تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 901 از 1138 اولاول ... 4018018518918978988999009019029039049059119511001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنونم دوستان فردا از شاسی عکس می گذارم ، امروز رفتم روغن موتور را تعویض کنم تعویض روغنی هر کاری کرد پیچ کارتر بسته نشد خودش چند تا پیچ داشت امتحان کرد بهش نخورد نمونه پیچ را بردم پیچ فروشی چون دنده هاش هرز شده بود نمی شد درست تشخیص بدهند که سایزش چنده برای همین در اون سایز سه تا پیچ بهم داد آوردم هیچ کدام بهش نخورد تعویض روغنی با تفلون و چسب فعلا بستش اما یخورده روغن چکه میکنه حالا پیشنهاد می کنید چه کار کنم
    من هم از موقع خرید ماشین، این مشکل هرز بودن پیچ کارتل را دارم و هنوز درستش نکردم.
    برای تعویض روغن هم خودم در پارکینگ خونه، یه روز عصر پیچ کارتل را باز میکنم و تا یکی دو روز میذارم تمام روغن سوخته خارج بشه، بعد ابتدا منطقه ی اطراف پیچ را خوب با بنزین تمیز میکنم و سپسپیچ را با کمی تفلون می بندم و بعدش هم با چسب دوقلو اطراف پیچ را خوب چسب میزنم تا دفعه ی بعد، اما خب روش درست و مطمئنی نیست..

2. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    با یک تعمیر کار صحبت کردم تا کارتل را قلاویز بزنه گفتش هنگام زدن قلاویز مقداری براده آهن میریزه تو کارتل که میتونی از درب سوپاپ گازوئیل بریزی تا براده ها خارج بشن با توجه به اینکه کارتل در جاهایی فرو رفتگی و موج داره امکانش هست که تمام براده ها خارج نشن البته اویل پمپ خودش توری داره مانع ورود براده میشه اما یاطاقان ها و سایر متعلقات را نمیشه گفت ، حالا چکار کنم دوستان بدم قلاویز بزنه

4. 6 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:27. دليل: سرقت مطالب توسط کاربر مخرب

6. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود بر همگی
    با یک تعمیر کار صحبت کردم تا کارتل را قلاویز بزنه گفتش هنگام زدن قلاویز مقداری براده آهن میریزه تو کارتل که میتونی از درب سوپاپ گازوئیل بریزی تا براده ها خارج بشن با توجه به اینکه کارتل در جاهایی فرو رفتگی و موج داره امکانش هست که تمام براده ها خارج نشن البته اویل پمپ خودش توری داره مانع ورود براده میشه اما یاطاقان ها و سایر متعلقات را نمیشه گفت ، حالا چکار کنم دوستان بدم قلاویز بزنه
    شما همه روغن رو نکش نیم لیتر بزار بعد از قلاویز تخلیه کامل کن - می تونی هم یک آهن ربا بزاری کنار محل قلاویز سری بعدی تعویض روغن برش داری.

8. 3 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امروز متوجه نکته ای شدم که تازگی داشت و برایم همیشه سوال بود مثلا روز بارانی در ماشین هستیم می خواهیم برف پاکن را روشن کنیم باید سویچ را در حالت روشن قرار میدادم تا برف پاک کن روشن بشه که این کار باعث میشد برق کوئیل، دینام ،کمربند، روغن، فعال بشه و این امکان بود که در اثر زیاد باز ماندن سویچ کوئیل بسوزه
    یا مثلا مشکلی در سیم کشی بوجود آمده باید سویچ باز باشه تا رفع ایراد بشه که دوباره برق کوئیل فعال می شد برای رفع این مشکل سازنده فکر اینجایش را کرده که سویچ را در 5 موقعیت مختلف طراحی کرده
    موقعیت 1 سویچقفل LOCK
    موقعیت 2 سویچموافق عقربه ساعت ،خاموش
    موقعیت 3سویچ روشن که برق پشت آمپرها میاد و ما بین وضعیت 3 و 4 تست لامپ های پنل
    موقعیت 4 سویچ استارت
    موقعیت 5سویچ در حالت LOCKکمی به داخل فشار میدهیم و بعد خلاف عقربه ساعت می چرخانیم این وضعیت برای استفاده ادوات برقی مثل برف پاک کن و اگر اشتباه نکنم بالابر شیشه ها و رادیو(در صورتی که سیمش طبق نقشه وصل باشه) که در این مورد فقط برف پاک کن ماشینم کار میکنه رادیو و بالابر شیشه ها بدون سویچ هم کار می کنند در نقشه برق نوا سیم رادیو مشخص بود اما سیم کشی بالابر شیشه ها به چشمم نخورد باید سیم رادیو را طبق نقشه وصل کنم وضعیت سویچ را در حالت 5 قرار بدهم تا ببینم رادیو روشن میشه
    از اساتید و هم قطارها کسی
    موقعیت 5 سویچش فعال هست و میدونن در این حالت دقیقا کدام ادوات فعال میشن. با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 18-05-2016 at 21:42.

10. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز متوجه نکته ای شدم که تازگی داشت و برایم همیشه سوال بود مثلا روز بارانی در ماشین هستیم می خواهیم برف پاکن را روشن کنیم باید سویچ را در حالت روشن قرار میدادم تا برف پاک کن روشن بشه که این کار باعث میشد برق کوئیل، دینام ،کمربند، روغن، فعال بشه و این امکان بود که در اثر زیاد باز ماندن سویچ کوئیل بسوزه
    یا مثلا مشکلی در سیم کشی بوجود آمده باید سویچ باز باشه تا رفع ایراد بشه که دوباره برق کوئیل فعال می شد برای رفع این مشکل سازنده فکر اینجایش را کرده که سویچ را در 5 موقعیت مختلف طراحی کرده
    موقعیت 1 سویچقفل LOCK
    موقعیت 2 سویچموافق عقربه ساعت ،خاموش
    موقعیت 3سویچ روشن که برق پشت آمپرها میاد و ما بین وضعیت 3 و 4 تست لامپ های پنل
    موقعیت 4 سویچ استارت
    موقعیت 5سویچ در حالت LOCKکمی به داخل فشار میدهیم و بعد خلاف عقربه ساعت می چرخانیم این وضعیت برای استفاده ادوات برقی مثل برف پاک کن و اگر اشتباه نکنم بالابر شیشه ها و رادیو(در صورتی که سیمش طبق نقشه وصل باشه) که در این مورد فقط برف پاک کن ماشینم کار میکنه رادیو و بالابر شیشه ها بدون سویچ هم کار می کنند در نقشه برق نوا سیم رادیو مشخص بود اما سیم کشی بالابر شیشه ها به چشمم نخورد باید سیم رادیو را طبق نقشه وصل کنم وضعیت سویچ را در حالت 5 قرار بدهم تا ببینم رادیو روشن میشه
    از اساتید و هم قطارها کسی
    موقعیت 5 سویچش فعال هست و میدونن در این حالت دقیقا کدام ادوات فعال میشن. با تشکر فراوان
    فقط برق راديو بايد فعال باشه

12. 4 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:28.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

چند سال بود به پیشنهاد یکی از امرکایی بازان قدیم و خبره می خواستم شیر تک ضرب در مسیر رفت آب گرم بخاری قرار بدم که متاسفانه هم خیلی رقبت به اینگونه کارا نداشتم و هم اینکه ماشین رو به یک مشتری سمج فروختم البته این داستان بیوک سفید قبلیم بود - تا اینکه این بی 4 رو بازسازی کردم و همون طور که می دونین سیستم اکسپنشن والف این مدل با مذلهای جدید متفاوته و جالبه که خنک کنندگی بیشتری داره - اما در ظهر گرما و ترافیک باز روی راندمان کولر تاثیر می زاشت - دیروز مسیر رفت آبگرم خاری رو کور کردم و در نهایت تعجب حتی بعد از باز شدن ترموستات 82 درجه و 2-3 ساعت رانندگی وقتی بخاری می گیرم به هیچ عنوان باد گرم نمی زنه که این مسئله در زمان استفاده از کولر در دراز مدت به خوبی خودش رو نشون می ده .

درود بر شما
    میشه توضیح بیشتری بدید.منظورتون اینه شیلنگ های ابی که به بخاری میره قطع بشه؟؟؟ منظورتون همین بود یا من اشتباه متوجه شدم؟؟؟ در مورد شیر تک ضرب هم توضیح بدین ممنون میشم.با سپاس.

16. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله البته کور کردن کلی مسیر منجر به پوسیدگی رادیات بخاری می شه اما مسدود کردم مسیر رفت آبگرم نه .
    این شیر تک ضربه

اینم شیر فابریکه وکیومیه.

قیمت اولی 5 تا 10 تومن دومی از 30 به بالا.

18. 3 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اتفاقا من همین مشکل رو دارم و وقتی میخواستم برای برق پخش سی دی سویچ روی حالت (یه تقه باز) برق از جایی بهم بده متاسفانه برقی پیدا نکردم و نمیدونم مشکل از کلید سویچ هست یا اینکه برق به جایی وصل شده که من نمیدونم!
    به هر حال من یه مغزی سویچ نو روی ماشین نصب کردم و بخش کلید چند وضعیته سوچ هم سرویس کردم ولی این مشکل پابرجاست و هنوز وقت نکردم بیشتر بهش بپردازم.
    سیم زرد رنگ مربوط به رادیو هستش الان چک کردم با قرار دادن سویچ در موقعیت 5 برق را وصل می کنه در نتیجه رادیو ، برف پاکن ، بخار گیر شیشه عقب کار می کنند لازم به ذکر که قبلا سیم کشی ماشین طبق نقشه اصلاح شده بود.

20. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •