پس یعنی اسپیکر بگیرم ؟ 5.1 ؟
شما تا 700 تومن چی پیشنهاد میدید ؟![]()
پس یعنی اسپیکر بگیرم ؟ 5.1 ؟
شما تا 700 تومن چی پیشنهاد میدید ؟![]()
اگر تی وی در خروجی نوری صدای 5.1 پشتیبانی میکنه میتونید یه ست اسپیکر با ورودی نوری بگیرید
با این هزینه باید پکیج های مخصوص گیم بگیرید. مثل Logitech یا مارک های مشابه
دوست عزیز
اگر قصد خرید اسپیکر دارید با ورودی اپتیکال من لاجیتک z906 را پیشنهاد می دم فوق العاده قوی هست و حتی از همه ی سینما خانگی های 1000 وات قوی تر هست
ساب 8 اینچی داره
قیمت 1400
چیز عالی هست
thx هم ساپورت می کنه که گواه بر کیفیت بی نظیر این اسپیکر قدرتمند است
در نظر داشته باش لاجیک 906 نسبت به کیفیت معمولی و امکانات قیمت بسیار بالای داره
چند قوطی پلاستیک با یه بلندگوی فول رنج فقط مناسب گیم های 5.1 هست.
صدای اچ دی اجرا نمیکنه یعنی فقط دالبی دیجیتال 448 و دی تی اس 640 کیلوبایت که برای فناوری امروز صدا خیلی خیلی ضعیف و ابتدایی. البته برای ماهواره و فیلم های دانلودی کافی
چیپ dsp نداره و با توجه به تحلیل ها صدای بسیار خشگی داره
همچنین thx ساپورت کردنی نیست و فقط یه گواهی نامه دالبی سینمای که هیچ وقت به بلندگوهای فول رنج گیم داده نمیشه و این کمپانی روی بلندگوهاش فقط از لوگوی این گواهی نامه استفاده کرده.
حرف های اقا داوود تایید میشه
ولی در حال حاظر بهترین اسپیکر 5.1 در ایران همین هست
اما قیمتش بالا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل که معرفی کردم عالیه ولی اگر از پایونیر بخواید بگیرید مدل RS33 میتونید بگیرید گرچه آمپش به خوبی آمپ دنون نیست.لازم به ذکره هر دو موردی هم که خدمتتون معرفی کردم از بودجه شما بیشتره.بین 1.5 الی 2 هستند.
مجموعه بلندگوی YAMAHA ns-P116 + آمپ X500 دنون هم میتونید بگیرید.
با ورودی اپتیکال از محصولات ال جی و سامسونگ مدلی مد نظرم نیست.میتونید با مراجعه با نمایندگی یک مدل انتخاب کنید.
سینمای بلوری میتونید MCS-737 پایونیر بگیرید با بودجه 1100
آیا تعویض آمپ پایونیر rs 777 با دنون avr-x1000 یا avr-x2000 نتیجه بهتری میده؟
سلام و تشکر بابت راهنماییتون
به نظر شما این مدل دنون بهتر از پایونره؟ میشه یه سایت بهم معرفی کنید که بتونم مشخصات این دنون را ببینم.
اگه بخواهید یه مدل قدرتمند و با کیفیت از پایونر بهم معرفی کنید کدوم مدل را پیشنهاد میدید در مورد بودجه هم 1.5 باشه و کمی بیشتر بشه مهم نیست فقط کیفیت واسم مهمه چون نمیخوام تا 4 5 سال دیگه هزینه کنم
بازم ممنون بابا کمک و لطفتون
من تو پست شماره 9006 جواب سوال شمارو دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)