من مودم جیبی ایرانسل دارم و بدون مشکل آپدیت کردم. برای راهنمایی گرفتن خوبه هم مدل مودم خودتون رو بنویسین و هم اینکه مشخص کنین فقط با گوشی تون نمی تونید از طریق وای فای به مودم متصل بشید یا کلا با هیچ وسیله ای نمی تونید به وای فای مودم وصل بشین.
من مودم جیبی ایرانسل دارم و بدون مشکل آپدیت کردم. برای راهنمایی گرفتن خوبه هم مدل مودم خودتون رو بنویسین و هم اینکه مشخص کنین فقط با گوشی تون نمی تونید از طریق وای فای به مودم متصل بشید یا کلا با هیچ وسیله ای نمی تونید به وای فای مودم وصل بشین.
مودم WIXFMM-130) Wi-Fi)
با گوشی نمی شه ولی با لپتاپ وصل می شه
مدل گوشی تون رو بگین و همچنین مشخص کنین در تنظیمات وایرلس مودم در مسیر Wireless>Security Setup بخش Security Mode روی چه حالتی تنظیم شده.
دوستان با چه برنامه یا کاری میتونم بدونم کابل لن لب تاپ رو به نت وصل کنم ؟
مدل لب تاپ Asus X54H هست
روی لپ وایرلس را سرچ میکنی و پسوردشو میزنی و به وایرلس مودم وصل میشی
با x10 mini تست کردم
-
الان روی WEP هست؛ ولی قبل از تلاشم برای آپگرید و reset to factory این گزینه WPA2-personal بود![]()
(چند دیقه پیش، همین جوری اومدم توی Manage Wireless Networks از WEP تغییرش دادم به WPA2-personal، دیگه لپ تاپمم به مودم وصل نشد ! الان با کابل lanش به نت وصلم!)
Last edited by habstem; 28-01-2013 at 19:20.
یکی از امن ترین وضعیت های کدگذاری اطلاعات، همین حالتی هست که انتخاب کردین(منظورم WPA2-personal هستش). برای حل مشکلی که گفتین تو پیغام خصوصی آی دی یاهو یا اسکایپ خودتون رو بدین تا به یه نفر معرفی تون کنم آنلاین راهنمایی تون کنه مشکل تون حل بشه.
Last edited by NetizeN; 28-01-2013 at 20:58.
خیلی وقته!!!
دوستان هنوز کسی اینجا برای ورود به انجمن با مشکل عدم لود شدن انجمن رو به رو میشه؟ ( که مجبور شه از راه های دیگر باسه ورود به انجمن استفاده کنه)
عزیزان اینجا کسی هست که از تبریز ایرانسل داشته باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)