دوست من dv6 1225 داره!!اونم كار archicad انجام ميده!!!
با هم مقايسه كرديم.renderi كه من از مال خودم ميگيرم به مراتب سريع تر از اونه!!!
فكر كنم ديگه تفاوتو احساس بكنين چين چيه!!!
دوست من dv6 1225 داره!!اونم كار archicad انجام ميده!!!
با هم مقايسه كرديم.renderi كه من از مال خودم ميگيرم به مراتب سريع تر از اونه!!!
فكر كنم ديگه تفاوتو احساس بكنين چين چيه!!!
يادتون باشه اسمبل كردن بي كيفيت 20% از جون دستگاهو ميگيره!! يعني شما همش از 80% قدرت دستگاهتون استفاده ميكنين!!
يعني 20% پولتونو دور ريختين.حالا يك حساب سرانگشتي بكنين ببينين كدوم بهتره!!!
چين يا آمريكا!!
البته قبلا كه 1640 بود واقعا نمي ارزيد كسي بگيره اما با بين قيمت 1560 عاليه!!
مگر اينكه ايران رهجو ارزون تر بده كه بعيد ميدونم!!!!
من قیمت ایران رهجو رو نمیدونم. حالا یه بررسی میکنم ببینم چند اینجا .
ممنون بابت توضیحات .
راستي دوستان كسي ميتونه درباره ي كيفيت LCD كه LED هستند توضيحي بده؟
چون من يكي ديدم كيفيت تصويرش واقعا بالا بود!!!
شايد بگم از سوني هم بهتر بود!!!!!
سلام خدمت همه علمای اهل فن
عرض به حضورتون من به لپ تاپی احتیاج دارم که علاوه بر کیفیت ساخت مقاومت فیزیکی خوبی هم داشته باشه و با توجه به اینکه سقف هزینه ای که میتونم پرداخت کنم 1600000 است سه مدل زیر رو که در کنار اون مواردی که گفتم کانفیگ نسبتا خوبی هم دارند پیدا کردم :
1-Lenovo ThinkPad T500 6PG
CPU : T9400-2.53GHz - 6MB - 1066
Ram : 2GB DDR3 - 1066
HDD :250GB
Price : 1580000
2- Lenovo ThinkPad SL500 W1M
CPU : T9550-2.66Ghz - 6MB - 1066
Ram : 4GB DDR2 - 667
HDD :320GB
Price : 1170000
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : T9500-2.53Ghz - 6MB - 1066
Ram : 4GB DDR2 -800
HDD :250GB SATA2 -7200 RPM
Price : 156000
هر سه شون با گارانتی پارس لپ تاپ البته گارانتی هایدیگری هم برای Dell وجود داره و برای Lenovo هم گارانتی سازگار ارقام هم هست .
در مورد Dell دو نفر از دوستام که داشتن گفتن صفحه نمایششون افتضاحه - جدار پشت صفحه نمایش هم به فشار خیلی حساسه و زود میشکنه و بعد از دوسال هم صفحه کلیدش فرسوده میشه طوری که کاملا معلومه کار کردست .
در مورد لنوو برخی فروشنده ها میگن شناخته شده نیست و دیگه کیفیت IBM رو نداره و اینکه بازارش تو ایران کمه حتما یه چیزی هست .
اگه به این نتیجه برسم که لنوو بخرم خودم یه خورده نظرم به SL هست چون اون T عمده دلیل قیمتش کارت گرافیکش و امکانات بیسیمش هست که چندان به درد من نمی خوره .
اما SL هم چنتا مورد داره که دو دلم کرده یکی باس رمش که فکر کنم 667 خیلی پائین باشه - یکی هم اینکه تو یکی بررسی در یک سایت انگلیسی زبان خوندم که یک مصرف کننده گفته سری SL اصلا ThinkPad نیست و مشخصات فیزیکی اونو نداره و در واقع یک IdeaPad هست با طرح و اسم ThinkPad .
لطفا کمک و راهنمایی کنید .
دوستان اگه میشه لطفن قیمت Sony VAIO FW-270JB را بدین.
همچنین نظرتونو در موردش بگین که خوبه یا نه؟
ممنون.
يادتون باشه اسمبل كردن بي كيفيت 20% از جون دستگاهو ميگيره!! يعني شما همش از 80% قدرت دستگاهتون استفاده ميكنين!!
يعني 20% پولتونو دور ريختين.حالا يك حساب سرانگشتي بكنين ببينين كدوم بهتره!!!
چين يا آمريكا!!كيفيت ساخت لپ تاپ هاي سوني بارها گفته ام خودتون بريد تست كنيد ببينيد آمريكايي و چيني فرقي ندارنحالا اينم در كنار اين مورد بگم كه جنساي چيني بگير نگير دارن!!!
شانسي هستند!!!پس احتمال تعويض قطعات زياده!!!
پس لپ تاپ درس حسابي نيست!!!
همون لپ تاپ آمريكايي با قطعات ساخت چين اسمبل ميشه
من خودم از چين خوشم نمياد ولي كيفيت جنس درجه 1 چين فراتر از اين حرف ها است
در مورد اينكه اسمبل كردن بي كيفيت 20 درصد جون لپ تاپ رو ميگيره چطوري حساب كرديد كه به اندازه رند و دقيق 20 درصد رسيديد ؟؟
كي گفته جنس چيني بگير نگير داره ؟ مگه داريد اسباب بازي چيني ميخريد كه بگير نگير داشته باشه ؟
همون 15 تست CE كه در اروپا براي كالاي توليدي گذر ميشه در چين هم ميشه
شما فكر كردي در چين مردم نشستن با دست لپ تاپ ميسازن تو آمريكا همه با ماشين آلاته ؟؟
حرف آخر رو بزنم ، كيفيت ساخت مدلهاي چيني و آمريكايي تقريبا يكسان هست
اين سياست سوني هست كه يه مدل رو هم در چين ميسازه هم در آمريكا ، يه سري از مردم دنيا مثل ما ايراني ها براشون ساخت كجا بودن مهم شده و بابت اين قضيه پول بيشتري مي پردازن ...
هر كسي لپ تاپ ميخره اگه درست استفاده كنه ازش مطمئن باشيد هيچ مشكلي پيش نخواهد آمد
دوست عزیز . این اعداد و ارقام رو از کجا میارید ؟ 20 % و 80 % و اینا.اینجا قراره بحث علمی باشه نه همینجوری سرسری و با استنباط های شخصی.
شما کل تاپیک رو ریختی به هم . بعد چند ساعت میایم میبینیم 3 4 صفحه یه تاپیک اضافه شده همش هم پست های شماست با فاصله ی چند دقیقه به چند دقیقه و مطالبی که همش اظهارنظر های شخصی شماست و فکر نمیکنم اطلاعات مفیدی در اختیار دوستان بذاره.
لطفا مراعات کنید و همه ی پست هاتون رو جمع و جور کنید و تو 1 پست بزنید
ممنون
بايد به دوستان بگم كه اينكه renderd سريع تره دروغه!!!
اينكه خودم دارم با يك hp dv6 1225 مقايسه ميكنم دروغه!!
عزيز دلم مردم آمريكا پولي كه به لپ تاپ ميدن هيچ وقت آسياي شرقي نميدن!!
در صمن اينو بگم كه بنده تو شركت كامپيوتري كار ميكردم و ديدم اسمبل كردن بد و بي كيفيت چه تاثيري رو سرعت داره!!!
پس اينارو به من نگين!!
كيفيت قطعات آمريكايي به مراتب بهتر از چيني هست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)