سلام
کتاب شیمی اموزشی کم حجم نیست .....
چون گاج / خیلی سبز/ مبتکران که فعلا بهترین ها هستند هر سه پر حجمند
البته شما خب لازم نیست همه تستهاش رو بزنید
سعی کنید تستهای دولتی چند سال اخیر رور بزنید
موفق باشید
سلام
کتاب شیمی اموزشی کم حجم نیست .....
چون گاج / خیلی سبز/ مبتکران که فعلا بهترین ها هستند هر سه پر حجمند
البته شما خب لازم نیست همه تستهاش رو بزنید
سعی کنید تستهای دولتی چند سال اخیر رور بزنید
موفق باشید
سلام
چند وقت میشه به فروم نیومدم . اگه اشتباه نکنم 200 صفحه تاپیک رو رفتین از اون موقع . اون وقتا تو P30world فقط میومدم «آموزش عالی» ، توی آموزش عالی هم فقط و فقط «راهنمای جامع کتاب» ...
راستش اینجا خونه منه ... اینجا وطن منه ... چه بد حسیه اگه بدونی که نمیتونی دیگه تو جایی که خیلی دوسش داری فعالیت کنی ... من باید میرفتم ...
شاید Farshidshd میتونست کاری کنه من نرم . ولی ...
------------------------
در هر صورت اومدم بعد مدتها که بگم هنوز تاپیکی رو که عاشق و دیونشم رو از یاد نبردم ؛ هر چند نمیتونم زود زود بهش سر بزنم ...
هر چند فرشید جان میتونه اینو اسپم اعلام کنه ولی اون میدونه من چی میگم . اون میدونه من چی میکشم . گمون میکنم به اعتبار زحماتی که برای این تاپیک کشیدم ، اجازه دارم یه پست هم که شده از دلم بگم ...
امیدوارم همه دوستایی که زمانی با هم بودیم ، من رو از یاد نبرده باشن . همیشه دوستون داشتم . همیشه ...
هر چند شاید چند ماه دیگه بازم طاقت نیارم و بیام حداقل یه خط بنویسم ولی الان وقتشه دیگه که بگم :
خداحافظ ...![]()
نمي دونم جاي درستي دارم بيان مي كنم يا نه ( به احتمال زياد نه ، شما ببخشيد )
دوستان يكي از دبيرامون مي گفت : يكي تا دوم راهنمايي فكر مي كرد دروغ بگه مي ميره و ... ( تا دوم دروغ نگفت ) بعدش يه دروغ گفت و ديد چيزي نشد و الانم كارش از دروغ رسيده به زندان
حالا منو فرض كنيد اون مردم ، تا ٣ ٤ سال پيش ( الان دوم دبيرستانم ) درسمو مي خوندم اما يه چند وقتيه كه يه جوري شدم ، نمي تونم بخونم ، نمي دونم چرا ، مثلاً امتحان هم داريم هيچي ، حتي يه كلمه
كسي از دوستان راه كاري براي من يا اون آقاهه سراغ داره ؟؟؟ ممكنه شيوه ي غلطي رو براي خوندن شروع كردم و از درس زدم كرد ؟؟؟ راه حلش و ... ؟؟؟
اگه شرايطمو دقيق تر مي خوايد بدونيد سوأل بپرسين جواب مي دم
فقط خواهش مي كنم كمكم كنيد
با تشكر
ويرايش : من تابستون مي خوام سوم رو بخونم ، بهترين كتاب هاي كمك درسي رو معرفي مي كنيد كه نمايشگاه كتاب بگيرم ؟؟؟
Last edited by koroshfe; 29-04-2012 at 00:50.
[/QUOTE]
شاید با ادم درس نخون رفیق شدی خیلی تاثیر داره![]()
Last edited by moh72; 29-04-2012 at 08:53.
خيلي خيلي ممنونم از پاسخ گويي
درس نخون كه چه عرض كنم ، اون وقت هايي هم كه درس مي خوندم تغس و لوس نبودم ، مثلاً قرار مي ذاشتيم نخونيم منم نمي خوندم
اما يكي از دوستام مي دونم خودش مي خونه اما مي گه نمي خونم و ... متأسفانه من باهاش هم سرويسي ام ( من شهر خودمون مدرسه نمي رم و حدود ١ ساعتي تو سرويسيم ) هر چند ارتباط زيادي نداريم اما حس خوبي ندارم
اتفاقاً نفر ١ كشور بغل دستيمه ، باهاش خيلي خيلي خيلي هم صميمي هستم ...
بذارين چند تا از شرايطمو بگم شايد دليلشو فهميديد ...
من تا سوم راهنمايي مدرسه ي عادي بودم ( از اين بابت خيلي هم ناراحت بودم ، چون مدارس خاص قبول شده بودم و بابام نذاشت برم ، الان درك مي كنم كه چرا نذاشت و بهترهم شد نرفتم ، نه از لحاظ درسي ، از لحاظ اجتماعي و آسيب ها ، آخه بايد تو خوابگاه مي بودم )
پارسال كه اول دبيرستان بودم مدرسه ي نمونه دولتي قبول شدم و رفتم ( خوابگاه )
همه ي هم خوابگاهيام دوستاي شهر خودمون بودن ، شايد اين مسائل براي شما خنده دار باشه اما خيلي اذيت مي شدم ، من تو دوره ي راهنمايي تو شهرمون اول بودم ، بچه ها هم بهانه مي آوردن مي خونه و ... اول كه رفتم خوابگاه مي ديدن كه نمي خونم باز هم اول مي شم ، براي همين هي الفاظي به كار مي بردن كه خيلي بهم آسيب مي زد ( هر چند يه چند وقتيه بي تفاوت بودن رو ياد گرفتم ، نظرات ديگران برام مهم نيست ديگه )
پارسال يه اطلاعيه اومد با عنوان تكميل ظرفيت تيزهوشان ( من سوم به اول مطمئن بودم قبول مي شم اما نشدم ، خيلي حالم گرفته شد اما زماني كه فهميدم من به هيچ وجه نمي تونستم قبول شم حالم بهتر شد ( تيزهوشانيا فقط نمادين امتحان مي دادن ، همه اساميشون رد شده بود توي دفتر نمره سال بعد ) ) من هم امتحان دادم و الان دوميم و سمپادم
تا پارسال فكر مي كردم مثلاً اول كشور مدرسه نمي آد و داره سوألات حل نشده ي خيام رو حل مي كنه و ...
امسال كه فهميدم واقعاً مي تونم در حد نفر اول باشم بيشتر داره بهم آسيب مي زنه ، باور كنيد خيلي راه ها رو امتحان كردم :
بعضي ها مي گن هدف هاي بزرگ بساز و همش ياد آوري كن و كلاً از اين حرفا ، من همشونو دارم ، هدفم خيلي خيلي برام مهمه الان و ...
اما هنوزم درست نشده كه نشده !!!
البته يه چيز ديگه هم هست ، ما شهرمون زياد تاپ نيست ، رقابت توش نبود ، تا دو سال پيش كه همين هم سرويسيم اومد مدرسه ي ما كه كمي رقابت داشتيم ، من هم نمي دونم چيجوري بگم ، وقتي كه رتبم از اون بهتر مي شه خيال مي كنم الان چي شده باشم و ديگه يجورايي ول مي كنم ، پيش خودم مي گم اون اينهمه مي خونه و من اصلاً نخوندم باز بهتر شدم پس بهترم و ... ( اين متن ها رو جوري نخونيد و تصور نكنيد من خيلي وسواس دارم و لوسم ، اونقدر به درس و نمره توجه نمي كنم ، ولي احتمال مي دم اگه لوس بودم الان همون طور پيش مي رفتم و الان وضعيت اصليمو داشتن )
ببخشيد ادامش دادم ، ديگه تاپيك رو منحرف نمي كنم
با تشكر
خوش بحالت که تو این سن این جور نسبت به درس اهمیت میدی .از الان داری میگی فرصت ها رفت ؟ اگه بجای من بودی چی میگفتی ؟ من از دی ماه 90 شروع کردم واسه کنکور 91 و اینجوری که تو نا امیدی من نا امید نیستم ! زیاد به خودت سختی نده . کسی از سال دومی انتظار نداره روزی 10 ساعت بخونه . فقط مطالعه روزانه داشته باشه . و این مورد آخر رو حتما جدی بگیر تا مثل من الان پشیمون نشی ! پشیمونم از اینکه چرا سال دوم مخصوصا سوم رو جدی نگرفتم !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
