    کلا نظام پر از عقده ای هست و عقده پروری میکنن.باید سرت تو کار خودت باشه و اخرش فقط بهشون پوزخند بزنی.
    سلام داداش

یعنی اگر دیگه کارد به استخونمون هم رسید که نمیشه جوابشون رو ندیم پس باید چیکار کنیم. آدم که دست خودش نیست ممکنه قاطی کنه حالا اگر تونست خودش رو کنترل کنه و درگیری فیزیکی پیش نیاد احتمالا یه چیزی بهش میگه دیگه. اصلا راهی نداره قانونی بشه حالشون رو گرفت

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال .... ورود و خروج سربازها دست کیه ؟؟؟ اگه کسی میتونه یه توضیح کلی راجع به پست ها بده ! یعنی سرگروهبان چیکارس ؟؟ استوار چیکارس ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •