واسه دوست منم اول 4 مگ ست شده بود، که زنگ زد و بردن رو 12 (سرویس 8 مگ گرفته بود)
آپلود خط هم چون annex m هست تا 2 2.5 ساپورت میکنه (البته مودم هم باید ساپورت کنه)
واسه دوست منم اول 4 مگ ست شده بود، که زنگ زد و بردن رو 12 (سرویس 8 مگ گرفته بود)
آپلود خط هم چون annex m هست تا 2 2.5 ساپورت میکنه (البته مودم هم باید ساپورت کنه)
بر عکس شما نت مخابراتم زیاد قطع میشد. بعضی مواقع حدود 2-3 ساعت قطعی داشتم.
تو این فن آوا تا الان قطعی طولانی مدت نداشتم.
فقط تا الان 2 یا 3 بار وسط گیم در حد 10-15 ثانیه آپلود یا دانلودم قطع شده. که بعدش دوباره وصل شده.
Last edited by khashayar7206; 05-01-2018 at 23:13.
دوستان این مقدار snr با توجه به data,max rate طبیعی هستش؟ به نظرم باید کمتر باشه.یا کلا ربطی به این قضیه نداره
کلا کیفیت خط من جالب نیست اما از وقتی اومدم رو فن آوا حدودا 2 مگ از max rate خط کمتر شده.
نویزتون به سیم کشی خونتون ربط داره
سیم جدا از سر خط بگیر بده به مودم کیفیت ازین رو به اون رو شد
از الکتریکی سیم تلفن دو زوج بگیر بکش تا تو خونه مستقیم دور از اسانسور و ... متری 600 700 هم هست
خیلی خطتتون نویز داره
خونه یه 4,5 کیلومتری فاصله داره با مرکز مخابراتی این نویز ه ثابت هستش هرکاری کنم.نویز همسایه دقیقا همینقدره. یه سیم جدید کشیدم از سر خط ولی خب تغییری نکرده.
اما max rate خطم قبلا با همین مقدار نویز خیلی بیشتر بود حتی یادمه رو شاتل تا 6900-7000 هم میرسید.
سوال اینه که شرکتی که ازش اینترنت میگیرم ممکنه روی max rate خط هم تاثیر داشته باشه؟
بله
به چیپ dslam که ارایه دهنده داره بستگی داره
چون شاتل از برادکام همینطور پارس هم از برادکام استفاده میکنه خط یخورده ریت بالاتر میاد
ولی برعکس های وب مخابرات از lantiq استفاده میکن
سیم جدیدتو از سر خط یعنی از اونجایی بگیر که وارد ساختمون میشه نه خوده اپارتمان. مودم و لپتاپو ببر اونجا امتحان کن یا یه نفرو بیار که سر در میاره از سیم کشی. Snr خط پایینه رو سه مگ قطعی نداری؟ باز بیاد رو دو مگ snr بهتر میشه. معمولا پهنای باند رو کم میکنن که خط بکشه و قطع نشه.
اگر کلا سیم کشی که اومده تو محلتون کیفیت خوبی نداره و زیاد قطعی داری و سرعت بالا میخوای هزینه برات مهم نیست tdlte بدردت میخوره. در حالت عادی adsl بهتر و ارزون تره اگر قطعی نداره.
منم متوجه شدم های وب خیلی خوب نیست
مثلا من الان اسیاتک دارم پورت ۱۰ مگ، snr 13
یادمه های وب رو پورت ۸ مگ، ۶.۷ تا ۹ متغیر بود و خیلی قطع میشد
از سر خط گرفتم دقیقا.
نه قطعی هم ندارم. احتمالا از همون سیم کشی محله هستش
آره اگر وضعیت بهتر نشد با توجه به اینکه فیبر هم نمیدن احتمالا برم سمت tdlte یا وایرلس
من قبلا از آسياتك ميگرفتم و مكس ريت من ٧/٥ مگ بود الان اجبارا از مخابرات گرفتم بخاطر قضيه كابل برگردون و مكس ريت بين ١١ و ١٢ مگ متغير هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)