من تابستون براي سوم برنامه ريختم ، رياضيا رو كه تموم مي كنم مشكلي نيست ( حسابان ، جبر ، هندسه و ... )
عربي رو هم چون خيلي ضعيفم بيشتر روش تمركز مي كنم و مشكلم رو حل مي كنم
اما به دليل مشكلات متراژي و زماني نمي تونم به كلاس هاي تابستون برسم ، براي همين مي خوام بهترين كتاب هاي كمك آموزشي كتاب محوري اين درس هايي رو كه مي گم بهم بگيد چي بهترينه ( اگه كتاب ها جامع ١ ٢ ٣ بود هم مشكلي نيست ، صرفاً نه اينكه رو خود سوم تمركز كنيد ) :
١.ادبيات ( ادبيات ١ هم كنكور مي آد ؟؟؟ كلاً ادبياتها مدوك كتاب بهترينه ؟؟؟ )
٢.دين و زندگي ( خيلي برام مهمه ، چون هنوز كه هنوزه با سوألات آزمونيش آشنا نشدم ، براي مثال كنكور رو كدوم بخش ها بيشتر تمركز داره و كدوم كتاب بهترين شيوه رو در همون زمينه پيش گرفته ؟؟؟ )
٣.زبان فارسي
٤.عربي
٥.شيمي
٦.زبان خارجه
با تشكر فراوان !
کسی نیست به من کمک کنه![]()
ما هم از این برنامه های تخیلی زیاد میریختیم که تابستون سوم بگیریم تمام ریاضیات سوم رو بخونیم ! بعدا میبینی نمیشه ! تو اگه کل کتابای ریاضی رو بخوای توی تابستون بخونی دیگه در طول سال حوصله درس خوندن نداری
عربی رو هم از عربی یک بخون ، من الان سوم هستم و توی عید عربی رو به طور کامل بستم !
1. نه ، ادبیات 1 کنکور نمیاد ، از سال اول فقط فیزیک بخش نور و آینه و اینا ( 2 فصل آخر ) میاد ، ادبیات سال سوم کتاب نخری بهتره ، اگه میخوای بخری ( جنبه تستی ) یک کتاب قرابت معنایی تالیف دکتر هامون سبطی بخر تا بتونی تمام تستای قرابت رو بزنی ، همینجوری درصد ادبیاتت 40 درصد میاد بالاتر، درضمن یه گاج سبز ادبیات هم حتما بخر
2. یه کتاب تست جامع همگامان ( دوم ، سوم ، پیش ) کفایت میکنه ، برای دینی تستی باید خط به خط کتاب رو مو به مو حفظ کنی ، 100 میزنی !
3 . خیلی سبز عالیه ، هم درسنامه هم تست
4 . اووووول از همه گلواژه، گاج سبز اومده خیلی زیاد توضیح داده که این به ضرر کسایی هست که عربیشون خوب نیست ، اگر عربی فول هستی از گاج سبز استفاده کن وگرنه سمه
5 . مبتکران عالیه
6 . مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری ( باز شهاب اناری)
و یه چیزی : سال سوم حتما از هر درس یه کتاب بخر ، بیشتر از یه کتاب فقط باعث سردرگمیت میشه
راستی من یه دوست قدیمی هستم که تو منو نمیشناسی اما من تورو میشناسم : ))
شمارتو بزارم تو سایت ؟ : ))
رمزینه رو بخر فوق العادس ( تالیف ونکاله )
بصورت مفهومی درس داده ، تشریحی داره ، روش هاس تستی هم داره ، اخر سر هم یه مجموعه تست داره
ادبیات 1 کنکور نمیاد
اگه تا حالا دین و زندگی تست نزدی حتما گاج رو بگیر و سراغ همگامان نرو که سبک تست های تالیفیش شبیه کنکور نیست و ممکنه به درست اسیب بزنه . کتاب آیات گاج رو هم بگیر.
شیمی 3 هم با کتاب مبتکران میتونی روش مسلط بشی مخصوصا باید به فصل اولش خیلی دقت کنی
زبان هم تا میتونی لغت فرا بگیر
اا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)