تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 901 از 966 اولاول ... 401801851891897898899900901902903904905911951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟
    شما برو تو سایت azmoon.net قسمت سامانه جابجایی دانشجویان. اونجا میتونی ثبت نام کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ایا مدیر گروه دسترسی و این قدرت رو داره که پیش نیاز یک درس که تاکنون اخذ نشده رو درصورتی که دانشجو ترم اخر نباشه و اون پیش نیاز رو هم تا کنون اخذ نکرده باشه صورت همنیاز دربیاره ؟
    بطور مثال بنده درس پروژه بتن دارم و این درس سه درس پیش نیاز داره دوتاش رو پاس کردم ولی یکیش رو تاکنون نگرفتم و ترم دیگه برنامه درام پروژه بنن رو هم بگیرم . درصورتی ممکنه که اون درس رو برام صورت همنیاز دربیاره .
    به مدیر گروه گفتم گفت همچین چیزی امکان نداره . گفتم تو نمیخای یا امکانش نیست گفت نظر من مهم نیست امکانش نیست .
    درصورتی که خبر دارم در همین دانشگاه مدیر گروه های دیگه این کارو رو برای دانشجو انجام دادن .
    حالا پیشنهادتون چیه ؟ برم پیش رییس دانشگاه موضوع رو مطرح کنم ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

شما برو تو سایت azmoon.net قسمت سامانه جابجایی دانشجویان. اونجا میتونی ثبت نام کنی
    من الان دوهفته رقتم کلاس اگر اونا قبول کنن باید از الان برم یا ترم بعد؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان ایا مدیر گروه دسترسی و این قدرت رو داره که پیش نیاز یک درس که تاکنون اخذ نشده رو درصورتی که دانشجو ترم اخر نباشه و اون پیش نیاز رو هم تا کنون اخذ نکرده باشه صورت همنیاز دربیاره ؟
    بطور مثال بنده درس پروژه بتن دارم و این درس سه درس پیش نیاز داره دوتاش رو پاس کردم ولی یکیش رو تاکنون نگرفتم و ترم دیگه برنامه درام پروژه بنن رو هم بگیرم . درصورتی ممکنه که اون درس رو برام صورت همنیاز دربیاره .
    به مدیر گروه گفتم گفت همچین چیزی امکان نداره . گفتم تو نمیخای یا امکانش نیست گفت نظر من مهم نیست امکانش نیست .
    درصورتی که خبر دارم در همین دانشگاه مدیر گروه های دیگه این کارو رو برای دانشجو انجام دادن .
    حالا پیشنهادتون چیه ؟ برم پیش رییس دانشگاه موضوع رو مطرح کنم ؟

دروس پیش نیاز چیزی نیست که مدیر گروه بتونه توش تغییری ایجاد کنه توی در چارت اموزشی ثبت شده شما میتونید اون دروس رو بصورت هم نیاز با هم انتخاب کنید،
    یعنی پروژه بتن رو به همراه پیش نیازش ترم دیگه همنیاز کنید.این کارو اموزش براتون انجام میده
    البته این در صورتی امکان داره که شما ترم اخر باشید یا یکبار درس پروژه بتن رو برداشته باشید و حذف و یا افتاده باشیدش

این کار ربطی به مدیر دانشگاه نداره و اون هم شما رو ارجاع میده به مدیر اموزش و مدیر گروه!
    چیزی دیگه ام که هست اینکه همنیاز کردن درسا سخته چون مواردی رو توی درس اصلی میگن که شما باید اون رو توی پیشنیاز گذرونده باشید تا براتون ابهامی پیش نیاد.

شاید اگر معدلتون بالا باشه براتون این کار انجام بدن اگر هم نشد بنظرم عجله نکنید اینجوری ترمتون سنگین میشه و پاس کردنش سخت تر

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

من الان دوهفته رقتم کلاس اگر اونا قبول کنن باید از الان برم یا ترم بعد؟؟
    مهلت ثبتنام مهمانی و انتقالی ترم مهر تموم شده و دیگه شمارو برای این ترم پذیرش نمیکند
    اگر الان ثبتنام کنید میره برای ترم بهمن
    این دیگه دست اونجا و دانشگاه خودتون نیست چون از مرکز اصلی تایید میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دروس پیش نیاز چیزی نیست که مدیر گروه بتونه توش تغییری ایجاد کنه توی در چارت اموزشی ثبت شده شما میتونید اون دروس رو بصورت هم نیاز با هم انتخاب کنید،
    یعنی پروژه بتن رو به همراه پیش نیازش ترم دیگه همنیاز کنید.این کارو اموزش براتون انجام میده
    البته این در صورتی امکان داره که شما ترم اخر باشید یا یکبار درس پروژه بتن رو برداشته باشید و حذف و یا افتاده باشیدش

