واقعا اگه کسی ثبت نام بکنه کلاه رفته سرش![]()
واقعا اگه کسی ثبت نام بکنه کلاه رفته سرش![]()
دوست عزیز من همه پستهای شما رو خوندم و مطمن شدم شما عامل مخابرات هستید
این سرویس جدید بیشتر تبلیغ هست برای سایت فایل نیکو چون یوزر های زیاد میشن و سایت معروف(من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم)
بعد حالا به جای اینکه اول رایگان بزاره اومدن ماهی 8 تومن براش گذاشتن من موندم این چی داره که ماهی 8 تومن براش بدن
باز یه لچری چیزی میداشت که میشد از سروهای خارجی انتقال داد بهش و دانلود کرد یه چیزی ولی با شرایط کنونی مفتش هم ارزش وقت تلف کردن نداره
ما رو باش صبح که خبرش رو گذاشتن توی این تایپیک خوشحال شدیم و گفتیم چه عجب مخابرات اصفهان هم میخواد طرح نامحدود بزاره فقط پیش خودم میگفتم ایشاا... تعرفه هاش هم خوب باشه ولی ... (چه فکر کردیم چی شد!)
بیشتر یک تبلیغ بود تا طرح البته ربطی به طرح های مخابرات نداره ... این دوست عزیزمون هم از نوع صحبت و پست هاشون در گذشته میشد فهمید که یک جایگاهی در مخابرات یا همین سایت فایل نیکو دارد ... در هر صورت برای افراد مبتدی و کسانی که تازه اینترنت راه اندازی کردند میتونه جالب باشه ...
یه سوالی من دارم ، الان چرا کسی که 8 تومن اینجا میده کلاه سرش رفته ؟ ماهی 8 تومن که هزینه ی 2 گیگ ترافیکه . این سایت فایل نیکو و گیم نیکو هم محتوای خوبی دارند ، حد انتظاراتتون در چه حدیه ؟ 8 هزارتومن اینترنت نامحدود ؟
ببینید کاربرایی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن اکثرشون افراد عادی هستن انقدر عادی که اصلا خبری از این طرح ندارن اصلا سایت مخابرات نمیرن که بخوان خبر دار بشن سایت برن و متوجه هم بشن انقدر استفاده ازش دنگ و فنگ داره که نگو چند تا از دوستای خود من یه ترافیک تموم میشه به من زنگ میزنن دیگه حساب کن این کانفبگ مودم میخواد!!!!
میمونه کاربرای حرفه ای که تعدادشون هم خیلی کمتر از اون عده بالایی هست به نظرتون این سایت چی داره که یه کاربر حرفه ای رو به سمت خودش بکشه؟ اصلا کاری به هزینش ندارم اصلا فکر کن مفتی هست!!
صرف اینکه ترافیک رایگان باشه طرف میاد تو این سایت مگه این سایت چی داره فوقش هر محتوایی داشته باشه(تازه اگه به روز باشه) همه رو میتونه توی بازه دانلود رایگانش استفاده کنه من هر چی نگاه کدم اصلا چیز جالبی نداشت
کوچکترین کاری که میتونن انجام بدن تا موفق بشن این هست که سایت فضا بده به هر کس و بتونه فایل توی فضای خودش لچ کنه(از سرور های خارجی و داخلی) و بعدش دانلود کنه
به نظر من تنها راهی که میتونه این سایت رو موفق کنه همین هست و گرنه محکوم به شکست هست
========
راستی یه سوال سرعتی که میده چقدره؟ بستگی داره به سرعت یوزر یا تا اخر شیرش باز هست؟
من نمیدونم با چه دیدی به قضیه نگاه میکنید ، یا اینکه دنبال چی توی این سایته میگشتید . تقریبا اکثر نرم افزار هایی که افراد متعدد نیاز دارند رو داره و الانم هم که هی ریفرش بکنید میبینید که داره تند تند آپدیت میشه . داره روش کار میشه مشخصا !!
در مورد کانفیگ مودم تا حدی موافقم ، ولی خب یه باره و اینطوری که شما میگی " انقدر دنگ و فنگ" نداره ! زحمتشم دقیقا عین را انداختن اینترنت هست ، چیز اضافه ای نداره ، دقیقا یه PVC جدید تعریف میشه با یورز و پس جدید . ( البته یه چیز جالب اینکه میتونی از رفیقات هزینه نصب بگیری براشون را بندازی)
بعد اینکه حالا کاربرای حرفه ای ، کاربرای حرفه ای دنبال چین ؟ چجوری دسته بندی کردی کاربر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو ؟ آدم های حرفه ای مثلا آب نمیخورن؟ این گیم نیکو ــه که حالا شاید شما فکر کنی برای ترافیکش نیست ، ولی برای پینگ 20 میلی ثانیه ، گیمر ها خیلی ترغیب میشن . من به شخصه خودم چون گیمرم ، پینگ برام خیلی مهمه توی بازی . و فایل نیکو هم که یه سایت دانلوده دیگه ، مثل همون سافت 98 و سافت گذر که میگی . ( البته سافت گذر که نسبت به سایت های دیگه محتوای خاصی نداره . فقط محتوا هایی که داره رو خوب ارائه میده . )
من فکر میکنم شما توی نظراتت بیشتر دنبال خواسته هات هستی تا اینکه این طرح رو نقد بکنی رفیق . مثلا اینجا که میگی " لیچر " بزاره مخابرات . من یه سوالی دارم. مخابرات احمقه به نظرت ؟
گیگی 3 تومن داره میفروشه بعد لیچر بزاره که مفتی دانلود کنیم ؟
.
در کل من به شخصه فکر میکنم این سرویس استارت خوبی برای رایگان شدن اینترنت داخلی هست و باید شدیدا حمایت بشه ، چون توی این گیر و دار اینترنت های بی کیفیت و گرون شرکت های اینترنتی . الان مخابرات داره کار های جدیدی میکنه و مسلما اگر موفق نشه کلا این مسیر کور میشه . به علاوه 8000 تومن پول یه ویندوزه که آدم در مغازه بخره ، توی این سایت آخرین ورژن هاشو من دیدم گذاشتن ..
بعد اینکه خداوکیلی اینترنت شبانه شرکت ها ، حتی همین مخابرات شبی 1 -2 گیگ دانلود میکنه . با این سرویس میشه 24 ساعته زد دانلود !! تازه اینکه میگی شبانه ، خب آدم مثلا یه دانلود معمولی داره و واجب ، نمیتونه که بزاره شب دانلود کنه که . این سرویس بخصوص چون روی PVC جدید تعریف میشه ، حتی اگر اینترنت عادی هم حجمش تموم بشه مثلا ، آدم میتونه مثلا حداقل یه فیلمی آهنگی بازیی چیزی دانلود کنه .. برای خانواده هایی که مثلا اقتصادی کار میکنند و میخوان هزینه ی اینترنتشون رو بیارن پایین واقعا طرح خوبی هست . من فکر میکنم شما یه مقداری کم لطفی میکنی راجع به این طرح .. ظاهر جدید فایل نیکو رو هم که ببینید مشخصه که روی این سایت دارن وقت میزارن . من فکر میکنم اینطور درست نیست که شما حالا از مخابرات خوشت نمیاد یا هر چی ، یه جوری این طرح رو بکوبی . من خودم خیلی از وضع و اوضاع اینترنت مملکت راضی نیستم ، ولی خب یه حرکت های یکم خوب هم که میشه آدم باید حمایت کنه ! نه اینکه وایسه عقب و فقط بتوپه ..
دوست دارم پاسختون رو منطقی و خارج از تعصب بدونم حداقل برای خودم . اینجا که دعوا باهم نداریم ^_^![]()
آقای اصفهان وب بهتره بجای اینکه هی سرویس جدید اضافه کنید و تبلیغ کنید و به مشترکین مخابرات اضافه کنید یه فکری به حال مشکلات کاربراتون بکنید
به خدا از بس مشترکا مخابرات را با این تبلیغا مفتتون زیاد کردید گند زده شده به کیفیت اینرنت بقیه مشترکین
یه فکری به حال اینترنت سپاهانشهر بکنید که از 7 صبح تا 3.5 شب حدود 40-20 درصد packet loss داره به این مشکل رسیدگی کنید به جا این همه تبلیغ چرت
طرح مامحدود مخابرات .. مژده مژده
جمش کنید تو رو خدا با این نت آشغالتون
منفی بافی ، منفی بافی و تهمت های فضایی ، بنده نه جایگاهی در مخابرات دارم و نه در سایت فایل نیکو منفعتی دارم ولی طبق معمول فرهنگ ایرانی تهمت زدن
اولین برخورد در برابر چیزی است که بدون دلیل میخواهیم خرابش کنیم
خدمت شما هم عرض میکنم که اگر سرویسی مثل این "طرح بی نهایت" در کشور وجود دارد خدمت کاربران فروم معرفی کنید تا استفاده کنند
و اگر وجود ندارد(که ندارد) چطور به خودتان اجازه میدهید که به این سرویس بدون هیچ دلیل حمله کنید؟؟
منفی بافی و حرفهای بی ربط ، شما بفرمایید کدام سرویس داخلی چنین قابلیتی دارد تا کاربران فروم از آن استفاده بکنند و کلاه سرشان نرود
بله ، بله ، صد در صد ، شما بفرمایید در کجا عامل مخابرات هستم تا از فردا بروم همانجا، یکوقت اخراجم نکنند![]()
این مواردی که فرمودید چه ربطی به بنده دارد؟؟ مگر بنده کارمند یا فروشنده مخابرات هستم؟؟
اگر هم دچار این توهم هستید که با توهین کردن به بنده مشکلاتتون حل میشود از توهم در بیارمتون که دو سال پیش هم کارمندهای مخابرات اینجا کلی برای پرم افزار پلوتو به من توهین کردند ولی در نهایت آبروی خودشان با پلوتو رفت
اگر مشکلی دارید با امور مشترکین صحبت کنید تا حل شود ، توهین کردن به دیگران کار آدمهای کوچک است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)