تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 901 از 2403 اولاول ... 401801851891897898899900901902903904905911951100114011901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینکه این تست سرعت رو گذاشتم، در ادامه تبادل نظرم با دوتا از دوستان بودش که داشتیم سرعت دانلود مستقیم رو با دانلود توررنت مقایسه میکردیم.
    شما یا هر دوست دیگه ای که حرفم رو قبول نداره یه تست سرعت ارائه بده که با سرویس 128 باشه واز هر شرکتی در هر جای ایران که دوس دارید.
    تست سرعت رو درهر ساعتی از شبانه روز میخواید بذارید. فقط دانلود مستقیم باشه و سرعتش در این حد باشه...
    این غیر ممکنه.
    حرف منو قبول نداری؟ از هر کس که از نظر شما حرفش درسته بپرس. سرعت دانلود مستقیم امکان نداره به این حد برسه...
    آقا جون! نره! تو میگ بدوش؟
    بله خیلی چیزا غیر ممکنه من سرعتم در روز با لینک مستقیم حدود130 تا 140 هست اندیشه 128 - 1 گیگ
    حالا چیزای غیر ممکنه دیگه ای هم هست و اون اینه که وقتی حجمت تموم شه تو باز بتونی از اینترنت استفاده کنی و مثلا من بعد از پایان حجم د تا الان که این پست رو میدم اینقدر دانلود کردم از تورنت میتونی در عکس ببینید بیش از 23 گیگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خب می دونم خیلی هاتون میگین کار فوتوشاپه ولی مهم اینه که من دارم حالش رو می برم
    Last edited by behnam_gunner; 03-03-2011 at 07:25.

2. 2 کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

حالا چیزای غیر ممکنه دیگه ای هم هست و اون اینه که وقتی حجمت تموم شه تو باز بتونی از اینترنت استفاده کنی و مثلا من بعد از پایان حجم د تا الان که این پست رو میدم اینقدر دانلود کردم از تورنت میتونی در عکس ببینید بیش از 23 گیگ
    چیز تازه ای نیست

4. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یک ماهه دارم زنگ میزنم تهران - رشت
    همش میگن داریم پیگیری میکنیم
    الانم زنگ زدم تهران ، گفتن که ما درخواست رو فرستادیم اما پیگیری نشده (( من خودم هاستینگ دارم ، هر وقت بخوام مشتری ها رو بپیچونم این چیزا رو میگم ))
    پس 100% برا همین شلوغیاست!!! و حالا حالا هام درست نمیشه! هر وقت میپیچونن و دلیل و نمیگن یعنی جریان سیاسیه!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من حرفت رو گوش میکنم عزیز...چند روز دیگه اونوم حالا سرعت چطوره 2مگ؟
    فعلا نیا که اوضاع خرابه! ظاهرا سر جریان این شلوغیا شیر فلکرو بستن!!! روزا همون 300 اما شب ترکییییییییییییده!!!!!!! از 3 شنبه اینجوری شده!
    زنگیدم معلوم نی کی درس شه!

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

1

بله خیلی چیزا غیر ممکنه من سرعتم در روز با لینک مستقیم حدود130 تا 140 هست اندیشه 128 - 1 گیگ

نه بهنام جان. فتوشاپ کیه؟ آقا قبولت داریم.
    این اندیشه اندفه اینوری قاط زده. سرعت منم یه هفته ای میشه که با دانلود مستقیم بالای 128 میره.
    سرویسم 128 محدود.
    این غیر عادیه واسه من.
    ولی دمشون گرم.

8. این کاربر از cafelog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

می دونم کلا گفتم ولی چیز خوبیه اونقدر حال میده اینترنت مفت

یعنی اینا نمیتونن یه چنین باگ ساده ای رو برطرف کن !!

حرفی میزنما اصلا چرا برطرف کنن بزار همین جوری بمونه

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

می دونم کلا گفتم ولی چیز خوبیه اونقدر حال میده اینترنت مفت

یعنی اینا نمیتونن یه چنین باگ ساده ای رو برطرف کن !!

حرفی میزنما اصلا چرا برطرف کنن بزار همین جوری بمونه
    اونا اگه از این کارا بلد بودن خدماتشون و بهتر میکردن به جا این که فرت فرت مشترک زیاد کنن!! خیلی وقته یادمه این مشکل و داشت. عجیبه که هنوزم داره! حالشو ببر

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز مثل اینکه وی پ... شاتل بهتر شده ولی سرعت افتضاهه بازم اندیشه در بدترین حالتش اینطور نبود وی پ... اگر کسی از اندیشه هم استفاده میکنه خواهشا" یه اطلاعی بده. دیشب که به حدی سرعت شاتل پایین اومده بود به سختی صفحه ها رو باز میکرد حتی زمانیکه به پشتیبانی آنلاینشون پیغام دادم و باهاشون صحبت کردم تعجب کرده بود اول فکر کردن که با وی پ... یا زنجیرشکن من تست کردم ولی بهشون گفتم ایکاش حداقل تو موقع استفاده از اونها سرعنم پایین میومد. ولی بهم گفتند که فرمایش شما متین خواهش میکنیم کمی صبر بفرمایید تا مشکلتون برطرف بشه ولی این صبر کردن معلوم نیست منظورشون چند روز بود و یا ماه یا ساعات. روز که یه خرده سرعت بهتر میشه ولی اگر به روز بکشه که بخاطر هر هفته سه شنبه که غیرممکنه اینا مشکل و برطرف کنن چون سه شنبه ها که بیشتر دوستان میدونن چه خبرهایی میشه .در کل باید گفت این مشکلات همینطور ادامه داره و باید فکر دیگری در مورد اینترنت کرد چون با این تفاوت همون دیالاپ بهتره چون فقط هزینه اش یه کارته.

12. این کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

doostan servic 2mg shatel gheymatesh chejoorias :-?
    salam

14. این کاربر از fnatic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امروز مثل اینکه وی پ... شاتل بهتر شده ولی سرعت افتضاهه بازم اندیشه در بدترین حالتش اینطور نبود وی پ... اگر کسی از اندیشه هم استفاده میکنه خواهشا" یه اطلاعی بده. دیشب که به حدی سرعت شاتل پایین اومده بود به سختی صفحه ها رو باز میکرد حتی زمانیکه به پشتیبانی آنلاینشون پیغام دادم و باهاشون صحبت کردم تعجب کرده بود اول فکر کردن که با وی پ... یا زنجیرشکن من تست کردم ولی بهشون گفتم ایکاش حداقل تو موقع استفاده از اونها سرعنم پایین میومد. ولی بهم گفتند که فرمایش شما متین خواهش میکنیم کمی صبر بفرمایید تا مشکلتون برطرف بشه ولی این صبر کردن معلوم نیست منظورشون چند روز بود و یا ماه یا ساعات. روز که یه خرده سرعت بهتر میشه ولی اگر به روز بکشه که بخاطر هر هفته سه شنبه که غیرممکنه اینا مشکل و برطرف کنن چون سه شنبه ها که بیشتر دوستان میدونن چه خبرهایی میشه .در کل باید گفت این مشکلات همینطور ادامه داره و باید فکر دیگری در مورد اینترنت کرد چون با این تفاوت همون دیالاپ بهتره چون فقط هزینه اش یه کارته.

منم دیگه صبرم تموم شد تلیدم امروز. ظاهرا این داستان ادامه دارد mori جان

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

doostan servic 2mg shatel gheymatesh chejoorias :-?
    salam
    23 تومن. البته فعلا شبا ترکیده( 2 شبه )

16. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •