میخواستم PLEXTOR بگیرم....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میخواستم PLEXTOR بگیرم....
چه خبره من 3 سال پیش pioneer با گارانتی گرفتم 45 تومن که فکر کنم حالا شده 35-40 تومن
موفق باشید
فكر كنم تازه گرفتي ديويدي رايترت رو. بعداً معلوم ميشه جنسش عاليه يا نه. البته اميدوارم كه عالي كار كنه برات!
سرويس هاي اكو شاتل به صورت شِير (Share) يك به هشت هستن.
يعني يك سرويس اي دي اس ال بين 8 مشترك تقسيم ميشه براي همين هم سرعت واقعي براي يك سرويس اكو 512 حدود 64 هستش يعني 512 تقسيم بر هشت.
بنابراين به نظر من قيمتش به صرفه نيست نسبت به بعضي ديگه از شركتها. در كل جا داره كه ارزونتر بشه.
مثلاً سرويس 256 پارس آنلاين به صورت 1 به 4 عرضه مي شه. بنابراين سرعتش برابر با سرويس اكو 512 شاتل هست. و قيمتش حدود 3 هزار تومن ارزونتر هست.
کسانی که Art1 دارن :
تا حالا از 18 گیگ ترافیکی که توی پنل کاربری نوشته استفاده کردین ؟ هزینش رو ازتون گرفتن ؟
من ماه پیش تا 17 گیگ استفاده کردم هیچی روی پیش فاکتور بعدی نیومد...این ماه هم میخوام بخورمش!![]()
دوست عزیز برای این سرعت دانلود یک هشتم سرویس هست که مثلا 512kbs واحدش کیلو بیت هست ولی سرعت دانلود که میگی واحدش kBs کیلو بایت هست و یک بایت 8 بیت هست!
هر هشت بیت می شود یک بایت
در ویندوز و نرم افزار های IDM سرعت دانلود را بر اساس کیلو بایت (kB) نشان می دهند
ولی فروشندگان اینترنت ISP ها سرعت را بر اساس کیلو بیت (kb) عنوان می کنند
برای مثال اگر شما یک اینترنت 128kb داشته باشید سرعت دانلود شما 16kB خواهد بود
128/8=16
اون قدیما (ینی 2 سال پیش) اینطوری بود که هر چی بیشتر از سرویست استفاده می کردی 2-3 ماه بعدش توی قبضت میومد.الان رو نمی دونم تغییر کرده باشه
ويرايش شد...
دوستان ديگر جواب داده بودند
Last edited by ali9095; 07-08-2009 at 12:30.
سلام بچه ها
ای دی اس ال شاتل دم خونه ما نمایندگی داره(1 کافی نت هستش)
حالا از اونجا بگیرم یا از دفتر مرکزیش؟
یا اینترنتی؟
مرسی
ببینم مگه آرت1 محدودیتش 12 گیگ نبود؟
هم اکنون 249 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 249 مهمان)