دوستان کسی توی مرکز امامت (محدوده نیرو هوایی) تهران از صبا نت سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چجوری هست؟ سرعت شبانه چطوره ؟
دوستان کسی توی مرکز امامت (محدوده نیرو هوایی) تهران از صبا نت سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چجوری هست؟ سرعت شبانه چطوره ؟
لحاظ شدن 25 درصد از حجم ترافیک ماهانه به صورت رایگان
مشترک گرامی به اطلاع میرساند مطابق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، حداکثر 25 درصد از حجم ترافیک ماهانه مربوط به ترافیک ارسال ، علاوه بر ترافیک ماهیانه سرویس ها ، به صورت رایگان لحاظ میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مطلب تا به حال برای کسی اعمال شده، البته متن مصوبه تنظیم مقررات اینه دقیقا اینه:
تعرفه های تعیین شده برای حجم ترافیک دریافتی است و با توجه به ماهیت ارائه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک، ADSL نامتقارن خدمات مشترکان برای مجموع دریافت و ارسال به میزان بیست و پنج درصد حجم ترافیک اضافی برای مشترکان لحاظ کند.
این مصوبه از تاریخ 14 آبان 91 ابلاغ شده و شرکتها باید از اون تاریخ این مصوبه رو اعمال میکردند
یه توضیح میدید این کلا یعنی چی ؟
یعنی 25 درصد ترافیک بیشتر به شما تعلق میگیره.
مثلا 1 گیگ میگیرید با حساب 25 درصد باید 1250 مگابایت شرکت به شما بده.
سلام بر همه
برای تمدید باید چه کار کنم یه راهنمایی میکنید
سلام...منم صبانتی هستم
دوستان،به کدهای ISP صبانت و یه سری راهنمایی دیگه برای کم کردن پینگ نیاز شدید دارم...خواهش میکنم کمکم کنید...ممنون
کافری تو اگه اونجارو ول کنی.شبی 5 گیگ میگیری بعد میخوای بیای صبا؟
خوشی زده زیر دلت.همون بچسب که بد پشیمون میشی.
دوستان پینگ صبا نت چطوریه؟
من از مشهدم وقتی بهشون زنگ زدم گفتن با 4.2.2.4 140ه حالا راست گفته یا نه شو شما بگین که دارین!
برا من اکثرا بین 100 تا 150 هست.اما پینگ مهم نیست.بعد از تغییراتی که برا ISp ها دادن،کلا اگ زیاد شده.تو بازیهائی مثل LOL بیشتر حس میشه اما تو Dota 2 نه.در کل برا بازی اگه میخوای صبا جزو خوبهاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)