تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 901 از 949 اولاول ... 401801851891897898899900901902903904905911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,001 به 9,010 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فناوا اکثر جاها خیلی کمتر از اون چیزی که خریداری شده میده!
    منم 16 مگ خریدم ولی عملا 4 مگ بود!
    اون مشکلم که سرعت نوسان شدید داره به خاطر اختلالات پورت هست و ربطی به isp نداره!
    الان نه میشه بازی کرد نه دانلود درست!
    سرعت منم 900 کیلو هست با پیشگامان ولی یهو میاد رو 300 باز میره روی 900 !!!
    udp هم به شدت اختلال داره .
    واسه دوست منم اول 4 مگ ست شده بود، که زنگ زد و بردن رو 12 (سرویس 8 مگ گرفته بود)
    آپلود خط هم چون annex m هست تا 2 2.5 ساپورت میکنه (البته مودم هم باید ساپورت کنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این سرویس مخابراتی که دارم تو این چند ساله اصلا قطعی نداشته میترسم برم سراغ شرکت های خصوصی مثه فن اوا و قطعی داشته باشه، زیاد میشنوم از دوستان که از شرکت خصوصی ها دارن و قطعی دارن. نظر شما دوستان چیه راجع به قطعی سرویس خای فن اوا؟؟
    بر عکس شما نت مخابراتم زیاد قطع میشد. بعضی مواقع حدود 2-3 ساعت قطعی داشتم.
    تو این فن آوا تا الان قطعی طولانی مدت نداشتم.
    فقط تا الان 2 یا 3 بار وسط گیم در حد 10-15 ثانیه آپلود یا دانلودم قطع شده. که بعدش دوباره وصل شده.
    Last edited by khashayar7206; 05-01-2018 at 23:13.

3. این کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان این مقدار snr با توجه به data,max rate طبیعی هستش؟ به نظرم باید کمتر باشه.یا کلا ربطی به این قضیه نداره
    کلا کیفیت خط من جالب نیست اما از وقتی اومدم رو فن آوا حدودا 2 مگ از max rate خط کمتر شده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان این مقدار snr با توجه به data,max rate طبیعی هستش؟ به نظرم باید کمتر باشه.یا کلا ربطی به این قضیه نداره
    کلا کیفیت خط من جالب نیست اما از وقتی اومدم رو فن آوا حدودا 2 مگ از max rate خط کمتر شده.
    نویزتون به سیم کشی خونتون ربط داره
    سیم جدا از سر خط بگیر بده به مودم کیفیت ازین رو به اون رو شد
    از الکتریکی سیم تلفن دو زوج بگیر بکش تا تو خونه مستقیم دور از اسانسور و ... متری 600 700 هم هست
    خیلی خطتتون نویز داره

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نویزتون به سیم کشی خونتون ربط داره
    سیم جدا از سر خط بگیر بده به مودم کیفیت ازین رو به اون رو شد
    از الکتریکی سیم تلفن دو زوج بگیر بکش تا تو خونه مستقیم دور از اسانسور و ... متری 600 700 هم هست
    خیلی خطتتون نویز داره
    خونه یه 4,5 کیلومتری فاصله داره با مرکز مخابراتی این نویز ه ثابت هستش هرکاری کنم.نویز همسایه دقیقا همینقدره. یه سیم جدید کشیدم از سر خط ولی خب تغییری نکرده.
    اما max rate خطم قبلا با همین مقدار نویز خیلی بیشتر بود حتی یادمه رو شاتل تا 6900-7000 هم میرسید.
    سوال اینه که شرکتی که ازش اینترنت میگیرم ممکنه روی max rate خط هم تاثیر داشته باشه؟

8. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خونه یه 4,5 کیلومتری فاصله داره با مرکز مخابراتی این نویز ه ثابت هستش هرکاری کنم.نویز همسایه دقیقا همینقدره. یه سیم جدید کشیدم از سر خط ولی خب تغییری نکرده.
    اما max rate خطم قبلا با همین مقدار نویز خیلی بیشتر بود حتی یادمه رو شاتل تا 6900-7000 هم میرسید.
    سوال اینه که شرکتی که ازش اینترنت میگیرم ممکنه روی max rate خط هم تاثیر داشته باشه؟
    بله
    به چیپ dslam که ارایه دهنده داره بستگی داره
    چون شاتل از برادکام همینطور پارس هم از برادکام استفاده میکنه خط یخورده ریت بالاتر میاد
    ولی برعکس های وب مخابرات از lantiq استفاده میکن

10. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سیم جدیدتو از سر خط یعنی از اونجایی بگیر که وارد ساختمون میشه نه خوده اپارتمان. مودم و لپتاپو ببر اونجا امتحان کن یا یه نفرو بیار که سر در میاره از سیم کشی. Snr خط پایینه رو سه مگ قطعی نداری؟ باز بیاد رو دو مگ snr بهتر میشه. معمولا پهنای باند رو کم میکنن که خط بکشه و قطع نشه.
    اگر کلا سیم کشی که اومده تو محلتون کیفیت خوبی نداره و زیاد قطعی داری و سرعت بالا میخوای هزینه برات مهم نیست tdlte بدردت میخوره. در حالت عادی adsl بهتر و ارزون تره اگر قطعی نداره.

12. این کاربر از NIMA_AZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بله
    به چیپ dslam که ارایه دهنده داره بستگی داره
    چون شاتل از برادکام همینطور پارس هم از برادکام استفاده میکنه خط یخورده ریت بالاتر میاد
    ولی برعکس های وب مخابرات از lantiq استفاده میکن
    منم متوجه شدم های وب خیلی خوب نیست
    مثلا من الان اسیاتک دارم پورت ۱۰ مگ، snr 13
    یادمه های وب رو پورت ۸ مگ، ۶.۷ تا ۹ متغیر بود و خیلی قطع میشد

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سیم جدیدتو از سر خط یعنی از اونجایی بگیر که وارد ساختمون میشه نه خوده اپارتمان. مودم و لپتاپو ببر اونجا امتحان کن یا یه نفرو بیار که سر در میاره از سیم کشی. Snr خط پایینه رو سه مگ قطعی نداری؟ باز بیاد رو دو مگ snr بهتر میشه. معمولا پهنای باند رو کم میکنن که خط بکشه و قطع نشه.
    اگر کلا سیم کشی که اومده تو محلتون کیفیت خوبی نداره و زیاد قطعی داری و سرعت بالا میخوای هزینه برات مهم نیست tdlte بدردت میخوره. در حالت عادی adsl بهتر و ارزون تره اگر قطعی نداره.
    از سر خط گرفتم دقیقا.
    نه قطعی هم ندارم. احتمالا از همون سیم کشی محله هستش
    آره اگر وضعیت بهتر نشد با توجه به اینکه فیبر هم نمیدن احتمالا برم سمت tdlte یا وایرلس

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

من قبلا از آسياتك ميگرفتم و مكس ريت من ٧/٥ مگ بود الان اجبارا از مخابرات گرفتم بخاطر قضيه كابل برگردون و مكس ريت بين ١١ و ١٢ مگ متغير هست.

17. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •