كيت جديد ارسنال رو ميخام كسي داره بهم بده ممنون ميشم وتو كفم
كيت جديد ارسنال رو ميخام كسي داره بهم بده ممنون ميشم وتو كفم
1.در مورد فایل مپ درست کار کردی.باید فقط نام تیمهایی که تو پوشه gdb میریزی باشه.فقط دقت کن که مسیر فایل با مسیری که تو فایل مپ نوشته شده دقیقا مثل هم باشه.مثلا اگه برای لیگ ایتالیا تو فایل مپ نوشته شده seria A نام پوشه لیگ ایتالیا رو به همین نام تغییر بده.باید اسماشون مثل هم باشه حالا هرچی بود فرقی نداره.
2.فقط کرک 1.20 رو بریز کافیه.ضمنا از ورژنهایی که دستکاری شده(مثل همین لیگ برتر ایران 87-88)استفاده نکن.چون فایلهای اصلی ویرایش شده و برای کاربر مشکلات زیادی بوجود میاره.
3.این لود ممکنه بخاطر فایلهایی اضافی تو کیت سرورت باشه.فایلهایی که می دونی چکار میکنن رو فقط بذار(مثل توپ،کفش،لباس و...)اما ممکنه بخاطر آنتی ویروست هم باشه.چون برای من هم مدتی همین مشکل رو داشتم و هنگام لود ورود به بازی و همینطور هنگام سیو کردن خیلی طول میکشید که بخاطر اینکه آنتی ویروسم بصورت realtime فایلهای اجرایی رو اسکن می کرد اونجا خیلی طول می کشید.الان دیگه مشکلی ندارم.اما من اون موقع که دیر میومد از این ترفند استفاده می کردم:رزولوشین کمتر از رزولوشن مانیتور بذارید و در هنگام لود ورود به بازی،روی اون رزولوشن کمتر بازی اجرا بشه.وقتی وارد خود بازی شد می تونید تصویر رو بزرگ کنید و فول اسکرین بازی کنید.
Last edited by mohammad_87; 18-08-2009 at 17:32.
دوستان كسي اينجا پچ انگليسي كردن برنامه dkz studio رو نداره؟؟؟آخه همينطور كه ميدونين نوشته هاش خيلي قاطي پاتيه...ممنون يه سوال ديگهمن ميخوام آپشن فايل جديد رو داشته باشم(اگه كسي داره بده(نقل اتقالات جديد خارج))ولي چون ليگ برتر ايران متاسفانه به صورت آپشن فايله بايد حتما كپي بشه به جاي اون اينجوري ديگه ليگ برتر رو ندارم ولي من نميخوام ليگ ايران رو از دست بدم راهي هست كه يه كاري بشه انجام داد...ممنون
این فایل رو دانلود کن برنامه رو انگلیسی میکنه.اون رو تو پوشه language تو مسیر برنامه بریز و از داخل تنظیمات زبان رو به انگلیسی تبدیل کن.
لینک دانلود حجم فقط 58 کیلوبایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نداره ؟
سلام به همه ی بر و بچه های گل
تو نصب پچ مشکل دارم وقتی می خوام نصب کنم ارور windows installer می ده
باید چیکار کنم؟
ازتون خواهش ميكنم كيت جديد ارسنال رو بديد. كسي داره بهم بده تو كف موندم![]()
جواب هر دوی شما تو صفحات قبل داده شده.سرچ کنید موضوعتون رو جواب خواهید گرفت.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
این هم سرچ تو دو دقیقه میشه پیدا کرد:
کیت آرسنال تو صفحه 856
برنامه مربوط به windows installer تو صفحه 859.اگه پسورد خواسن بنویس matin
Last edited by mohammad_87; 19-08-2009 at 16:32.
آقا من خواستم این پج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده هنگام نصب.
چی کار کنم؟؟؟؟
مربوط میشه به windows installer به پست قبل مراجعه کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)