چرا مانیتور من حداکثر تا 60 هرتز می ره و بیشتر نمی شه تغییر داد؟
monitor samsung t220p
gpu:ati 4850
monitor samsung t220p
gpu:ati 4850
من از فریم ریت 16:9 استفاده می کنم ولی بازم دوتا نوار سیاه بالا و پائین صفحه هست.
مانیتورت چند اینچه؟ و رزولیشنش چقدره؟
احتمالا 900*1440 هست که میشه : 1.6
اما 16:9 میشه : 1.77777777
بنرهای تبلیغاتی برای تیمهای مختلف
من چند نمونشو پایین آوردم هر کی هر تیمیو خواست بگه براش یک جا آپلود کنم .
بایرن مونیخ :
تیم ملی آرژانتین :
رم ایتالیا :
تیم ملی چین :
مارسی فرانسه :
پاناتینایکوی یونان :
بوردوی فرانسه :
اینتراخت فرانفورت آلمان :
حسین جون خوبی چخبرا؟ اولا شهادت امام حسین(ع) و فوت شدن آیت ا... عظمی منتظری رو تسلیت میگم.
دوم اگر میشه بارسلونا رو هم بزار.
monitor samsung t220p
gpu:ati 4850من هم از t220p استفاده می کنم. مشکل 60 هرتز چیه؟ حداکثر این مانیتور از 60 هرتز پشتیبانی می کنه.من از فریم ریت 16:9 استفاده می کنم ولی بازم دوتا نوار سیاه بالا و پائین صفحه هست.
شما نباید از 16:9 استفاده کنید. بلکه باید از 16:10 کنید. چرا که رزولویشن مانیتورتون 1920 * 1200 ــه.
منظورتون رو متوجه نمی شم.خب پس به 900*1440 چي ميگن ؟
مگه نميگي به 1920*1200 ميگن 16:10
خب پس به 900*1440 چي ميگن ؟
منظورم ريت صفحه نمايشه اخه منم ميخوام رفرش ريت رو تنظيم كنم
سلام حسین.خوبی؟ راستی ببینم تو هنوز از انجام این بازی لذت میبری؟ من که داشتم کم کم نا امید میشدم که این جناب آقای juce که خدا پدرو مادرشو بیامرزه اون کیت سرور رو درست کرد میشد سرعت بازی رو تنظیم کرد و جالبتر از اون قابلیت custom LOD که میتونست جزئیات گرافیکی بازیکنان در هنگام بازی تنظیم کنی که خیلی عالی بود و بالاخره میشد UNTUCKED SHIRT رو از نمای دوربین واید ببینی که برای من خیلی مهم بود.کلا بازی با این کیت سرور و اون پچ PESedit بازی از این رو به اونرو شد.من چند نمونشو پایین آوردم هر کی هر تیمیو خواست بگه براش یک جا آپلود کنم .
از این بنرها من مارسی و بوردو رو میخوام.اگه آرسنال و رئال مادرید رو هم داشتی آپلود کن البته اگه زحمتی نیست.
یه سوال اینکه من چجوری میتونم face بازیکنانی که در بازی ادیت نیستن رو در بازی ایمپورت کنم؟ با چه برنامه ایی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)