این کار ربطی به مدیر دانشگاه نداره و اون هم شما رو ارجاع میده به مدیر اموزش و مدیر گروه!
    چیزی دیگه ام که هست اینکه همنیاز کردن درسا سخته چون مواردی رو توی درس اصلی میگن که شما باید اون رو توی پیشنیاز گذرونده باشید تا براتون ابهامی پیش نیاد.

شاید اگر معدلتون بالا باشه براتون این کار انجام بدن اگر هم نشد بنظرم عجله نکنید اینجوری ترمتون سنگین میشه و پاس کردنش سخت تر
    اتفاقا اصلا ترمم سنگین نیست ترم اینده . پیش نیاز دروس پروزه سازه های بتن ارمه 2 و تحلیل سازه های 2 و مهندسی پی هستش . من بین همه ی این دروس فقط درس پی رو نگذروندم و ترم دیگه میخوام بردارمش .
    ولی درس پروژه رو هم میخوام بردارم درصورتی که یکی از پیش نیازهاش که درس پی هست رو تا حالا نگرفتم .
    اما در رابطه با همنیاز کردن هم میدونم مدیر گروه یکی دیگه از رشته ها همین کار رو برای دانشجوش در همین دانشگاه انجام داده .

حالا شما پیشنهادتون چیه ؟ به کجا مراجعه کنم ؟ چطور رضایتشون رو جلب کنم ؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

اتفاقا اصلا ترمم سنگین نیست ترم اینده . پیش نیاز دروس پروزه سازه های بتن ارمه 2 و تحلیل سازه های 2 و مهندسی پی هستش . من بین همه ی این دروس فقط درس پی رو نگذروندم و ترم دیگه میخوام بردارمش .
    ولی درس پروژه رو هم میخوام بردارم درصورتی که یکی از پیش نیازهاش که درس پی هست رو تا حالا نگرفتم .
    اما در رابطه با همنیاز کردن هم میدونم مدیر گروه یکی دیگه از رشته ها همین کار رو برای دانشجوش در همین دانشگاه انجام داده .

شما کدوم دانشگاهی ؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

ببینید اگر نگاهی به چارت اموزشیتون انداخته باشید بعضی از دروس هم نیاز هم هستند یعنی میشه اینارو باهم گرفت بعضی پیشنیاز هم هستند و فقط در صورتی که قبلا گفتم میشه اونارو اخذ کرد.
    همه چی بستگی به مدیر اموزش و مدیر گروهتون داره،شاید اگر این کارو کنن بقیه دانشجوها شاکی بشند که چرا برای اون ها امکان پذیر نبود!
    زمان حذف و اضافتون تموم شده؟اگر جا داریید ورش دارید بعد وسط ترم حذفش کنید تا ترم دیگه بتونید با اون درس پروژه برش دارید.
    باید ببینید اون دانشجو چه شرایطی داشته که مدیر گروه براش این کارو کرده،
    والا نمیدونم چی بگید که انجام بدن چون مدیر گروه و مدیر اموزش حرف حرف خودشه و بنوعی به قول خودش طبق قانون عمل میکنه ولی برید پیش مدیر گروهتون اگه اون راضی بشه حل میشه.
    بعدش فکر کنم مسئول اموزش باید براتون این کارو انجام بده تا موقع انتخاب واحد با اخطار مواجه نشید.

در آغاز فعالیت sarhang10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه،
    یه سوال داشتم :
    روز اول که برای ثبت نام مراجعه میکنیم چقد باید پول بدیم؟منظورم این که میشه کارهای اداری رو انجام داد و اون مبلغ 95هزار تومن بیمه و... رو داد و یک روزه دیگه یرای کارهای مالی مراجعه کرد؟
    اصن میخوام بدونم روز ثبت نام ترتیب کاری چیه،حتما باید همون روز اول چک رو بدی،یا نه مثلن فرداش میشه برای کارهای مالی اقدام کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •