تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 901 از 1759 اولاول ... 40180185189189789889990090190290390490591195110011401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

اصلا وقتی دکمه ی ریست زدم مودم هیچ تغییری نکرد .

از اول توضیح میدم :

مودم فقط به برق وصل میکنم و روشن میکنم . تقریبا تا 5 ثانیه هیچ چراغی روشن نمیشه ولی بعد از 5 ثانیه چراغ های power - dsl - internet - lan 1234 همه چشمک میزنن .

وقتی مودم به کامپیوتر وصل میکنم بازم همه چشمک میزنن و هیچ فرقی نمیکنه .

کلید ریست 10 ثانیه نگه داشتم بازم درست نشد .

من دو ماهه از مودم استفاده نکردم و تو این مدت خاموش بوده . ولی قبلا کاملا درست بود .
    - گفتین دوماهه ازمودم استفاده نکردین. تو این مدت با چی به ADSL وصل بودین؟؟
    - وقتی مودم رو بصورت مستقل به خط رانژه شده وصل میکنی باید چراغ های Power و DSL روشن شه . اگه نشه (که میگی نمیشه و چشمک میزنه) درواقع مودم به تجهیرات ISP تو مخابرات وصل نشده که ناشی از دو چیزه:
    1- مودم خرابه
    2- خط مشکل داره . یا از مخابراته ، یا از داخل ساختمان مشکل سیم کشی دارین ، یا ISP قاط زده!

مودم رو ببر تست کنن ؛ اگه مشکل از اون نبود ، باید ببینیم خط کجا مشکل داره؟

-----------------------------

1-اون تنظیمات رو حتما باید از خود شرکت بپرسم ؟ اجازه میدن برای 2 تا کامپیوتر ؟
    2- برای کامپیوتر دوم هم باید مودم بخرم ؟
    3- من الان به صورت Lan وصل هستم .
    - شما می تونید اینترنت تون رو بین تمام سیستم هایی که به مودمتون وصله ، تقسیم کنید و هیچ ارتباطی به ISP نداره.
    - حالا شما میتونید با همین مودم ، بطور همزمان دو سیستم رو شبکه کنید و به اینترنت وصل کنید. که یکی با USB و دیگری با LAN به مودم وصل میشن.
    - از اونجایی که یه سیستم در اتاق دیگه ای هست ، بهتره اون رو با کابل LAN وصل کنید و اونی که به مودم نزدیک تره رو با USB. کابل LAN میتونه تا 30 یا 40 متر هم طول داشته باشه.
    Last edited by a6l3i; 24-08-2010 at 00:06.

2. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

- گفتین دوماهه ازمودم استفاده نکردین. تو این مدت با چی به ADSL وصل بودین؟؟
    - وقتی مودم رو بصورت مستقل به خط رانژه شده وصل میکنی باید چراغ های Power و DSL روشن شه . اگه نشه (که میگی نمیشه و چشمک میزنه) درواقع مودم به تجهیرات ISP تو مخابرات وصل نشده که ناشی از دو چیزه:
    1- مودم خرابه
    2- خط مشکل داره . یا از مخابراته ، یا از داخل ساختمان مشکل سیم کشی دارین ، یا ISP قاط زده!

مودم رو ببر تست کنن ؛ اگه مشکل از اون نبود ، باید ببینیم خط کجا مشکل داره؟

دو ماهه اومدم تهران و اینجا از gprs استفاده میکنم .

چند روز پیش اومدم ببینم مودم چطوره . حالش خوبه یا نه وقتی روشن کردم دیدم اینجوریه .

ربطی به رانژه نداره که . وقتی مودم فقط به برق میزنم باید چراغ پاور روشن بشه دیگه ولی همونطور که گفتم همه چراغ ها چشمک میزنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

از کدوم شرکت می خوای سرویس بگیری؟
    خودشون برات کانفیگ می کنند . برو تو Quick Setup بعد این گزینه ها رو ست کن PPPoE و یوزنیم وپسورد که شرکت داده و vpi و vci و Encapsulation Modeرو چیزی باشه که LLC داره. به همین سادگی کانفیگ میشه باز می خوای از همون قسمت که گفتم مرحله به مرحله عکس بنداز راهنماییت کنم/.
    در اون مورد که 1 دقیقه سیستم کند میشه مشکلی نیست چون دیوایس USB میکنی و کارت شبکه هست یکم سنگیه.
    1 بار دیگه میگی چه جوری کانفیگش کنم ؟
    اون vpi و vci که گفتی بذارم رو چیزی که LLC داره نمیشه که.چون فقط به این 2 تا میشه عدد داد.
    کانفیگ برای شرکتای مختلف یکیه ؟ فرق نداره ؟
    من فقط کانکشن PPPoe بلدم درست کنم.اونم از اینجا یاد گرفتم ببینید درسته ؟:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی شه و کنار ارتباط وایرلسم می زنه . no internet access باید یه کانکشن ADSL بسازم تا با اون وصل شه.
    البته یک بار خودش درست شد و با کانکشن وایرلس به تنهایی وصل شد به اینترنت.
    و دیگه اینکه نمی تونم همزمان کامپیوتر و لپتاپم رو به اینترنت وصل کنم. اگه یکی وصل باشه اون یکی رو می گه یوزر پسوردت غلطه. تو ننظیمات مودم هم حالت bridge فعال نیست.
    کسی می دونه مشکل چیه ؟
    راستی لپتاپم F123 با ویندوز 7 هست.
    مرسی
    مودم شما الآن رو حالت Bridge تنظیم شده که برای وصل شدن به اینترنت ، باید هر دفعه رو کانکشن کلیک کنید. در حالت Bridge شما نمی تونید از Wireless و LAN همزمان استفاده کنید. راه حلش هم اینه که نوع اتصال مودم به ISP رو از Bridge به PPPoE تغییر بدین.
    در این حالت دیگه هیچ وقت نیازی به ساختن Connection و کلیک رو اون نیست. هربار سیستم و مودم رو روشن کنید ، اتومات وصل میشن.

اگه مدل مودمتون رو بگین ، میتونیم تغییر تنظیمات رو شروع کنیم . . .

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1-اون تنظیمات رو حتما باید از خود شرکت بپرسم ؟ اجازه میدن برای 2 تا کامپیوتر ؟
    2- برای کامپیوتر دوم هم باید مودم بخرم ؟
    3- من الان به صورت Lan وصل هستم .
    عجبا آقا این تو خود بخش بود من دادم به شما شما که بدتر گمراه تر شدی.
    شما 192.168.1.1 رو میزنی تو مرورگر بعد یوزر و پس رو admin میدی. بعد برو تو Quick Seup اونجا مرحله به مرحله برو جلو Vpi , VCI رو از شرکت بپرس یک قسمت داره باید بگذاری روی PPPOE بعد مرحله های دیگه رو هم دنبال کن آخرش save رو بزن مودم دوباره بوت بشه.
    می خوای شما مرحله به مرحله عکس رو بگیر بگم کجا مشکل داری. از همون Quick Seup شروع کنید.

---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------

1 بار دیگه میگی چه جوری کانفیگش کنم ؟
    اون vpi و vci که گفتی بذارم رو چیزی که LLC داره نمیشه که.چون فقط به این 2 تا میشه عدد داد.
    کد:
    گفتم Encapsulation Mode رو بگذار رو LLC .
    اون دو تا عدد رو هم باید از شرکت بپرسی. مال پارس آنلاین تهران VPI 0 و VCI 59 هستش.

8. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    یک سالی میشه از وایرلس واسه وصل شدن به اینرنت استفاده کمی کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم. ولی به دلایلی تصمیم گرفتم که isp رو عوض کنم برم رو یه isp دیگه .خودم آی پی access point رو داشتم.رفتم که آنتن isp مربوطه رو انتخاب کنم.یه مدت که توی تنظیمات بودم بعد دیدم دیگه کار نمیکنه.یعنی هر چی روی لینک های کلیک می کردم که آنتن سرچ کنم هیچی...بهد دوباره آی پی رو توی مرورگر زدم دیدم اصلا وایرلس رو نمیشناسه...یعنی اصلا آی پی رو نمیشناخت ..هر کاری هم کردم هیچی به هیچی.ویندوز من سون هست . رفتم توی network and sharing center و اصلا قسمت مربوط به وایرلس خاکستری هست.در ضمن مدل وایرلس هم tp-link هست.دیگه نمیدونم چی کنم...اگه میشه کمک کنید ممنون میشم.

- شما ارتباط بین لپ تاپ و مودم رو از دست دادین که درست میشه. در حال حاضر تنظیمات ISP قبلی تون تو حافظه ی مودم ذخیره شده. درنتیجه اول باید اون ها رو پاک کرد و تنظیمات ISP جدید رو به مودم داد.

1- این جمله رو متوجه نشدم: "" رفتم که آنتن isp مربوطه رو انتخاب کنم "" ؟
    2- مدل دقیق مودمتون رو بگین تا از روی دفترجه راهتماش ، راهنمائی تون کنم.
    3- اینISP جدیدتون کیه؟

- یه کابل LAN هم دم دست بذارین . تا بتونیم تنظیمات رو شروع کنیم . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

عجبا آقا این تو خود بخش بود من دادم به شما شما که بدتر گمراه تر شدی.
    شما 192.168.1.1 رو میزنی تو مرورگر بعد یوزر و پس رو admin میدی. بعد برو تو Quick Seup اونجا مرحله به مرحله برو جلو Vpi , VCI رو از شرکت بپرس یک قسمت داره باید بگذاری روی PPPOE بعد مرحله های دیگه رو هم دنبال کن آخرش save رو بزن مودم دوباره بوت بشه.
    می خوای شما مرحله به مرحله عکس رو بگیر بگم کجا مشکل داری. از همون Quick Seup شروع کنید.

---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------

گفتم Encapsulation Mode رو بگذار رو LLC .
    اون دو تا عدد رو هم باید از شرکت بپرسی. مال پارس آنلاین تهران VPI 0 و VCI 59 هستش.
    این Encapsulation Mode اونجایی که گفتی یعنی تو Quick Setup نیست.
    بیا این عکسه رو نگاه کن آدرسشو از تو Advanced Setup بگو:
    کد:
    چون تو Quick Setup وقتی VCI - VPI رو میپرسه next میزنم این ارورو میده و دیگه ادامه نمیده :
    PVC Configuration Error
    The new VPI/VCI is already in used by other WAN configuration.
    اینم جواب ندادیا خیلی تنبل شدی
    کد:
    کد:
    Last edited by -reza-; 24-08-2010 at 05:27.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این Encapsulation Mode اونجایی که گفتی یعنی تو Quick Setup نیست.
    بیا این عکسه رو نگاه کن آدرسشو از تو Advanced Setup بگو:
    کد:
    چون تو Quick Setup وقتی VCI - VPI رو میپرسه next میزنم این ارورو میده و دیگه ادامه نمیده :
    PVC Configuration Error
    The new VPI/VCI is already in used by other WAN configuration.
    اینم جواب ندادیا خیلی تنبل شدی
    برای اینکه این مقدار تو مودم شما موجوده.
    برو تو wan بعد اون گزینه Edit اونی رو که VPI/VCI رو می خواستی بنویسی رو بزن بعد NExt کن بعد Connection Type رو بگذار رو pppoe اگر می خوای خود مودم کانکت بشه Encapsulation Modeرو هم LLC بعد Next رو بزن
    تو این قسمت باید یوزرنیم و پسورد رو بزنی و تیک این گزینه رو برداری: Dial on demand (with idle timeout timer)

مرحله بعدی رو عکس بگیری و Next بزن مرحله آخر هم Save امیدوارم دست باشه مراحل. VPI/VCI شرکتها با هم فرق داره ها شما مگه سرویست وصل شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من شدیدا به کمک احتیاج دارم . از مخابرات اینترنت 128 گرفتم و فقط بهم یک یوزرنیم و پسورد دادن .
    یک مودم وایرلس Asus DSL_G31 . اما هیچی از تنظیمات این مودم و کانفیگش برای مخابرات نمیدونم .
    ممنون همه عزیزان میشم اگه که بهم بگن که چطوری باید این مودم رو تنظیم کنم برای وایرلس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من شدیدا به کمک احتیاج دارم . از مخابرات اینترنت 128 گرفتم و فقط بهم یک یوزرنیم و پسورد دادن .
    یک مودم وایرلس Asus DSL_G31 . اما هیچی از تنظیمات این مودم و کانفیگش برای مخابرات نمیدونم .
    ممنون همه عزیزان میشم اگه که بهم بگن که چطوری باید این مودم رو تنظیم کنم برای وایرلس
    اول 192.168.1.1 رو بزن و پوزر و پس admin بعد هم برو تو Quick Setup بعد مرحله به مرحله برو جلو عکس بگیر بهت بگم. Vpi 0 , Vci 35 و نوع کانکشن رو بگذار رو PPPOE . اصل موضوع اینه ولی مرحله به مرحله بری عکس بگیری بهتره.

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •