آقا یکی کلا فلسفه دوئل رو بگه: دی
با سلاح سرد دوئل چجوری میشه؟!
تو کوئست وقتی میگه بیا با نلانی دوئل کن، چجوری بفهمیم که چطور جا خالی بدیم یا کجاش رو بزنیم؟!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آقا یکی کلا فلسفه دوئل رو بگه: دی
با سلاح سرد دوئل چجوری میشه؟!
تو کوئست وقتی میگه بیا با نلانی دوئل کن، چجوری بفهمیم که چطور جا خالی بدیم یا کجاش رو بزنیم؟!
منم دبروز بلاخره تونستم 100 گلد بخرمولی چه حالی میده انرژی زود زود پر میشه در هر خواب خیلی بیشتر انرژی گرفته می شود از همه مهمتر پول بیشتری می گیرم و از اونم مهمتر شانسم در پیدا کردن وسایل خیلی خوب شده
![]()
حاجی اکانت های من رو از شهر بنداز بیرون مثل اینکه اینا نمیخوان پس بدن
The rules state that each person is only allowed one one account per world which is the reason you were banned
تجربه خوبی بود اگر شما هم دو تا اکانت تو یه ورد دارید دیر یا زود بن میشین این کار رو نکنید .
فكر كنم اين كه يه دفعه تمام اكونت هات رو به شهر دعوت كردي باعث شد كه ... .حاجی اکانت های من رو از شهر بنداز بیرون مثل اینکه اینا نمیخوان پس بدن
The rules state that each person is only allowed one one account per world which is the reason you were banned
تجربه خوبی بود اگر شما هم دو تا اکانت تو یه ورد دارید دیر یا زود بن میشین این کار رو نکنید .
===
به هر حال خيلي ناراحت شدم.
===
ايشالا ورلد بعدي!!
نه حاجی آخه دو تا اکانت داشتم که اصلا توی شهر نبودن و زیر لول 10 و به همراه اینا بن شدن !فكر كنم اين كه يه دفعه تمام اكونت هات رو به شهر دعوت كردي باعث شد كه ... .
chaghal مجزا
holyprince مجزا
kharkar-kopol-sllayer با هم
بن شدن xD
بیخیال حاجی ایشالا ورد بعدی .به هر حال خيلي ناراحت شدم.
===
ايشالا ورلد بعدي!!
فقط من یه تیکت گذاشتم که قوانین رو درست کنین با هم مغایرت دارن .
دامین ------------- را میفروشم خریدار نبود![]()
حالا کی میاد سرور ایران راه بندازه رفتی خریدی . ما یه چیزی گفتیم
شماره موبایلو سانسور کردم D: .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سانسور نمیخواد من مگه مغز خر خردم اطلاعات درست بدم؟؟شماره موبایلو سانسور کردم D: .![]()
اگه میتونی از پسش بر بیای با مسئولان وست مکاتبه کن سرور ایران راه بنداز xDسانسور نمیخواد من مگه مغز خر خردم اطلاعات درست بدم؟؟
من نه پول دارم که سرور راه بندازم نه اینگلیسیسم خوبهاگه میتونی از پسش بر بیای با مسئولان وست مکاتبه کن سرور ایران راه بنداز xD
دامین رو بگیرم بهشون 500 دلار بفروشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)