سلام دوستان.مهندس چطوری 14 مگابیت سرعت داد بهت با 3G
سلام دوستان.مهندس چطوری 14 مگابیت سرعت داد بهت با 3G
من آخرین سرعتی که بهم داد 12 مگابیت بود
ول کن بابا
معللومه موافقی همه چی ریختن تو شهرتون بایدم موافق باشی وقتی جاهای دیگه نباشه تا سرعت خودت بره بالا
ای خدا هی عجب ادم هایی هستن دیگه فقط همه چیو واسه خودشون میخوان
مگه چی گیر من میاد شایعه سازی کنم؟ فقط یاد گرفتین همه چی به نفع خودتون باشه وگرنه طرف مقابل رو باید بکشید پایین،جمع کنید بابا این چیزارو
برو متنو بخون نوشته تا کیفیت بره بالا توسعه متوقف میشه خب اینا کیفتشون هیچ وقت بالا نمیره
اه اعصاب ادمو بهم میریزین
Last edited by saeeddeeas; 21-01-2015 at 22:25.
از روزی که قیمت ها رو برده بالا هیچ گونه بسته ای خرید نکردم
نخریدن بهترین مبارزه است
دوستان تهراني مناطقي كه اطمينان داريد پوشش 4G وجود دارد رو بگيد كه همه بدونن
ممنون
به نظرم شما بگو کجا مد نظرته یکی جوابتو بده
اتوبان کردستان - پونک - جنت آباد - کن - کوهسار - صادقیه - اتوبان اشرفی اصفهانی - آیت الله کاشانی - بلوار تعاون ( منطقه 5 ) - شهرک گلستان ( پوشش خیلی ضعیف ، اکثرا تو پشت بام ).. میدان هروی کنار ساختمان مرکزی ایرانسل .. اینا جاهایی بوده که من تست کردم.
خیابون خوش-- بازار موبایل ایران--
بچه ها دیدید موقع تست سرعت اولش یهو سرعت میره رو 40 50یه لحظه ضربان قلبت میره رو 200 بعد یهو می افته پایین هم دانلود هم آپلود واسه من تا 70 هم رفته ولی در حد نیم ثانیه
راستش الان من برای اینترنت مخابرات توی خراسان رضوی به خاطر ماهی 5 گیگابایت بدون شبانه با سرعت 1 مگابیت دارم 18000 تومان در ماه پرداخت می کنم. خوب قیمت همین بسته با ذکر این که سرعت اینترنت ایرانسل متغیر هست و تا 8 مگابیت و بالاتر هم میره 40000 هزار تومان هست. به نظر من شاید کمی زیاد باشه ولی 20000 تومان اولیه هم خیلی کم بود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)